KING BET Παρασκευής 22 Μαρτίου 2013


ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ έχουμε πάρει πολύ σοβαρά το ματς; Μήπως έχουμε (επι)μείνει πολύ στον Κατίδη, στον Γκαρσία και στα άλλα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας; Μήπως δεν έχουμε καταλάβει τι διακυβεύεται σήμερα στη Ζένιτσα για την Εθνική μας; Πολύ πολύ απλά, η απευθείας πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Με διπλό την Παρασκευή, ο δρόμος για τη Βραζιλία γίνεται λεωφόρος και δεν υπάρχει μετά εμπόδιο να ανακόψει αυτή την πορεία. Δείτε τη βαθμολογία του ομίλου και θα το διαπιστώσετε. Ισοβαθμούμε στην πρώτη θέση με τους Βόσνιους και μετά έχουμε άλλα πέντε ματς, τρία εντός έδρας και δύο σε Λιθουανία και Λιχτενστάιν. Κοινώς, ετοιμάζουμε βαλίτσες για το ερχόμενο καλοκαίρι, στην τρίτη συμμετοχή της Εθνικής μας σε Μουντιάλ.



Προϋπόθεση, όμως, για το ταξίδι αυτό είναι να περάσουμε από τον… κόμβο της Ζένιτσας. Εκεί, μας περιμένει η πιο δύσκολη υποχρέωση σ’ αυτή την προκριματική φάση, άλλωστε η Βοσνία είναι η μεγάλη αντίπαλος της ελληνικής ομάδας για την κατάκτηση της 1ης θέσης. Ευτυχώς, τόσο ο Σάντος όσο και οι διεθνείς μας δείχνουν –μέσα από τις δηλώσεις τους- ότι διαισθάνονται την κρισιμότητα της αναμέτρησης και θα μπουν στο «Μπίλινο Μπόλιε» αποφασισμένοι να φύγουν από εκεί με τη νίκη – πρόκριση.

ΑΥΤΑ ΓΙΑ την Εθνική μας, ωστόσο υπάρχει άλλο ένα ματς απόψε που αποτελεί τον ορισμό του πολέμου. Εντός και εκτός εισαγωγικών. Κροατία και Σερβία αναμετρώνται στο Ζάγκρεμπ, στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι τούτης της αγωνιστικής. Δύο χώρες που κάποτε βρίσκονταν υπό τη σκέπη της ενιαίας Γιουγκοσλαβίας, «αδέλφια» αποκαλούσαν οι μεν τους δε, όπως εύστοχα γράφει ο Σταύρος Κολίλας (σελ. 10-11), αναλύοντας όλες τις παραμέτρους της κόντρας τους. Προκριματικά δεν έχουμε μόνο στα μέρη μας, παίζουν και στη Λατινική Αμερική, στην Αφρική, στη Βόρεια & Κεντρική Αμερική, ενώ σε δράση μπαίνουν και οι Εθνικές ομάδες Under-21 με επίσημα και φιλικά ματς.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, στο κουπόνι βλέπουμε πλήρες πρόγραμμα στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και της Σκωτίας, στη Β’ Ιταλίας, στη Β’ Ισπανίας, στην Ιρλανδία, στην Αμερική, συν ένα εξ αναβολής παιχνίδι στη Β’ Γαλλίας και κάποια διεθνή φιλικά. Αρκετά ενδιαφέρον, πάντως, είναι και το μπασκετικό κουπόνι, με Ευρωλίγκα, Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία και ΝΒΑ στο… τζάμπολ.

Για όλα αυτά, με προτάσεις, αναλύσεις, στατιστικά και πολλούς πίνακες μπορείτε να διαβάσετε στην King Bet της Παρασκευής, ενώ στο www.betradio.com θα ακούσετε τις εκτιμήσεις των συνεργατών, με live ενημέρωση και ειδήσεις της τελευταίας στιγμής. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας, αλλά και στην Εθνική μας. Τα λέμε την Τρίτη, πάλι με προκριματικά Μουντιάλ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις