KING ΒΕΤ Παρασκευής 14 Οκτωβρίου

ΤΗ ΧΑΡΗΚΑΜΕ με την ψυχή μας (και) τούτη την πρόκριση της Εθνικής μας. Σε όλη τη διαδρομή της προκριματικής φάσης, «έπαιξε» μαζί μας. Μας έριχνε ψυχολογικά (Χ με τη Γεωργία εντός), μας απογείωνε (ισοπαλία στην Κροατία). Και μετά πάλι το ίδιο τροπάριο. Μέχρι και στο τελευταίο ματς, στην Τιφλίδα, τα ίδια μας έκανε. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, έμαθε ότι οι Κροάτες προηγήθηκαν και όταν μας κυρίευσε το άγχος, μια βολίδα του Φωτάκη και ένα πλασέ του Χαριστέα μας έστειλαν στα τελικά. Και τώρα, για τις επόμενες 238 μέρες (τόσες απομένουν μέχρι την έναρξη του Euro 2012) μπορούμε να αφοσιωθούμε στα πρωταθλήματα. Αν, μάλιστα, δείτε το πρόγραμμα του τετραημέρου, έχουμε πολλούς λόγους να στρέψουμε την προσοχή μας εκεί…


ΤΟ ΜΕΝΟΥ, λοιπόν, έχει από όλα. Κυρίως, όμως, τρία πολύ μεγάλα παιχνίδια. Καταρχήν, το ΑΕΚ – Ολυμπιακός, στην «πρώτη» του Νίκου Κωστένογλου στον «ενωσίτικο» πάγκο. Εχει και στην Πρέμιερ Λιγκ ντέρμπι, για πολλούς το κορυφαίο στην Ευρώπη: Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους «ρεντς» να μετράνε 3 σερί εντός έδρας νίκες επί των αντιπάλων τους, αλλά τους «κόκκινους διαβόλους» να παραμένουν αήττητοι επί 21 σερί χρόνια μετά από διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων. Αλλά μη νομίζετε ότι στην Αγγλία ασχολούνται μόνο με τον αγώνα του «Ανφιλντ». Διαβάστε τι γράφει ο Σταύρος Κολίλας (σελ. 10) για τη σύγκρουση του Σέφιλντ και θα καταλάβετε.

ΓΙΑ ΠΑΜΕ και την Ιταλία, όπου στο πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής περιλαμβάνεται η μάχη στην Αιώνια Πόλη. Λάτσιο εναντίον Ρόμα, με δύο πολύ ισχυρά στατιστικά στοιχεία, που αφορούν τον Τότι και τον Ρέια (σελ. 38). Ματς με τεράστιο ενδιαφέρον και σε Γερμανία (Βέρντερ – Ντόρτμουντ), Ολλανδία (Αγιαξ – Αλκμααρ), Βέλγιο (Αντερλεχτ – Σταντάρ Λιέγης), κρίσιμες συναντήσεις στα σκανδιναβικά πρωταθλήματα που οδεύουν προς το τέλος τους και γενικά ένα κουπόνι που αναμένεται να προσελκύσει έντονα το στοιχηματικό κοινό.

Διαβάστε με προσοχή τα ρεπορτάζ και τις προτάσεις των συναδέλφων, δείτε τα στατιστικά και τους πίνακες για κάθε πρωτάθλημα, επιλέξτε σωστά και καλή επιτυχία. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Τρίτη με ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις