KING BET Παρασκευής 8 Μαρτίου 2013


ΤΩΡΑ που μάθαμε τις τέσσερις πρώτες ομάδες των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ και εν αναμονή των άλλων τεσσάρων αγώνων την επόμενη εβδομάδα, ας επιστρέψουμε στα πρωταθλήματα, που συνεχίζονται τούτο το τετραήμερο. Ή μήπως να τα αφήσουμε λίγο στην άκρη και να δούμε το Κύπελλο Αγγλίας, καθώς εκεί βρίσκουμε το κορυφαίο ματς του κουπονιού; Πιθανότατα θα συμφωνήσετε με την ιδέα. Μάντσεστερ Γ. – Τσέλσι έβγαλε η κληρωτίδα της προημιτελικής φάσης, ένα ζευγάρι με… εγγυημένο θέαμα. Γιατί; Δείτε τα 6 πιο πρόσφατα μεταξύ τους αποτελέσματα (30 γκολ έχουν μπει σ’ αυτά τα ματς), θυμηθείτε το επεισοδιακό 2-3 της Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα, με τις αποβολές των Ιβάνοβιτς και Τόρες, βάλτε στη… ζυγαριά και την κόντρα τους τα τελευταία χρόνια και έχετε ένα ιδανικό (και εκρηκτικό) μείγμα για το βράδυ της Κυριακής.



Μάλιστα, έτσι όπως κύλησε η εβδομάδα για την ομάδα του Φέργκιουσον, το νταμπλ αποτελεί πλέον τον μοναδικό στόχο για τη φετινή χρονιά, ενώ για την Τσέλσι μόνο το… τρεμπλ (κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας και του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και μια θέση στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ) θα… απορροφήσει κάπως τις φωνές των φιλάθλων εναντίον του Ράφα Μπενίτεθ.

ΚΑΙ ΣΤΗ Γερμανία έχουμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Δεν κρίνει τίτλο ή κούπα, αλλά αποτελεί αντικείμενο συζήτησης για πολλές μέρες. Πολλά χωρίζουν τη Σάλκε και την Ντόρτμουντ, τίποτα δεν τις ενώνει. Μάλιστα, το αυριανό ματς θεωρείται ιδιαίτερα ενδιαφέρον, καθώς οι «βασιλικοί μπλε» ξαναμπήκαν σε τροχιά επιτυχιών και διεκδικούν στα ίσα την 4η θέση. Οσο για τους Βεστφαλούς, «ταβάνι» στη φετινή πορεία τους είναι η 2η θέση στην Μπουντεσλίγκα και η 1η στην… Ευρώπη.

ΑΠΟ ΤΑ υπόλοιπα, κρατάμε το Λυών – Μαρσέιγ στη Γαλλία (όποια από τις δύο νικήσει μένει στο κυνήγι της Παρί), όλη την αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα, με κρίσιμα ματς και στα 8 μέτωπα και την έναρξη του πρωταθλήματος Ιρλανδίας (σχετικό αφιέρωμα θα βρείτε στις σελίδες 34-35), τη μεγάλη μάχη που γίνεται στην Ολλανδία, την προτελευταία αγωνιστική στο Βέλγιο, το Λάτσιο – Φιορεντίνα από την Ιταλία και την επικίνδυνη έξοδο της («μεθυσμένης» από το νέκταρ της πρόκρισης) Ρεάλ στη Γαλικία όπου θα αντιμετωπίσει τη Θέλτα.

Διαβάστε προσεκτικά όλα τα στοιχεία που σας δίνουν οι συνάδελφοι, προσθέστε τη δική σας γνώση και (απαραίτητη σε όλες τις περιπτώσεις) έμπνευση και καλή επιτυχία. Τα λέμε πάλι την Τρίτη με Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις