KINGBET Παρασκευής 19 Οκτωβρίου 2012



ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ τελείωσε, μπείτε ξανά στην αίθουσα. Κι εσείς κι εμείς και όσοι τέλος πάντων ασχολούμαστε (επαγγελματικά ή για χόμπι) με το στοίχημα. Καλά τα ματς των Εθνικών ομάδων (και ακόμα καλύτερη η νίκη της δικής μας Εθνικής), αλλά τα πρωταθλήματα είναι αυτά που τραβάνε τζίρο και μας υποχρεώνουν να ασχολούμαστε πολλές ώρες μαζί τους.

ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ να δούμε τι έχουμε μπροστά μας, να διευκρινίσουμε ότι οι αποδόσεις που θα βρείτε στο κέντρο της εφημερίδας (σελ. 48-51) χωρίζονται σε δύο ενότητες: για τα σημερινά ματς αναφέρουμε τις αποδόσεις που ανακοίνωσε ο ΟΠΑΠ από τη Δευτέρα, με όλες τις αλλαγές που προέκυψαν μέσα στη βδομάδα, ενώ για τους αγώνες Σαββάτου – Κυριακής και Δευτέρας θα βρείτε τον μέσο όρο των αποδόσεων του εξωτερικού, όπως διαμορφώθηκαν μέχρι αργά χτες το βράδυ.  Tο νέο κουπόνι θα το δείτε στο www.kingbet.eu. το απόγευμα της Παρασκευής.


ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ το τετραήμερο; Τρία μεγάλα ματς, με έντονο παρασκήνιο και ακόμα πιο έντονη αντιπαλότητα. Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Τότεναμ υποδέχεται την Τσέλσι, με κεντρικό πρόσωπο τον Βίλας Μπόας, νυν τεχνικό των «σπερς», που πέρσι έκανε ένα αποτυχημένο πέρασμα από τους «μπλε». Εκτός από τοπικό, λονδρέζικο ντέρμπι, το αυριανό παιχνίδι αποτελεί «κλειδί» για τη συνέχεια, καθώς και οι δύο ομάδες βρίσκονται (ή μάλλον, βρίσκονταν πριν από τη διακοπή) σε πολύ καλή κατάσταση.

ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, υπάρχει το Ντόρτμουντ – Σάλκε. Σίγουρα θα έχετε ακούσει για την κόντρα των δύο συλλόγων (σε όλα τα επίπεδα, μέχρι και στη μάρκα της μπίρας που χρησιμοποιούν οι οπαδοί τους). Εξτρα στοιχεία για το ντέρμπι της Κοιλάδας του Ρουρ θα βρείτε στη σελίδα 11, στο θέμα του Σταύρου Κολίλα. Πάμε και στην Ιταλία, όπου Γιουβέντους και Νάπολι δεν έχουν μόνο να «μοιράσουν» την αιώνια έχθρα ανάμεσα στον ιταλικό Βορρά και τον Νότο, αλλά τα όσα έγιναν και ειπώθηκαν στο Σούπερ Καπ του Αυγούστου (σε κινεζικό έδαφος) απλά προσέθεσαν άλλο ένα επεισόδιο στο σίριαλ της κόντρας αυτής.

ΟΣΟ ΓΙΑ τα υπόλοιπα, έχουμε ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στο δικό μας πρωτάθλημα (ντεμπούτο Λίνεν στον πάγκο της «Ενωσης»), Ατλέτικο Μινέιρο – Φλουμινένσε στη Βραζιλία (σύγκρουση τίτλου), συν πολλά κρίσιμα παιχνίδια στα σκανδιναβικά πρωταθλήματα που οδεύουν προς τη λήξη τους και πλέον η ανάγκη για βαθμούς γίνεται επιτακτική. Διαβάστε όλα τα στοιχεία που σας δίνουμε στις 96 σελίδες του σημερινού φύλλου, πληκτρολογήστε www.kingbet.eu για να μάθετε όλα τα τελευταία νέα των αγώνων, ακούστε το διαδικτυακό www.betradio.com με πολλές προτάσεις και live ενημέρωση και καλή επιτυχία. Την Τρίτη πάλι μαζί με Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις