KINGBET Τρίτης 2 Οκτωβρίου 2012


Η 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ πριν από 15 μέρες, δεν μας έκανε πιο… σοφούς. Τα φαβορί πήραν αυτό που ήθελαν, είτε δύσκολα είτε εύκολα, και κάπως έτσι η διοργάνωση μπήκε στο… σωστό δρόμο. Τώρα, μπροστά μας βρίσκεται η 2η στροφή, που χρειάζεται αυξημένη (στοιχηματικά) προσοχή, καθώς υπάρχουν ομάδες οι οποίες στο διάστημα που μεσολάβησε βρήκαν ρυθμό, άλλες ανέκοψαν τη φόρα που είχαν και κάποιες άλλες βρέθηκαν από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο. Ανάμεσα σ’ αυτές (τις τελευταίες) και ο Ολυμπιακός. Η ήττα στην πρεμιέρα από τη Σάλκε, ουσιαστικά τον βγάζει από νωρίς εκτός διεκδίκησης της πρόκρισης, εκτός εάν… Εκτός εάν θυμηθεί τις περσινές εμφανίσεις, όπου έφτασε να παλεύει για τη 2η θέση μέχρι το φινάλε των ομίλων. Αύριο, ορθώνεται το… τείχος της Αρσεναλ.



«Γνωστή» από τις τέσσερις αναμετρήσεις τα τελευταία χρόνια, πανίσχυρη στην έδρα της και με… πολλά όπλα στη φαρέτρα της. Ωστόσο, αν φέρετε στη μνήμη σας την εμφάνιση των «ερυθρόλευκων» τέτοιες μέρες πριν από έναν χρόνο στο «Εμιρεϊτς», ίσως καταλάβετε γιατί ο Ζαρντίμ και οι παίκτες του πιστεύουν σε κάτι καλό. Και το καλό, σ’ αυτές τις περιπτώσεις, δεν είναι μόνο ένα αποτέλεσμα, είναι και η παρουσία. Οπως και να ‘χει, η αποστολή του Ολυμπιακού είναι πολύ δύσκολη και γίνεται ακόμα δυσκολότερη λόγω της δυσμενέστατης παράδοσης που έχει στο Νησί: 10 ήττες σε ισάριθμες επισκέψεις!

ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ζευγάρια ξεχωρίζουμε τις αναμετρήσεις Πόρτο – Παρί Σ.Ζ. (στα γενέθλια του Ιμπραΐμοβιτς, όπως επισημαίνει ο Billaras στη σελίδα 8), Ζενίτ – Μίλαν (ο Σταύρος Κολίλας, σελ. 9, γράφει για τον «άγνωστο πόλεμο» των Ρώσων), Μπενφίκα – Μπαρτσελόνα και Αγιαξ – Ρεάλ (τεστ των δύο «αιωνίων» της Ισπανίας πριν από το clasico), Βαλένθια – Λιλ (απίστευτη η παράδοση που συνοδεύει τους εντός έδρας αγώνες των «νυχτερίδων» με γαλλικές ομάδες), Γιουβέντους – Σαχτάρ (25 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις μετράνε οι Ουκρανοί) και Ντιναμό Κιέβου – Ντιναμό Ζάγκρεμπ (με τον Μπλαχίν στον πάγκο των γηπεδούχων).

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ, αλλά το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο. Ο Παναθηναϊκός περιμένει την Πέμπτη την Τότεναμ με στόχο την πρώτη του νίκη στους ομίλους. Αλλά το ζητούμενο για τους «πράσινους» δεν είναι τόσο οι βαθμοί, όσο η ανόρθωση του… διαλυμένου ηθικού τους μετά τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στα υπόλοιπα ματς της 2ης αγωνιστικής στο Γιουρόπα Λιγκ βρίσκουμε αμφίρροπα ζευγάρια (Λίβερπουλ – Ουντινέζε, Αϊντχόφεν – Νάπολι, Νιούκαστλ – Μπορντό), ενώ η ΑΕ Λεμεσού δοκιμάζεται στο «Βελοντρόμ» και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την πρώτη (και βαριά) ήττα της Μαρσέιγ στο Σαμπιονά, αλλά και το επερχόμενο ντέρμπι που έχουν οι Γάλλοι με την Παρί.

Κατά τα άλλα, στο κουπόνι υπάρχουν πλήρεις αγωνιστικές στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και στο Μεξικό, συν κάτι… σκόρπια ματς από τη Βραζιλία, την Αμερική, την Ιρλανδία, τη Β’ Σουηδίας, τη Φινλανδία, το Σουνταμερικάνα και το φιλικό Αργεντινή – Βραζιλία. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

Για τα τελευταία νέα όλων των αγώνων εμπιστευτείτε το www.kingbet.eu, ενώ για προτάσεις, τζίρους και μηνύματα ακροατών το διαδικτυακό www.betradio.com. Ραντεβού την Παρασκευή με Μπάρτσα – Ρεάλ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις