KING BET Παρασκευής 1 Μαρτίου 2013


ΑΝ ΑΠΟΛΑΥΣΑΤΕ μπάλα την Τρίτη το βράδυ, στο Μπάρτσα – Ρεάλ 1-3, μην… ανησυχείτε, δεν θα σας λείψουν και πολύ οι δύο αυτές (τεράστιες) ομάδες. Κάντε υπομονή μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου, που έχουν δώσει νέο ραντεβού, αυτή τη φορά σε άλλο γήπεδο και σε άλλη διοργάνωση. Καταρχήν, επειδή ίσως να μην έχετε ξαναδεί clasico να παίζεται υπό το φως της ημέρας, να εξηγήσουμε ότι η ώρα έναρξης του αυριανού ντέρμπι «επεβλήθη» από την αγορά της Ασίας, εκεί όπου αμφότερες έχουν κάνει μεγάλες επενδύσεις και θέλουν έτσι να ευχαριστήσουν το πελατειακό τους κοινό. Οπως γράφει ο Γιώργος Χαϊκάλης (σελ. 53), η Μπάρτσα έχει δηλώσει «απούσα» στα νοκ άουτ φετινά ματς και το ψυχολογικό προβάδισμα που έχει αποκτήσει η Ρεάλ μπορεί να καθορίσει την εξέλιξη του 90λεπτου. Αλλά, από την άλλη, υπάρχει και μια… Μάντσεστερ που περιμένει την ερχόμενη Τρίτη, στον επαναληπτικό του 1-1 της Μαδρίτης...



ΕΞΙΣΟΥ ΔΥΣΚΟΛΗ η «ανάγνωση» και των άλλων σημαντικών αγώνων του κουπονιού. ΑΕΚ – Παναθηναϊκός «λέει» το πρόγραμμα στην Ελλάδα. Για την κρισιμότητα της αναμέτρησης, δεν χρειάζεται να πούμε κάτι, αποτυπώνεται στη βαθμολογία. Αλλά μήπως και τα υπόλοιπα ματς της 24ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα είναι «εύκολα»; Ο Αντώνης Καρπετόπουλος (σελ. 87) επιχειρεί να τα… ξεδιαλύνει, ως συνέχεια αυτών που έγραφε στο φύλλο της Τρίτης για «φίλους» και «χάρες», τώρα που τα κουκιά είναι μετρημένα.

ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ στα δάχτυλα του ενός χεριού είναι οι μήνες που ο Γκάρεθ Μπέιλ θα δηλώνει ακόμα κάτοικος «Γουάιτ Χαρτ Λέιν». Από το καλοκαίρι, αναμένεται να αναχωρήσει για άλλες πολιτείες, έχοντας στις αποσκευές του την απίστευτη σεζόν που διανύει φέτος. Ο Μάκης Μηνδρινός (σελ. 19) έχει εντυπωσιαστεί από τα επιτεύγματα του Ουαλού αμυντικού (ή μήπως μέσου, ή μήπως επιθετικού;) και τα καταγράφει, ενόψει του ντέρμπι Τότεναμ – Αρσεναλ την Κυριακή το απόγευμα στο βόρειο Λονδίνο.

ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ Ιταλία στρέφονται απόψε τα βλέμματα της ποδοσφαιρικής Ευρώπης. Η Νάπολι περιμένει τη Γιουβέντους σε μια κλασική σύγκρουση τάξεων, ιδεών, φιλοσοφίας και… θρησκείας, καθώς ο ιταλικός Βορράς με τον ιταλικό Νότο παραμένουν αντίπαλα στρατόπεδα σε όλα τα επίπεδα. Το συγκεκριμένο ματς, ωστόσο, ενδέχεται να αναδείξει και την πρωταθλήτρια ομάδα της σεζόν (εφόσον νικήσει η Γιούβε) ή δώσει παράταση στην αγωνία (με άσο ή ισοπαλία). Ο Πάνος Γαρίδης (σελ. 47) ξετυλίγει το στοιχηματικό κουβάρι της 27ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο, εντοπίζοντας σημεία με αξία.

ΚΑΤΑ ΤΑ λοιπά, έχουμε Τβέντε – Αγιαξ στην Ολλανδία, Μπεσίκτας – Φενέρ στην Τουρκία, έναρξη νέων πρωταθλημάτων σε Αμερική και Ιαπωνία (πλήρη αφιερώματα θα βρείτε στο www.kingbet.net), πλήρη στατιστικά στοιχεία, με πίνακες και πολύ μπάσκετ, προτάσεις για ιππόδρομο και όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, και όλα όσα χρειάζεστε για να φτάσετε στην επιτυχία. Καλό μήνα και τα λέμε πάλι την Τρίτη με Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις