KING BET Παρασκευής 29 Μαρτίου 2013


ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ τελείωσε, μπαίνουμε πάλι στην… τάξη για μάθημα, απ’ όπου θα ξαναβγούμε πάλι γύρω στα μέσα Μαΐου όταν θα ρίξουν αυλαία τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Από σήμερα λοιπόν και για τον επόμενο ενάμιση μήνα, καμία διακοπή, καμία Εθνική ομάδα, όλη η σκέψη και η μελέτη αφορά συλλόγους, στόχους, εισιτήρια, υποβιβασμούς. Η χαρά του παίκτη είναι αυτό το διάστημα. Πλέον, κάθε ομάδα γνωρίζει τι διεκδικεί, κάνει τον προγραμματισμό της και ξέρει ότι τα λάθη απαγορεύονται. Πάμε να δούμε συνοπτικά το πρόγραμμα του τετραημέρου.
ΕΙΚΟΣΤΗ ΕΒΔΟΜΗ αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα και τα περιθώρια στενεύουν. Μπορεί το κορυφαίο -βάσει ονομάτων- παιχνίδι να διεξάγεται στο «Γ. Καραϊσκάκης», ωστόσο μεγαλύτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον υπάρχει στα άλλα γήπεδα και ειδικά στο «Κλεάνθης Βικελίδης» η μάχη Αρη και Πανθρακικού πιθανόν να καθορίσει τις εξελίξεις στην κούρσα της παραμονής.



ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ, υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες, πλην της ομάδας που θα τερματίσει πρώτη σ’ αυτόν τον μαραθώνιο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει… εξαφανιστεί από τη Σίτι και μπορεί να ρίξει το βάρος της στο επερχόμενο ματς Κυπέλλου με την Τσέλσι, τη Δευτέρα, στη ρεβάνς του 2-2. Σε επίπεδο πρωταθλήματος, πάντως, ξεχωρίζουν οι αγώνες Σουόνσι – Τότεναμ, Αστον Βίλα – Λίβερπουλ και το δευτεριάτικο Φούλαμ – ΚΠΡ.

Να σημειώσουμε τη διπλή αγωνιστική στις μικρές κατηγορίες, λόγω του Πάσχα των Καθολικών, για την οποία μπορείτε να ενημερωθείτε και στο σημερινό φύλλο, αλλά και στο site την ημέρα των αγώνων. Στη Γερμανία έχουμε Στουτγάρδη – Ντόρτμουντ (με την αρνητική παράδοση που κουβαλά ο Κλοπ στη γενέτειρά του), στη Γαλλία Παρί – Μονπελιέ απόψε, τέσσερις μέρες πριν από την πρώτη σύγκρουση των Παριζιάνων με την Μπαρτσελόνα, στην Ισπανία το ενδιαφέρον έχει μετατοπιστεί στις τελευταίες θέσεις του πίνακα, στην Ιταλία η Ιντερ απειλεί τη Γιουβέντους, με τη Νάπολι να καραδοκεί και τη Μίλαν να ελπίζει στη 2η θέση, ενώ στο Βέλγιο ξεκινάνε τα πλέι οφ σε τέσσερα διαφορετικά μέτωπα.

Σέντρα στη Σουηδία μεθαύριο και ο Μίλτος Ζωγράφος έχει ετοιμάσει ένα έξτρα αφιέρωμα που μπορείτε να το δείτε και να το κατεβάσετε από το www.kingbet.net, παρουσιάζοντας τις 16 ομάδες. Α, να μην ξεχάσουμε τον συνωστισμό που παρατηρείται στην κορυφή της Ολλανδίας και το κυπριακό πρωτάθλημα που συνεχίζεται με το μεγάλο ντέρμπι Ανόρθωσης – ΑΠΟΕΛ, λίγες μέρες μετά τις δραματικές εξελίξεις στο νησί. Ενημερωθείτε και από το www.betradio.com με προτάσεις, τζίρους, live στοίχημα, μην ξεχάσετε να προχωρήσετε τους δείκτες του ρολογιού κατά μία ώρα το βράδυ του Σαββάτου και καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε. Τα ξαναλέμε την Τρίτη με Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις