KING ΒΕΤ Παρασκευής 7 Οκτωβρίου

Η ΚΑΡΔΙΑ του ελληνικού ποδοσφαίρου χτυπάει στο «Γ. Καραϊσκάκης», εκεί όπου η Εθνική μας καλείται να δώσει τον πιο δύσκολο αγώνα σ’ αυτή την προκριματική φάση του EURO 2012. Ενα ματς – μια πρόκριση, καθώς με νίκη επί της Κροατίας περνάμε μπροστά στον όμιλο και θα απομένει μετά η οριστικοποίηση της πρώτης θέσης με διπλό την ερχόμενη Τρίτη στη Γεωργία (του Κετσπάγια…).
Κι αν έχετε διαβάσει τις τελευταίες μέρες δηλώσεις  του Σάντος και των παικτών, θα έχετε διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητας και πίστης όλων για μια επιτυχία, που θα φέρει την ομάδα μας σε ακόμα μία μεγάλη διοργάνωση, μετά τα EURO 2004 και 2008, αλλά και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010.


Αλλά για τον… εθνικό ξεσηκωμό φρόντισαν και οι Κροάτες, που έκαναν υποτιμητικές δηλώσεις για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, θεωρώντας ότι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα σήμερα το βράδυ. Ελπίζουμε να διαψευστούν…

ΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ του EURO 2012 δεσπόζουν στο κουπόνι, καθώς περιλαμβάνει πολλά κρίσιμα ματς. Διαβάστε ποια είναι, δείτε τις βαθμολογίες των ομίλων (σελ. 24-25) και θα καταλάβετε: Σερβία – Ιταλία (νωπές είναι ακόμα οι αναμνήσεις από τον αγώνα της Γένοβας, όπως γράφει ο Σταύρος Κολίλας στη σελίδα 11), Τουρκία – Γερμανία (σε φορτισμένο κλίμα), Μαυροβούνιο – Αγγλία, Τσεχία – Ισπανία, Κύπρος – Δανία, Σλοβακία – Ρωσία και Φινλανδία – Σουηδία. Αλλά, πέρα από τη μάχη της πρώτης θέσης, εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αντίστοιχη για την καλύτερη 2η, που δίνει απευθείας εισιτήριο για τα τελικά. Σχετικά θέμα θα βρείτε στη σελίδα 25.

ΤΙ ΑΛΛΟ έχει το πρόγραμμα; Τέσσερα ματς από τη Λατινική Αμερική για την προκριματική φάση του Μουντιάλ 2014, δεκαπέντε από το Under-21, Τσάλεντζ Καπ Σκωτίας, πλήρη αγωνιστική σε Β’ Ιταλίας, Β’ Ισπανίας, Ιρλανδία, Β’ Σουηδίας, Β’ Νορβηγίας, Α’ και Β’ Βραζιλίας, Μεξικό και δύο ματς από την Αμερική.

Επίσης, τούτο το γουικέντ ξεκινάνε τα πρωταθλήματα μπάσκετ σε Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, για τα οποία υπήρχε σχετικό αφιέρωμα στο φύλλο της Τρίτης, ενώ αναλύσεις και προτάσεις θα βρείτε σ’ αυτό που έχετε στα χέρια σας, μαζί βέβαια με το γερμανικό που είχε πρεμιέρα τη Δευτέρα.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και για όλα τα τελευταία νέα των αγώνων μπορείτε να πληκτρολογείτε www.kingbet.gr. Ραντεβού την Τρίτη με την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του EURO…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις