KING BET Παρασκευής 15 Μαρτίου 2013


Η ΤΑΔΕ ομάδα παίζει με τη δείνα, που είναι φίλη της άλλης, η οποία θα κάτσει να χάσει για να δώσει την προτελευταία αγωνιστική τους τρεις βαθμούς στην παράλλη, που στο φινάλε θα χαριστεί στην τάδε για να σωθούν μαζί. Και η δείνα; Ε, αυτή δεν έχει πρόβλημα, γιατί έχει ήδη σωθεί και θέλει έναν βαθμό, που θα τον έχει με την παράλλη. Αγαπημένο… σπορ των Ελλήνων ποδοσφαιρόφιλων όταν το πρωτάθλημά μας πλησιάζει στο τέλος του. «Ελα μωρέ. Ολα προμελετημένα, σημαδεμένα είναι». Φτάσαμε στην 26η αγωνιστική και αν γράφαμε τα σενάρια που ακούσαμε και διαβάσαμε αυτές τις μέρες, θα ξεπερνούσαμε σε επεισόδια τη «Λάμψη». Ετσι γίνεται κάθε χρόνο. Αλλά μάλλον αυτή τη φορά το… κακό παράγινε. Και ξέρετε γιατί; Γιατί, με εξαίρεση τον Ολυμπιακό που από την περασμένη Κυριακή ράβει αστέρι στη φανέλα του, οι υπόλοιπες 15 ομάδες κάτι διεκδικούν.



ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ, το τριήμερο χαρακτηρίζεται πολύ ενδιαφέρον. Λείπει το σούπερ ντέρμπι από το κουπόνι, αλλά υπάρχουν… ένα σωρό αγώνες που προκαλούν να τους μελετήσουμε και να ποντάρουμε. Πάμε για μια γρήγορη βόλτα. Στην Αγγλία, η Σίτι επισκέπτεται το Λίβερπουλ όπου αντιμετωπίζει την Εβερτον, στο κορυφαίο (έτσι λένε) ματς της αγωνιστικής.

Υποτίθεται ότι οι «πολίτες» διεκδικούν ακόμα τον τίτλο, αλλά για μας το ματς που είναι «όλα τα λεφτά» θα διεξαχθεί στο Μπέρμιγχαμ: Αστον Βίλα – ΚΠΡ. Μπορείτε να δείτε το θέμα του Μάκη Μηνδρινού (σελ. 18-19) για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Από τα υπόλοιπα, έχουμε τη Λίβερπουλ που παίζει στο Σαουθάμπτον και την Αρσεναλ (παραλίγο να… ξεράνει προχτές τους Βαυαρούς) που επισκέπτεται την Ουαλία.

ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, η Μπάγερν γλίτωσε από μεγάλο… κάζο στο Τσάμπιονς Λιγκ και τώρα αντιμετωπίζει τη μοναδική ομάδα που δεν κατάφερε να υποτάξει φέτος, τη Λεβερκούζεν. Θυμίζουμε ότι οι «ασπιρίνες» είχαν περάσει νικηφόρα από το Μόναχο στον α’ γύρο.

Στη Γαλλία, ξεχωρίζει το Σεντ Ετιέν – Παρί Σ.Ζ., με τους «στεφανουά» να μη βγάζουν το πόδι από το γκάζι μέσα στο 2012, στην Ιταλία το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στα εισιτήρια για την Ευρώπη, στην Ισπανία η 4η θέση διεκδικείται τουλάχιστον από 5 ομάδες, στην Ολλανδία υπάρχει συνωστισμός στην κορυφή, στο Βέλγιο έχουμε τελευταία αγωνιστική για να ακολουθήσουν πλέι οφ, ενώ να μην ξεχάσουμε ότι ξεκινά η Α’ Νορβηγίας. Ο Γιώργος Πετρίδης μάζεψε όλες τις πληροφορίες που άντλησε εδώ και έναν μήνα και παρουσιάζει τους 16 μονομάχους σε δύο σελίδες (76-77).

Καλά να περάσετε στο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και καλή επιτυχία στις επιλογές σας. Τα λέμε πάλι την Τρίτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις