KING BET Τρίτης 12 Μαρτίου 2013


ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ τα ματς που προσφέρουν ώρες ατελείωτης κουβέντας. Τα συζητάμε πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά κυρίως μετά τη λήξη τους. Οπως έγινε και την περασμένη εβδομάδα με το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ρεάλ, το πέναλτι που σφύριξε ο Τσακίρ, τον Μουρίνιο, τον Φέργκιουσον, τον Ρονάλντο, τον Μόντριτς και όλους αυτούς που διαμόρφωσαν το σκορ. Θα είδατε τι έγινε στα social media τις επόμενες μέρες. Ε, κάπως έτσι θα κυλήσει και τούτη η εβδομάδα. Εδώ και πολλά 24ωρα, βασικό θέμα συζήτησης ανάμεσα στους ποδοσφαιρόφιλους είναι το ματς Μπαρτσελόνα – Μίλαν. Πολλά τα ερωτήματα. Ανατρέπεται ένα σκορ 2-0 σε υψηλό επίπεδο; Μπορεί η Μπάρτσα να κάνει ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι σήμερα, αυτό που χρωστάει σε όλη σχεδόν τη σεζόν; Τι τακτική θα ακολουθήσει ο Αλέγκρι; Θα μείνει πίσω για να κρατήσει το σκορ ή θα διεκδικήσει ένα γκολ που ουσιαστικά θα κάνει αφεντικό την ομάδα του στο θέμα της πρόκρισης;



Ολα αυτά θα απαντηθούν γύρω στις 11.30 το βράδυ της Τρίτης (ή και μετά τα μεσάνυχτα, αν πάνε σε παράταση) και θα προκαλέσουν ατέρμονες κουβέντες σε όλα τα ποδοσφαιρικά στέκια.

ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ λογικό, η τιτανομαχία των 11 Κυπέλλων (7 η Μίλαν, 4 η Μπάρτσα) δεσπόζει στο πρόγραμμα του μεσοβδόμαδου κουπονιού, αλλά υπάρχουν και άλλα τρία ματς του Τσάμπιονς Λιγκ (στο ένα εκ των οποίων η Μπάγερν αναμένεται να σφραγίσει την κυριαρχία της κόντρα στην Αρσεναλ). Στο Γκελζενκίρχεν η Σάλκε περιμένει τη Γαλατάσαραϊ του Ντρογκμπά με «προίκα» το 1-1 της Πόλης, ενώ στο «Ροσαλέδα» η Μάλαγα καλείται να ανατρέψει το 1-0 από την Πόρτο στο πρώτο ματς και να συνεχίσει σ’ αυτό το υπέροχο ταξίδι, που ξεκίνησε στις 22 Αυγούστου και το 2-0 επί του Παναθηναϊκού.

ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ και Γιουρόπα Λιγκ, με τους επαναληπτικούς της φάσης των «16». Τα 8 no goal της περασμένης εβδομάδας δημιούργησαν αίσθηση στοιχηματικά, ωστόσο μόλις τρεις ομάδες, οι δύο που έκαναν διπλό (Φενέρ, Λάτσιο) και η Τότεναμ, μπορούν να νιώθουν ασφαλείς ενόψει των ρεβάνς. Στα υπόλοιπα ζευγάρια η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες και αναμένονται συγκλονιστικά παιχνίδια μεθαύριο.

ΦΟΥΛ ΔΡΑΣΗ σε Α’, Β’ Αγγλίας και Κόνφερενς, εξ αναβολής αγώνες από Τσάμπιονσιπ και μικρές κατηγορίες της Σκωτίας, Κύπελλο Ελλάδας, Αυστρία, Ελβετία και Λιμπερταδόρες συγκροτούν ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον κουπόνι, με πολλές επιλογές και υψηλά περιθώρια κέρδους. Στόχος δικός μας είναι να σας ενημερώσουμε σωστά, με όλα τα δεδομένα που πρέπει να γνωρίζετε, και στόχος δικός σας να επιλέξετε αυτά που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Και μην ξεχνάτε τα ραντεβού στο www.betradio.com με πολλές προτάσεις και live στοίχημα. Τα λέμε πάλι την Παρασκευή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις