KING BET Τρίτης 19 Μαρτίου 2013


ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ που έχουμε μπροστά μας είναι… ασορτί με τις ημέρες: νηστίσιμο. Λίγα τα ματς, λίγες και οι επιλογές. Με κάτι σκόρπια παιχνίδια από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και της Σκωτίας, με πλήρη αγωνιστική στη Β’ Ιταλίας, με Ιρλανδία, Β’ Γαλλίας, ωστόσο ο ΟΠΑΠ συμπεριέλαβε και ορισμένους αγώνες από την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθούν την Παρασκευή. Και πολύ καλά έκανε. Δίνει τη δυνατότητα έτσι στους παίκτες να συνδυάσουν ματς πρωταθλημάτων με Εθνικών ομάδων και να κάνουν τις απαραίτητες… διορθώσεις την Παρασκευή όταν θα κυκλοφορήσει το νέο κουπόνι.
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ το τριήμερο; Να επαληθευτούν οι υψηλές αποδόσεις που επιλέγει ο Αντώνης Λιάσκος (σελ. 13-14) για τους αγώνες σε Α’ και Β’ Αγγλίας, εξάλλου όσο τα δύο αυτά πρωταθλήματα πλησιάζουν στο τέλος τους, τόσο μπερδεύεται η μάχη σε όλα τα μέτωπα.



Περιμένουμε, επίσης, να περάσουν τα στάνταρ του Πάνου Γαρίδη (σελ. 20-21) στη μεσοβδόμαδη αγωνιστική της Α’ Ιταλίας, όπου υπάρχει και ένα νέο πρόσωπο, ο Μπέπε Πιλόν, που κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Ρετζίνα. Με τη Serie B καταπιάνεται και ο Σταύρος Κολίλας (σελ. 10), παρουσιάζοντας όλες τις αλλαγές που ετοιμάζει η Ομοσπονδία για την επόμενη σεζόν. Κάποιες μάλιστα, προκαλούν άφθονο γέλιο.

ΠΑΜΕ ΚΑΙ στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Εθνική μας δοκιμάζεται στη Ζένιτσα με το άλλο φαβορί του ομίλου, τη Βοσνία. Οι αποδόσεις «δείχνουν» άσο, ωστόσο –όπως επισημαίνει ο Γιώργος Δήμητσας (σελ. 6)- η ελληνική ομάδα έχει μόλις μία εκτός έδρας ήττα από το 2005 σε επίσημη διοργάνωση, στοιχείο που καταδεικνύει την ποιότητα και το σθένος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, που, πολύ απλά, «δεν έχει μάθει να χάνει». Εξαιρετικό ενδιαφέρον (όχι μόνο ποδοσφαιρικό) έχει και το ζευγάρι Κροατία – Σερβία, για το οποίο θα υπάρξει έξτρα θέμα στο φύλλο της Παρασκευής, ενώ από τα υπόλοιπα βρίσκουμε το Νορβηγία – Αλβανία, το Ουγγαρία – Ρουμανία και το Τσεχία – Δανία.

ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ θα στραφεί στοιχηματικά στο μπάσκετ αυτές τις μέρες, καθώς η μεν Ευρωλίγκα έχει μπει στην τελική ευθεία (με μόλις τρεις αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε της 2ης φάσης), το δε Γιουροκάπ έφτασε στα ημιτελικά. Λεπτομέρειες και προτάσεις θα βρείτε σε 3 σελίδες του φύλλου της Τρίτης (σελ. 38-40), μαζί φυσικά με μία σελίδα ΝΒΑ, ΚΙΝΟ, Ιππόδρομο και όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και τα λέμε πάλι ανήμερα της κρίσιμης αναμέτρησης της Εθνικής μας στη Βοσνία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις