KINGBET Τρίτης 23 Οκτωβρίου 2012


ΜΕ ΤΙΣ καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις ταξίδεψε ο Ολυμπιακός στο Μονπελιέ για τον αυριανό αγώνα κόντρα στην πρωταθλήτρια Γαλλίας. Καταρχήν, έρχεται από πολύ καλή εμφάνιση και άνετη νίκη στο πρωτάθλημα επί της Ξάνθης, στο πρώτο ματς μετά τα σφυρίγματα που ακούστηκαν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης πριν από δύο εβδομάδες. Ηταν το καλύτερο τονωτικό για τον Ζαρντίμ και τους παίκτες του, ενόψει της 3ης αγωνιστικής στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεύτερον, βρίσκει απέναντί του μια «άρρωστη» ομάδα, με πολλά αγωνιστικά και ψυχολογικά προβλήματα, απόρροια της κακής πορείας στο Σαμπιονά. Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις κορυφαίων παικτών, αλλά και του προέδρου για «ξήλωμα» μέσα στον Ιανουάριο όσων αδιαφορούν. Επίσης, η εμπειρία του Ολυμπιακού σε τέτοιου είδους κρίσιμα ματς δεν αμφισβητείται.



Δεν έχει τίποτα να φοβηθεί από την αντίπαλό του, ίσα ίσα που μπορεί να επιβάλει το παιχνίδι του και να φύγει από τη Γαλλία με το τρίποντο στις αποσκευές του, όπως άλλωστε έκανε και πέρσι, με τη Μαρσέιγ.

Τι θα σημαίνει μια νίκη για τους «ερυθρόλευκους»; Διεκδίκηση της 2ης θέσης για πρόκριση στην επόμενη φάση, αλλά και προβάδισμα για την κατάληψη της 3ης θέσης που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, πόσο κρίσιμο είναι το αυριανό ματς για τους πρωταθλητές.

ΤΟ ΙΔΙΟ κρίσιμο αλλά για άλλους λόγους είναι και το μεθαυριανό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λάτσιο. Αυτό που ενδιαφέρει κυρίως τους «πράσινους» τη δεδομένη στιγμή δεν είναι τόσο η πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης, όσο η ηρεμία που πρέπει να αποκτήσουν μετά τα όσα (ξανα)συνέβησαν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ και τις αποδοκιμασίες μερίδας του κόσμου προς τον Φερέιρα. Ο Παναθηναϊκός καλείται να επαναλάβει κόντρα στη Λάτσιο εμφάνιση ανάλογη αυτής στο β’ ημίχρονο με την Τότεναμ και να πάρει κουράγιο για τη συνέχεια.

ΦΟΥΛ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟ πρόγραμμα του τριημέρου. Οχι μόνο λόγω των αγώνων σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ (ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα υπογράφει ο Κοσμάς Παπαϊωάννου στη σελίδα 10, για τις επιδόσεις των ομάδων στη «στροφή»), αλλά και λόγω της πλήρους δράσης στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, για τις οποίες υπάρχει έντονο παρασκήνιο και πολλές εκκρεμότητες στους πάγκους.

Κατά τα άλλα, έχουμε αγώνες από τη Βραζιλία, το Μεξικό, την Αμερική και το Σουνταμερικάνα, που βρίσκεται πλέον στη φάση των «16». Διαβάστε προσεκτικά όλα τα στοιχεία των συναδέλφων στην Κing Bet που κυκλοφορεί, πληκτρολογήστε www.kingbet.eu για τα τελευταία νέα, ακούστε διαδικτυακά το www.betradio.com για να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα, επιλέξτε σωστά και καλή επιτυχία. Τα λέμε πάλι την Παρασκευή, όπου το Νησί παίρνει φωτιά…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις