KING ΒΕΤ Παρασκευής 21 Οκτωβρίου

ΤΟ ΜΕΣΟΒΔΟΜΑΔΟ κουπόνι άφησε γλυκιά γεύση στους παίκτες του στοιχήματος και με την ελπίδα να συμβεί κάτι αντίστοιχο και το γουικέντ, πάμε να δούμε τι έχει το μενού. Καταρχήν, περιλαμβάνει δύο πολύ μεγάλα ντέρμπι, με ένταση ανάμεσα στις ομάδες και τους οπαδούς. Στη Θεσσαλονίκη, Αρης και ΠΑΟΚ δοκιμάζουν τις αντοχές τους, σε ένα ματς με αμφίρροπη εξέλιξη. Τι κρατάμε από το ματς αυτό; Οτι τα 11 από τα 14 τελευταία των δύο ομάδων, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, ήταν no goal! Κατά τα άλλα, ο Ολυμπιακός παίζει στη Νέα Σμύρνη, η ΑΕΚ στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ, ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ.


ΣΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ, Γιουνάιτεντ και Σίτι διασταυρώνουν τα ξίφη τους με έπαθλο την κορυφή στην Πρέμιερ Λιγκ. Γνωστή η έχθρα ανάμεσα στους οπαδούς (και τους παίκτες ενίοτε) των δύο συλλόγων, λιγότερο γνωστό ότι τα τελευταία 37 χρόνια η Σίτι έχει μόλις μία νίκη στο «Ολντ Τράφορντ», σ’ εκείνο το ματς (10 Φεβρουαρίου 2008) που συμπληρώνονταν 50 χρόνια από το δυστύχημα του Μονάχου, με τη Γιουνάιτεντ να φορά τις επετειακές φανέλες. Από τα υπόλοιπα ματς της 9ης αγωνιστικής ξεχωρίζει το μίνι τοπικό ντέρμπι του Λονδίνου μεταξύ της Κ.Π.Ρ. και της Τσέλσι, ενώ Λίβερπουλ και Αρσεναλ παίζουν εντός έδρας, κόντρα σε Νόργουιτς και Στόουκ αντίστοιχα.

ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ έχουμε Λεβερκούζεν – Σάλκε και Αννόβερο – Μπάγερν, στην Ισπανία η Ρεάλ τεστάρει τις δυνάμεις της απέναντι στη νεόπλουτη Μάλαγα, με την Μπαρτσελόνα να υποδέχεται τη Σεβίλλη, στη Ιταλία οι «μεγάλες» ομάδες έχουν σχετικά εύκολο έργο, στη Γαλλία η αγωνιστική κλείνει με Λιλ – Λυών το βράδυ της Κυριακής, στην Ολλανδία ο Αγιαξ φιλοξενεί τη Φέγενορντ στο κορυφαίο ντέρμπι της χώρας, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα σκανδιναβικά πρωταθλήματα (τελευταία αγωνιστική σε Α’, Β’ Σουηδίας), όπως και η Αμερική, καθώς λήγει η ρέγκιουραλ σίζον.

Πλήρη ρεπορτάζ όλων των αγώνων, με τα καλύτερα στατιστικά και πλούσιο παρασκήνιο θα βρείτε στην King Bet που κυκλοφορεί.

Καλή επιτυχία και ραντεβού την Τρίτη με ένα κουπόνι – γίγας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις