KING BET Τρίτης 5 Μαρτίου 2013


ΟΤΑΝ το καλοκαίρι του 2009 ο Κριστιάνο Ρονάλντο άφηνε τα φιλαράκια του στο μουντό Μάντσεστερ για να πάει στην (γκλαμουράτη) Μαδρίτη, είχε έναν στόχο: να ανέβει στο πιο ψηλό σκαλί της Ευρώπης με τη Ρεάλ και να γράψει το όνομά του στη λίστα αυτών που έχουν κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ με δύο διαφορετικές ομάδες. Την πρώτη του χρονιά έφτασε μέχρι τους «16», αλλά τον πλήγωσε η Λυών. Την επόμενη, στους «8», η Μπαρτσελόνα. Πέρσι, στους «4», η Μπάγερν. Τρεις διαφορετικές ομάδες, από τρεις διαφορετικές χώρες. Απόψε, θα μπει στο αγαπημένο του «Ολντ Τράφορντ», εκεί όπου έζησε 6 χρόνια από τη ζωή του και έφτιαξε το όνομά του, ως εχθρός, ως ο αντίπαλος που έρχεται να πάρει το λάφυρο της πρόκρισης. Σε 90 (ή μήπως περισσότερα;) λεπτά, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ καλούνται να παίξουν όλη τη χρονιά, γιατί μη νομίζετε ότι έχουν μπροστά τους κάποια άλλη πρόκληση.



Η μεν έχει κατακτήσει ουσιαστικά την Πρέμιερ Λιγκ, η δε έχει μείνει νοκ άουτ στη διεκδίκηση της Πριμέρα. Αλλά, για μια στιγμή. Γιατί φαβορί η Ρεάλ από τους μπουκ; Μήπως επειδή έρχεται από δύο νίκες επί της Μπάρτσα; Μήπως επειδή ο Ρονάλντο δείχνει σεληνιασμένος; Μήπως επειδή η εικόνα της στο 1-1 του «Μπερναμπέου» ήταν καλύτερη; Μήπως γιατί έχει (πιο πολύ για ψυχολογική τόνωση) στην αποστολή τον Κασίγιας; Μήπως γιατί ο Μουρίνιο σαν να έχει βρει το… κουμπί της απογείωσης και το έχει πατήσει την κατάλληλη στιγμή; Ολα αυτά τα ερωτήματα θα απαντηθούν λίγο μετά τις 11.30 απόψε ή λίγο μετά τα μεσάνυχτα…

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, το τεράστιο (σε ενδιαφέρον, σε βάρος φανελών, σε ονόματα και σε ποντάρισμα βέβαια) ματς στο Μάντσεστερ επισκιάζει κάθε άλλη στοιχηματική δραστηριότητα τούτο το τριήμερο. Ωστόσο, υπάρχουν και πολλά άλλα, όπου οι πιο ψαγμένοι θα αναζητήσουν το δρόμο για το ταμείο. Είτε στα άλλα τρία παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, είτε στα οκτώ του Γιουρόπα Λιγκ, είτε στους αγώνες από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, τη Σκωτία, την Αυστρία, τη Δανία ή το Λιμπερταδόρες που περιλαμβάνονται στο κουπόνι.

Ή ακόμα από το μπάσκετ (Ευρωλίγκα και Γιουροκάπ σε πλήρη δράση), τον ιππόδρομο, τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ. Εμείς, αυτό που είχαμε να κάνουμε, θέλουμε να πιστεύουμε ότι το φέραμε εις πέρας. Σας δίνουμε όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε, πολλές προτάσεις, απίθανα στατιστικά και απομένει να βάλετε τη δική σας γνώση για να συμπληρώσετε σωστά το δελτίο σας και να περάσετε μια… βόλτα από το ταμείο. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και τα λέμε από Παρασκευή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις