KINGBET Παρασκευής 5 Οκτωβρίου 2012


ΘΥΜΑΣΤΕ τι λέγαμε στο φύλλο της περασμένης Παρασκευής; Να μην κανονίσετε τίποτα το Σάββατο, γιατί στο πρόγραμμα υπήρχαν 7 μεγάλα ντέρμπι που μας κράτησαν συντροφιά από το μεσημέρι μέχρι αργά τα μεσάνυχτα. Ε, σήμερα αλλάζουμε… τροπάριο. Μπορείτε να κάνετε ένα σωρό δουλειές αύριο Σάββατο, άντε μέχρι το απόγευμα της Κυριακής. Μετά, αφοσιωθείτε στην μπάλα. Και μην αναρωτιέστε τι έχουμε μεθαύριο, γιατί μάλλον έχετε διαλέξει… λάθος εφημερίδα (ή δεν έχετε δει το εξώφυλλο). Μπάρτσα – Ρεάλ λέει το πρόγραμμα και +8 η βαθμολογία για τους Καταλανούς. Αλλά σε τέτοια ματς δεν παίζει ρόλο ούτε η κατάταξη ούτε η φόρμα. Εδώ, μετράει το πάθος, η ψυχή, η δίψα για τη νίκη, άλλωστε υπήρξαν πάμπολλες φορές στο παρελθόν που αυτές οι δύο ομάδες ανέτρεψαν τα προγνωστικά.



Στην Μπαρτσελόνα, λίγο ο τραυματισμός του Πουγιόλ, λίγο η πρόσφατη διένεξη Μέσι – Βίγια, λίγο οι φωνές για τη διαιτητική εύνοια που έχει η ομάδα, όλα αυτά προκαλούν αναταραχή και ο Βιλανόβα καλείται να ηρεμήσει τους παίκτες του, πριν από το μεγάλο ντέρμπι.

Αλλωστε, νίκη μεθαύριο, σημαίνει ουσιαστικά επιστροφή στην κορυφή για τους «μπλαουγκράνα», καθώς το +11 πάρα πολύ δύσκολα μπορεί να ανατραπεί στη συνέχεια. Από την άλλη, η Ρεάλ. Τεράστια η πίεση από το -8, εξίσου ογκώδη και τα προβλήματα στις σχέσεις του Μουρίνιο με τους παίκτες του (ήδη ο Ράμος ζήτησε επίσημα να φύγει). Μεθαύριο λοιπόν, δεν διακυβεύεται μόνο ένας τίτλος, αλλά πολλά περισσότερα, καθώς σε περίπτωση που η «βασίλισσα» δεν πάρει κάτι στο «Καμπ Νόου», οι αντιδράσεις θα πολλαπλασιαστούν. Τα υπόλοιπα επί της οθόνης (20:50) και επί της… σελίδας 53.

ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ιταλία όμως έχουν το δικό τους «κλάσικο». Εκεί να δείτε προβλήματα. Μίλαν και Ιντερ περνάνε δύσκολες μέρες φέτος, βλέπουν τη Γιουβέντους (και τη Νάπολι βέβαια) να καλπάζει και νιώθουν ότι δεν μπορούν να προσεγγίσουν την κορυφή. Αλλά, όποια από τις δύο νικήσει το βράδυ της Κυριακής (21:45), έχει τη δυνατότητα να κάνει ένα νέο (αγωνιστικό και, κυρίως, ψυχολογικό) ξεκίνημα. Το θέμα του Πάνου Γαρίδη (σελ. 39), πιθανόν να σας βοηθήσει στην επιλογή σας.

Στο χορό των ντέρμπι συμμετέχει και η Γαλλία. Μαρσέιγ – Παρί (22:00) κοντράρονται στο «Βελοντρόμ» και πέρα από το μίσος που τρέφει η μεν για τη δε (και τούμπαλιν), πρέπει να επισημάνουμε και το βαθμολογικό κίνητρο των δυο τους. Τρεις βαθμοί είναι η διαφορά τους και καταλαβαίνετε πόσο σημαντική είναι η νίκη μεθαύριο. Τις λεπτομέρειες έχει ο Θανάσης Κυλώνης (σελ. 59).

ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ, όλα τα πρωταθλήματα επί ποδός, με αγώνες για κάθε γούστο και κάθε… τσέπη, εξάλλου έχουμε πλέον σαφή εικόνα για τη δυναμικότητα των ομάδων και υπάρχει η ευχέρεια να τις «διαβάσουμε» καλύτερα. Εσείς, αυτό που έχετε να κάνετε είναι να μελετήσετε προσεκτικά όλα τα στοιχεία στις 96 σελίδες της σημερινής έκδοσης, να πληκτρολογήσετε www.kingbet.eu για τα τελευταία νέα των αγώνων και να ακούσετε διαδικτυακά το www.betradio.com για προτάσεις και ό,τι άλλο μπορεί να σας βοηθήσει. Καλή επιτυχία και τα ξαναλέμε την Τρίτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις