KINGBET Τρίτης 16 Οκτωβρίου 2012


Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ απεργία της Πέμπτης «υποχρέωσε» τον ΟΠΑΠ να βγάλει κουπόνι τετραημέρου, ώστε να έχουν την ευχέρεια οι παίκτες του Στοιχήματος να συνδυάσουν στο παιχνίδι τους και τα ματς της Παρασκευής. Επομένως, όπως όλες οι εφημερίδες, έτσι και η KINGBET κυκλοφορεί σήμερα συμπεριλαμβάνοντας τους αγώνες του επόμενου τετραημέρου, με πλήρη ρεπορτάζ, στατιστικά και πίνακες.

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ (επίσημο, καθώς στις 14 Νοεμβρίου έχουμε ένα φιλικό με την Ιρλανδία) τεστ της Εθνικής μας για το 2012 ίσως αποβεί καθοριστικό στην πορεία προς τη Βραζιλία, είναι άλλωστε το πρώτο από τα τέσσερα σερί εκτός έδρας παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Τι ζητάει απόψε η Εθνική στην Μπρατισλάβα; Τη νίκη και μόνον αυτήν, ώστε να ρεφάρει τους δύο χαμένους βαθμούς με τη Βοσνία, αλλά και να θέσει εκτός μάχης τους Σλοβάκους, που (με το δίκιο τους) αρχίζουν να τρέφουν όνειρα για πρόκριση από τον 7ο όμιλο.

ΟΥΤΕ τα προβλήματα με τους τραυματισμούς (νοκ άουτ και ο Μαλεζάς) ούτε η γκίνια (οι ευκαιρίες και τα δοκάρια την Παρασκευή) πτοούν τους διεθνείς μας, που δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για τους τρεις βαθμούς σήμερα το βράδυ, απέναντι σε μια ομάδα που ναι μεν δεν φοβίζει, αλλά δεν μπορούμε να την πάρουμε αψήφιστα. Εξάλλου, οι μόλις τρεις εντός έδρας ήττες των Σλοβάκων σε 24 συνολικά ματς προκριματικής φάσης Μουντιάλ «καθρεφτίζουν» τις δυσκολίες που θα συναντήσουμε απόψε.

ΠΑΜΕ και στα υπόλοιπα διεθνή ματς, που κρύβουν παγίδες, κάτι που φάνηκε και την Παρασκευή, όπου σε 24 αγώνες πέρασαν μόλις 7 άσοι και οι εκπλήξεις που σημειώθηκαν «πλήγωσαν» πολύ κόσμο. Κορυφαίο όλων από τα αποψινά παιχνίδια, το Ισπανία – Γαλλία που θα διεξαχθεί στο «Βιθέντε Καλντερόν» της Μαδρίτης, στην αναμέτρηση με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς συγκρούονται δύο από τις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες. Κατά τα άλλα, η Πολωνία θα υποδεχθεί την Αγγλία, η Ιταλία τη Δανία, η Γερμανία τη Σουηδία, η Ρουμανία την Ολλανδία, ενώ η Κύπρος περιμένει τη Νορβηγία στη Λάρνακα, με στόχο τη δεύτερη νίκη στον 5ο (και εξαιρετικά αμφίρροπο) όμιλο.

ΤΙ ΑΛΛΟ περιλαμβάνει το κουπόνι; Προκριματικά σε Λατινική Αμερική, Βόρεια & Κεντρική Αμερική, Ασία, αναμετρήσεις από τους μικρούς (Under-21 και Under-19), πλήρη δράση σε Βραζιλία και Φινλανδία, Κύπελλο Ισπανίας, αγώνες από τις μικρές Αγγλίας και το Λιγκ Τρόφι, μαζί φυσικά με τα ματς της Παρασκευής σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που ξαναπέφτουν στη μάχη μετά τη διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων. Μελετήστε όλα τα στοιχεία των συντακτών, επισκεφθείτε το www.kingbet.eu για τα τελευταία νέα, ακούστε το διαδικτυακό www.betradio.com  για προτάσεις, ειδήσεις, τζίρους, κάντε τις σωστές επιλογές και καλή επιτυχία.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις