KINGBET Παρασκευής 12 Οκτωβρίου 2012


ΥΠΑΡΧΟΥΝ αρκετοί λόγοι για να κατηφορίσει κάποιος απόψε στο Φάληρο. Ο πρώτος είναι για να στηρίξει την προσπάθεια των διεθνών μας απέναντι στον άμεσο ανταγωνιστή της 1ης θέσης στον όμιλο, τη Βοσνία. Ο δεύτερος αφορά τον αρχηγό (φύσει και θέσει), Γιώργο Καραγκούνη, που συμπληρώνει 121 συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος, σπάζοντας το ρεκόρ του Ζαγοράκη, που «εγκατέλειψε» στις 120. Ο «Κάρα» τιμά τη γαλανόλευκη από το 1999, έχει περάσει από όλες τις Εθνικές ομάδες και σήμερα αναμένεται να εισπράξει το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων για την προσφορά του. Ο τρίτος λόγος έχει να κάνει με τον Σάντος. Προχτές είχε γενέθλια (έκλεισε τα 58) και πλέον είναι ένας από μας. Ορισμένες φορές (θυμηθείτε τις δηλώσεις που έκανε στο EURO), πιο Ελληνας από κάποιους άλλους «Ελληνες». Και, κυρίως, πάντα σοβαρός, πάντα συνεπής, πάντα αφοσιωμένος στο έργο του.



Αφήνουμε τις τιμές και τα γενέθλια, για να τονίσουμε πόσο δύσκολο είναι το αποψινό παιχνίδι. Οπως λέει ο Billaras (σελ. 8-9), απέναντί μας είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα, με σπουδαίο υλικό, με υψηλές φιλοδοξίες και μην ξεχνάμε ότι στις δύο τελευταίες διοργανώσεις έπεσε πάνω στους Πορτογάλους στα πλέι οφ και δεν πήγε ούτε στη Νότια Αφρική το 2010 ούτε σε Πολωνία – Ουκρανία το περασμένο καλοκαίρι.

Η ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου κλέβει την παράσταση στο κουπόνι του τετραημέρου, με αγώνες από όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Από την Ευρώπη, μέχρι τη Λατινική Αμερική και την Κεντρική Αμερική, ενώ διεθνή ματς διεξάγονται και σε επίπεδο U-21 και U-19, για τα οποία –όπως είδαμε και μεσοβδόμαδα- απαιτείται μεγάλη προσοχή. Στους άντρες, ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Ρωσία – Πορτογαλία, Βουλγαρία – Δανία, Τουρκία – Ρουμανία, ΠΓΔΜ – Κροατία, Σερβία – Βέλγιο, Ιρλανδία – Γερμανία, Ουαλία – Σκωτία, ενώ η Κύπρος ταξιδεύει στη Σλοβενία με «προίκα» το πρόσφατο 1-0 επί της Ισλανδίας.

Οσο για πρωταθλήματα, υπάρχει δράση στις μικρές Αγγλίες, στην Ιρλανδία, στη Β’ Ισπανίας και τη Β’ Ιταλίας, στη Βραζιλία, στη Β’ Νορβηγίας, συν κάποια έξτρα ματς από τη Σκωτία, το Λιγκ Καπ Ιαπωνίας. Τι ξεχάσαμε; Το ντέρμπι Αργεντινή – Ουρουγουάη για τη ζώνη της Λατινικής Αμερικής, με όλα τα αστέρια επί σκηνής.

ΟΛΟ ΤΟ ρεπορτάζ, τα ρόστερ των ομάδων, παράδοση, διαιτητές, παρασκήνιο και στατιστικά θα τα βρείτε στις σελίδες που ακολουθούν, ενώ στο www.kingbet.eu τα τελευταία νέα των αντιπάλων και στο διαδικτυακό www.betradio.com τις εκτιμήσεις και τις προτάσεις των παραγωγών, συμμετέχοντας με τα δικά σας μηνύματα. Καλή επιτυχία, καλή τύχη στην Εθνική μας και ραντεβού την Τρίτη, με Σλοβακία – Ελλάδα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις