KINGBET Παρασκευής 26 Οκτωβρίου 2012


ΧΑΡΗΚΑΜΕ μπάλα μεσοβδόμαδα, με πολλά ωραία γκολ και ανατροπές στο Τσάμπιονς Λιγκ, καιρός να επιστρέψουμε στα πρωταθλήματα που προσφέρουν εξίσου σπουδαίες συγκινήσεις. Και τι έχουμε μπροστά μας; Καταρχήν, το κορυφαίο ντέρμπι του κόσμου, η σύγκρουση των δύο «αιωνίων» του αργεντίνικου ποδοσφαίρου. Ρίβερ και Μπόκα έχουν ραντεβού στο «Μονουμεντάλ» το βράδυ της Κυριακής, σε μια μάχη που προμηνύεται σκληρή, όπως άλλωστε όλες οι μεταξύ τους αναμετρήσεις, εξάλλου η απουσία πέρσι της Ρίβερ από την Α’ κατηγορία «εξασθένησε» το πρωτάθλημα. Ο Βαγγέλης Λυκάκης (σελ. 77) ανατρέχει στο παρελθόν και αναζητεί το καλύτερο ποντάρισμα γι’ αυτό το ματς. Πριν όμως από το superclasico, έχουμε δύο… τεράστια ματς στην Πρέμιερ Λιγκ, επίσης την Κυριακή.



Ξεκίνημα με το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ ανάμεσα στην Εβερτον και τη Λίβερπουλ και συνέχεια με Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε μια προσπάθεια των «κόκκινων διαβόλων» να ανακόψουν τον ξέφρενο ρυθμό των «μπλε». Ο Μάκης Μηνδρινός (σελ. 16-17) έχει το… λόγο γι’ αυτούς τους δύο αγώνες.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ μας Σούπερ Λίγκα ξεχωρίζει η δοκιμασία του Ολυμπιακού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Αρη. Το 7 στα 7 των «ερυθρόλευκων» έχει δημιουργήσει δικαιολογημένα υψηλές προσδοκίες για κατάρριψη του ρεκόρ των 11 διαδοχικών νικών σε ξεκίνημα πρωταθλήματος που κατέχει η ομάδα του 1966-67, ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι του Βορρά» προβάλλουν αντιρρήσεις. Την ίδια ημέρα (Δευτέρα), ο Παναθηναϊκός εκστρατεύει στο Ηράκλειο για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ, ενώ πολλά βλέμματα είναι στραμμένα στο ματς της Κυριακής ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Πλατανιά, καθώς αν δεν νικήσει ούτε αυτή τη φορά η «Ενωση», τα σύννεφα θα γίνουν καταιγίδα…

ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, η καλπάζουσα Μπάγερν έχει μπροστά της την πάντα επικίνδυνη Λεβερκούζεν, με στόχο το 9 στα 9, ωστόσο ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπάρχει και στην αναμέτρηση της Φορτούνα Ντίσελντορφ με τη Βόλφσμπουργκ, πρώτη των «λύκων» μετά την αποπομπή του Μάγκατ, όπως σημειώνει ο Γεράσιμος Μανωλίδης (σελ. 33). Σημαντικό ματς στη Γαλλία (Μαρσέιγ – Λυών), ντέρμπι μίσους στην Ολλανδία (Φέγενορντ – Αγιαξ, το θέμα επιμελήθηκε ο Σταύρος Κολίλας, σελ. 11), τελευταία αγωνιστική σε Ιρλανδία και Φινλανδία, κρίσιμοι αγώνες στη Βραζιλία και στα σκανδιναβικά πρωταθλήματα, σε ένα κουπόνι με πολλές επιλογές και αποδόσεις.

Εμείς σας δίνουμε όλα τα στοιχεία που απαιτούνται, εσείς διαβάστε προσεκτικά, μπείτε στο www.kingbet.eu για τα τελευταία νέα, ακούστε το διαδικτυακό www.betradio.com με προτάσεις και την κίνηση της αγοράς, κάντε τις σωστές επιλογές και καλή επιτυχία. Την Τρίτη πάλι μαζί, με Παρί Σ.Ζ. – Μαρσέιγ στο Λιγκ Καπ Γαλλίας και πλήρη αγωνιστική στο Καμπιονάτο.

Μην ξεχάσετε την αλλαγή της ώρας τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις