KINGBET Τρίτης 30 Οκτωβρίου 2012


ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, χαρήκαμε ματσάρες. Κι ας παραπονιέται σήμερα ο Billaras (σελ. 8) ότι κάποιοι δεν μας αφήνουν να δούμε μπάλα. Δίκιο έχει ο συνάδελφος, αλλά την Κυριακή χορτάσαμε θέαμα, γκολ, φάσεις. Και μάλιστα, παραλίγο και τα τρία «καυτά» ντέρμπι της ημέρας να λήξουν με το ίδιο σκορ, 2-2. Ας όψεται ο Κλάτενμπεργκ, που «διαμόρφωσε» το 2-3 στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Είχαμε λοιπόν: 2-2 στο «Γκούντισον Παρκ» μεταξύ Εβερτον – Λίβερπουλ (αλλοίωση αποτελέσματος κι εδώ), 2-2 στο «Μονουμεντάλ» μεταξύ Ρίβερ – Μπόκα και 2-3 στο Λονδίνο μεταξύ Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κι επειδή ο θεός του ποδοσφαίρου κάνει τα δικά του… παιχνίδια, πάρτε αύριο άλλο ένα ματς ανάμεσα στο ζευγάρι που προκάλεσε τόση συζήτηση το απόγευμα της Κυριακής.



Για το Λιγκ Καπ αυτή τη φορά, ωστόσο το ενδιαφέρον… εκτοξεύεται, ειδικά μετά τις δηλώσεις του Φέργκιουσον (τις μετέφρασε ο Μάκης Μηνδρινός, σελ. 13) που έριξαν… λάδι στη φωτιά. Μια που πιάσαμε το Λιγκ Καπ Αγγλίας, να επισημάνουμε το ματς Λίβερπουλ – Σουόνσι, με τον Μπρένταν Ρότζερς να υποδέχεται το δημιούργημά του, ενώ επικίνδυνες εξόδους έχουν η Αρσεναλ και η Τότεναμ, κόντρα σε Ρέντινγκ και Νόργουιτς αντίστοιχα.

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ χώρα και διοργάνωση. Πάμε στην Ιταλία. Φωνές και εκεί για την αντιμετώπιση που έχει η Γιουβέντους από τη διαιτησία. Ο Πάνος Γαρίδης άκουσε τα παράπονα των Σικελών της Κατάνια και τα καταγράφει (σελ. 23), ενόψει της πλήρους αγωνιστικής του Καμπιονάτο. Μεγάλα ματς περιλαμβάνει η 10η αγωνιστική, με Παλέρμο – Μίλαν απόψε, Πάρμα – Ρόμα και Ιντερ – Σαμπντόρια αύριο, ενώ την Πέμπτη η Τζένοα φιλοξενεί τη Φιορεντίνα.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, στο κουπόνι που έχουμε μπροστά μας βρίσκουμε όλα τα βαριά χαρτιά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Από Μπαρτσελόνα, Ρεάλ (για το Κύπελλο Ισπανίας), μέχρι Μπάγερν, Ντόρτμουντ (για το Κύπελλο Γερμανίας), ενώ ντέρμπι μίσους στο Λιγκ Καπ Γαλλίας, με Παρί Σ.Ζ. – Μαρσέιγ. Επίσης, υπάρχει πλήρης δράση στην Α’ Σουηδίας (προτελευταία αγωνιστική), στο Βέλγιο (με νέο προπονητή η Σταντάρ Λιέγης), τα προημιτελικά του Σουνταμερικάνα, τα πλέι οφ στην Αμερική, το Κύπελλο Ολλανδίας, το Κύπελλο Δανίας, συν εξ αναβολής αγώνες από τη Νορβηγία και αναμετρήσεις από Α’ και Β’ Βραζιλίας.

Για όλα αυτά θα διαβάσετε στην Κing Bet της Τρίτης, μαζί με ένα αφιέρωμα στο ΝΒΑ που ανοίγει τις πύλες του, ενώ τα τελευταία νέα θα τα βρείτε στο www.kingbet.eu και προτάσεις για στοιχηματισμό στο www.betradio.com. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και ραντεβού την Παρασκευή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις