KING ΒΕΤ Τρίτης 25 Οκτωβρίου

ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ το κουπόνι και το ημερολόγιο, μην μπερδευτείτε. Δεν φτάσαμε ακόμα στο Σαββατοκύριακο, απλά το μεσοβδόμαδο πρόγραμμα θυμίζει πολύ… γουικέντ. Πάμε να τα πάρουμε με τη σειρά και θα καταλάβετε.

ΙΤΑΛΟΙ και Ισπανοί παίζουν κανονικά (στη Σεγούντα θα διεξαχθεί η… 1η αγωνιστική, αυτή που είχε αναβληθεί λόγω απεργίας των παικτών στα τέλη Αυγούστου) το ερχόμενο τριήμερο.

Στο Καμπιονάτο ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Τζένοα – Ρόμα και Γιουβέντους – Φιορεντίνα, ενώ η Ιντερ παίζει στο γειτονικό της Μπέργκαμο και η Μίλαν υποδέχεται την Πάρμα.



Στην Πριμέρα, έχουμε το ματς της Γρανάδα με την Μπαρτσελόνα, η απίθανη Λεβάντε περιμένει τη Σοσιεδάδ, η Ρεάλ φιλοξενεί τη Βιγιαρεάλ και το πρόγραμμα κλείνει με την αμφίρροπη μάχη ανάμεσα στην Μπιλμπάο και την Ατλέτικο Μαδρίτης.

ΚΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ότι η δράση σταματά εδώ, κάνετε λάθος. Στην Αγγλία διεξάγονται 8 αγώνες για το Λιγκ Καπ (Εβερτον – Τσέλσι, Στόουκ – Λίβερπουλ και Γουλβς – Μάντσεστερ Σίτι τα πιο δυνατά ζευγάρια), ενώ η Α’ και Β’ Αγγλίας θα… παραταχθεί πλήρης σε 23 διαφορετικά γήπεδα, μαζί με ένα εξ αναβολής ματς στην Τσάμπιονσιπ.

Και συνεχίζουμε: Δεκαέξι αγώνες υπάρχουν στο Κύπελλο Γερμανίας, όπου συμμετέχουν όλα τα… βαριά χαρτιά, άλλοι 8 στο Λιγκ Καπ Γαλλίας, 8 στο Κύπελλο Ολλανδίας, 7 στο Κύπελλο Βελγίου, 5 στην Ελβετία, 4 στο Λιγκ Καπ Σκωτίας, 2 στο Κύπελλο Αυστρίας, άλλοι 2 στο Κύπελλο Δανίας, 9 στην Τουρκία, 6 στη Φινλανδία, 7 στην Αργεντινή, 9 στο Μεξικό, συν δύο ματς από τη Νορβηγία και τέσσερις από το Σουνταμερικάνα.

Οπως διαπιστώνετε, πρόκειται για εξαιρετικό κουπόνι, που με σωστή και προσεκτική μελέτη μπορεί να μας οδηγήσει σε κέρδη.

Διαβάστε, λοιπόν, τις αναλύσεις, τις προτάσεις, τα ειδικά στοιχήματα και τα στατιστικά των συναδέλφων, ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα των αγώνων, βάλτε τη δική σας γνώση και καλή επιτυχία.

Ραντεβού την Παρασκευή, ανήμερα της Εθνικής Εορτής, που η εφημερίδα θα κυκλοφορήσει ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις