KING BET Τρίτης 26 Μαρτίου 2013


ΟΥΤΕ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ούτε προσβολή ούτε ντροπή. Απλά, στενοχώρια και προβληματισμός. Ολοι αυτοί που από το βράδυ της Παρασκευής αναλώνουν χρόνο και χώρο για να εξηγήσουν τα αίτια της ήττας στη Ζένιτσα, δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να τονώνουν το φρόνημα των διεθνών μας. Δεν σκέφτονται όμως ότι στο πρώτο θετικό αποτέλεσμα θα… καταπιούν το pc τους. Τέλος πάντων, το έχουμε ξαναζήσει το έργο και δεν μας προκαλεί πλέον καμία εντύπωση. Δυστυχώς, όπως είπε και ο Δέλλας στην παρέμβασή του αμέσως μετά τον αγώνα με τη Βοσνία, δεν υπάρχει ματς για την Εθνική μας τούτη τη βδομάδα. Θα της δινόταν η ευκαιρία να βγάλει το θυμό της και να αποδείξει σε όσους ακόμα (;) την αμφισβητούν ότι πάλι έκαναν λάθος. Ο 5ος όμιλος έχει ρεπό, όπως και ο 7ος. Αλλά οι υπόλοιποι συνεχίζονται κανονικά και μπροστά μας έχουμε σπουδαίες αναμετρήσεις με έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον.



ΚΑΙ ΔΕΝ χρειάζεται να ψάξετε πολύ για να βρείτε το κορυφαίο ζευγάρι της Tρίτης. Μετά τα αποτελέσματα της Παρασκευής, η Ισπανία «κατόρθωσε» να παίζει τα ρέστα της στο Παρίσι, καθώς σε περίπτωση που δεν φύγει νικήτρια από το «Σταντ Ντε Φρανς», τότε λογικά θα μπει στην κλήρωση των μπαράζ, όταν με το καλό τελειώσει η φάση των ομίλων. Τι έκαναν οι «φούριας ρόχας»; Δεν νίκησαν σε ένα από τα πιο εύκολα θεωρητικά παιχνίδια (1-1 με τη Φινλανδία), τους προσπέρασε η Γαλλία και τώρα έχουν να ανέβουν ένα βουνό για να τερματίσουν στην πρώτη θέση. Αλλά, υπάρχουν κι άλλα μεγάλα ματς. Στην Ποντγκόριτσα, το Μαυροβούνιο συναντά την Αγγλία, με τον ηττημένο να χάνει έδαφος στη διεκδίκηση της απευθείας πρόκρισης, στο Σουόνσι η Ουαλία περιμένει την Κροατία, ενώ Δανία και Βουλγαρία κοντράρονται στην Κοπεγχάγη, με έπαθλο την καταδίωξη της Ιταλίας στον 2ο όμιλο.

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ δεν έχουμε μόνο στα μέρη μας, στην Ευρώπη. Παίζουν και στη Λατινική Αμερική (η Αργεντινή παίζει στο υψόμετρο  των 3.600 μέτρων της Λα Παζ, εκεί όπου έχει γνωρίσει μια από τις βαρύτερες ήττες στην ιστορία της, με 6-1 την Πρωταπριλιά του 2009), στην Ασία, στην Αφρική, στη Βόρεια και Κεντρική Αμερική, ενώ στο υπόλοιπο πρόγραμμα του κουπονιού βρίσκουμε πλήρη αγωνιστική στη Β’ Ιταλίας και την Κόνφερενς και σκόρπια ματς από Αγγλία, Σκωτία, Β’ Γερμανίας, Δανία, Ιρλανδία, Κύπελλο Πορτογαλίας και Κύπελλο Βελγίου.

Μελετήστε προσεκτικά την King Bet της Τρίτης, ακούστε στο www.betradio.com πολλές προτάσεις, με live ενημέρωση και καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε. Ραντεβού την Παρασκευή με όλα τα πρωταθλήματα στις επάλξεις.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις