KING ΒΕΤ Παρασκευής 28 Οκτωβρίου

Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ είχε την τιμητική της το τριήμερο που τελειώνει σήμερα, αλλά για δύο ακόμα μέρες, μέχρι το βράδυ της Κυριακής δηλαδή, θα βρίσκεται στο επίκεντρο και του ποδοσφαιρικού ενδιαφέροντος. ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έχουν ραντεβού στην Τούμπα, σε ένα από τα κορυφαία ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν τη νίκη για να μείνουν σε τροχιά κορυφής, αλλά και για ψυχολογική τόνωση ενόψει της συνέχειας. Ωστόσο, και τα άλλα ματς της Σούπερ Λίγκας αξίζουν της προσοχής μας, με δυνατά ζευγάρια, όπως ΑΕΚ – Αρης, Ατρόμητος – Πανιώνιος, Παναιτωλικός – Ξάνθη, Εργοτέλης – Αστέρας Τρίπολης και Ολυμπιακός – ΟΦΗ.


ΕΞΙΣΟΥ συναρπαστικό είναι και το πρόγραμμα στην Αγγλία, όπου ξεχωρίζει η κόντρα του Λονδίνου ανάμεσα στην Τσέλσι και την Αρσεναλ, η πληγωμένη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει την Εβερτον εκτός έδρας, η πρωτοπόρος Σίτι υποδέχεται τη Γουλβς και η Λίβερπουλ παίζει με τη Γουέστ Μπρομ εκτός έδρας. Από τη Γερμανία κρατάμε το ματς της Στουτγάρδης με την Ντόρτμουντ, η Μπάγερν περιμένει τη Νυρεμβέργη, ενώ η Λεβερκούζεν παίζει απόψε στο Φράιμπουργκ, με κεντρικό πρόσωπο τον προπονητή της, Ρόμπιν Ντουτ, που για 4 χρόνια, μέχρι και τον περασμένο Μάιο, βρισκόταν στον πάγκο των γηπεδούχων.

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ματς στην 9η αγωνιστική του Καμπιονάτο. Ρόμα – Μίλαν και Ιντερ – Γιουβέντους το βράδυ του Σαββάτου, αγώνες που αναμένεται να τραβήξουν πολύ τζίρο, καθώς οι αποδόσεις είναι ιδιαίτερα ελκυστικές. Το στοιχείο που πρέπει να προσέξετε είναι ότι οι ιταλικές ομάδες κουβαλάνε και έξτρα κούραση από τα μεσοβδόμαδα ματς, κάτι άλλωστε που ισχύει και για την Ισπανία, με τα βλέμματα τα στρέφονται στη Βασκωνία, εκεί όπου η Ρεάλ φιλοξενείται από τη Σοσιεδάδ και η εντυπωσιακή Λεβάντε από την Οσασούνα.

ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ υπάρχει το Λυών – Σεντ Ετιέν, τρεις μέρες μετά την αναμέτρησή τους για το Λιγκ Καπ, στην Ολλανδία το Τβέντε – Αϊντχόφεν, ενώ και στα υπόλοιπα πρωταθλήματα κορυφώνεται το ενδιαφέρον. Σημειώστε ότι απόψε πέφτει η αυλαία στην Ιρλανδία, αύριο στη Φινλανδία και μεθαύριο στη Β' Νορβηγίας, ότι αρχίζει (επιτέλους) η Φούτμπολ Λιγκ και ότι έχουμε μπει στην τελική ευθεία στο Μεξικό.

Μελετήστε προσεκτικά τις αναλύσεις και τις προτάσεις στις σελίδες που ακολουθούν, ενημερωθείτε από το www.kingbet.gr για όλα τα τελευταία νέα των αγώνων και καλή επιτυχία στις επιλογές σας. Ραντεβού την Τρίτη με Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις