KING ΒΕΤ Τρίτης 4 Οκτωβρίου

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ διακοπή των πρωταθλημάτων μέσα στο 2011 είναι αυτή που έχουμε τούτη τη βδομάδα, καθώς την Παρασκευή και την άλλη Τρίτη διεξάγονται οι δύο αγωνιστικές που απομένουν για να ολοκληρωθεί η προκριματική φάση του EURO 2012. Και βέβαια η προσοχή μας είναι στραμμένη στην προσπάθεια της Εθνικής μας, που παίζει τα «ρέστα» της για την κατάκτηση της 1ης θέσης στον 6ο όμιλο.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υποδέχεται την Παρασκευή στο Φάληρο την Κροατία με μοναδικό στόχο τη νίκη, ώστε στην Τιφλίδα σε μία εβδομάδα από τώρα να πανηγυρίσει την πρόκριση στα τελικά.

Στο κουπόνι που έχουμε μπροστά μας υπάρχουν 6 πολύ δυνατά ματς από τα προκριματικά του EURO, που θα μας απασχολήσουν εκτενώς και στο φύλλο της Παρασκευής, μαζί με τα υπόλοιπα 15 που διεξάγονται το γουικέντ.

ΤΙ ΑΛΛΟ έχουμε στο μεσοβδόμαδο πρόγραμμα; Δεκαέξι αγώνες από το Λιγκ Τρόφι Αγγλίας, μεταξύ ομάδων της Α’ και Β’ κατηγορίας, σκόρπια ματς σε Κόνφερενς, Ιρλανδία, Β’ Σουηδίας, Αμερική (μαζί με τον τελικό του Κυπέλλου), πλήρη αγωνιστική σε Β’ Ιταλίας, όπου θα κάνουν ντεμπούτο δύο νέοι προπονητές (σχετικό θέμα από τον Σταύρο Κολίλα στη σελίδα 8 και από τον Πάνο Γαρίδη στις σελίδες 20-21) και Β’ Βραζιλίας, δύο αγώνες από την Α’ Βραζιλίας, άλλοι τόσο από το Σουνταμερικάνα, τέσσερις από το Λιγκ Καπ Ιαπωνίας και 10 από την προκριματική φάση του Under-21.

Πλήρεις αναλύσεις, ρεπορτάζ, προτάσεις, παρασκήνιο, στατιστικά και πίνακες θα βρείτε στην King Bet της Τρίτης, ενώ για τα τελευταία νέα μπορείτε να ενημερώνεστε στο http://www.kingbet.gr/. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και ραντεβού την Παρασκευή.

• Ενα εξαιρετικό θέμα παρουσιάζει ο Κοσμάς Παπαϊωάννου στο DNA (σελ. 10). Δείτε ποιες μέρες και ώρες «συμφέρει» να παίζουμε στοίχημα σε τρία κορυφαία πρωταθλήματα. Αξίζει να το διαβάσετε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις