KINGBET Τρίτης 9 Οκτωβρίου 2012


ΜΕΤΑ ΤΟ… ΞΕΣΑΛΩΜΑ της Κυριακής, με τα μεγάλα ντέρμπι σε Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία (ειδικά το Μπάρτσα – Ρεάλ μας αποζημίωσε και με το παραπάνω, όπως και το Μαρσέιγ – Παρί βέβαια), πάμε σε πιο… λάιτ ρυθμούς. Οπως λέει κι ο Billaras (σελ. 8), «αλλαγή ρυθμού για 12 μέρες», όσο δηλαδή διαρκέσει η διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω Εθνικών ομάδων. «Στοπ» λοιπόν για μιάμιση εβδομάδα και πλέον η προσοχή μας (ποδοσφαιρική και στοιχηματική) μεταφέρεται στη μάχη των χωρών (Παρασκευή και Τρίτη) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αυτά θα τα πούμε πιο αναλυτικά στο ερχόμενο φύλλο, ωστόσο μπορείτε από σήμερα να πάρετε μια γεύση για τα 24 ματς των Εθνικών ομάδων στη ζώνη της Ευρώπης που διεξάγονται την Παρασκευή, με τα ρόστερ, το ρεπορτάζ, την προϊστορία και τις αποδόσεις που κυκλοφορούν.



Από κει και πέρα, για τις τρεις επόμενες μέρες έχουμε Λιγκ Τρόφι στην Αγγλία, πλήρη αγωνιστική στην Α’ Βραζιλίας (ο Αχιλλέας Κρόκος «ξεσκόνισε» όλα τα ζευγάρια και «βγάζει» σημεία, σελ. 26-27), αγώνες για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Under-21 και Under-19, άλλους τρεις από τη Β’ Βραζιλίας και ένα διεθνές φιλικό, σε ένα κουπόνι που -δεδομένου του μικρού όγκου παιχνιδιών- έχουμε την ευκαιρία να μελετήσουμε πιο προσεκτικά.

ΩΣΤΟΣΟ, ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει η Ευρωλίγκα που ξεκινάει μεθαύριο, με αλλαγή στις ημέρες διεξαγωγής, καθώς φέτος οι αγώνες θα διεξάγονται Πέμπτη και Παρασκευή. Στο σημερινό φύλλο θα βρείτε ένα έξτρα αφιέρωμα για τις 24 ομάδες που μπαίνουν στους ομίλους, με τις δύο ελληνικές ομάδες να θεωρούνται –απόλυτα δίκαια- από τα φαβορί της διοργάνωσης.

Τα ρόστερ, οι στόχοι τους, τα συν και τα πλην, το πρόγραμμα και εκτιμήσεις για τα ματς της 1ης αγωνιστικής στις σελίδες 40-46, με την υπογραφή του Γιάννη Ψαράκη. Κατά τα άλλα, μπορείτε να διαβάσετε θέματα και προτάσεις για κυνοδρομίες, ιπποδρομίες, ΠΡΟ-ΠΟ, ΚΙΝΟ, ΛΟΤΤΟ, ΤΖΟΚΕΡ, ενώ σε μια σελίδα (53) θα βρείτε όλα τα νέα για το πόκερ.

Πριν αποφασίσετε τι θα παίξετε, ενημερωθείτε από το www.kingbet.eu για όλα τα τελευταία νέα των αγώνων και στο www.betradio.com ακούστε προτάσεις από τους συντάκτες της εφημερίδας και καλή επιτυχία. Τα λέμε την Παρασκευή με Ελλάδα – Βοσνία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις