KING ΒΕΤ Τρίτης 18 Οκτωβρίου

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να είναι κάποιος ειδήμων του ποδοσφαίρου για να κατανοήσει την κρισιμότητα του αυριανού αγώνα στο Φάληρο. Οι δύο ήττες του Ολυμπιακού στον 6ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ καθιστούν απαγορευτικό οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, εφόσον οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να παραμείνουν στο παιχνίδι της πρόκρισης.
ΟΙ 16 ΑΓΩΝΕΣ στο Τσάμπιονς Λιγκ ξεχωρίζουν στο κουπόνι του τριημέρου, ανάμεσά τους μάλιστα υπάρχουν δυνατά ζευγάρια, όπως τα Νάπολι – Μπάγερν, Λιλ – Ιντερ, Ρεάλ – Λυών, Μαρσέιγ – Αρσεναλ και Σαχτάρ – Ζενίτ, ενώ ο εντυπωσιακός ΑΠΟΕΛ δοκιμάζεται στην Πορτογαλία με την Πόρτο.


ΕΞΙΣΟΥ αμφίρροπες και οι αναμετρήσεις στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου περιμένουμε την πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ (κόντρα στην αδύναμη Σάμροκ Ρόβερς), αλλά και τη… νέα ΑΕΚ να πάρει ό,τι περισσότερο μπορεί απέναντι στη Λοκομοτίβ Μόσχας. Μια ΑΕΚ, που ναι μεν έχει απουσίες, ωστόσο είναι φανερό ότι έχει ανεβάσει ηθικό μετά την πρόσληψη του Κωστένογλου και τη θετική εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

ΤΙ ΑΛΛΟ έχει το κουπόνι; Τσάμπιονσιπ, Κόνφερενς, εξ αναβολής αγώνες από Α’ Αγγλίας, Β’ Σκωτίας, Β’ Νορβηγίας, Αμερική, Α’ Βραζιλίας και Σουνταμερικάνα, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το μπάσκετ, με την έναρξη των ομίλων της Ευρωλίγκα. Μελετήστε προσεκτικά τα στοιχεία που σας δίνουμε, κάντε τις σωστές επιλογές και καλή επιτυχία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις