KING BET Παρασκευής 05 Ιουλίου 2013



ΑΝ ΜΑΣ έλεγαν πριν ξεκινήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Under-20 ότι η Εθνική μας θα έμπαινε (άνετα μάλιστα) στις 16 καλύτερες ομάδες της υφηλίου, θα δηλώναμε απόλυτα ευχαριστημένοι. Τώρα, όμως, δεν είμαστε. Αυτή η ήττα-μαχαιριά από το Ουζμπεκιστάν ήρθε πάνω που όλοι μας πιστέψαμε ότι τούτη η γενιά έχει τεράστιες δυνατότητες. Βλέπαμε ότι η… βαλίτσα θα πάει μακριά και έχοντας εικόνα από όλες σχεδόν τις ομάδες, κάναμε όνειρα, μέχρι και για τελικό. Τέλος πάντων, όπως λέγαμε και στο φύλλο της Τρίτης, οι διεθνείς μας έκαναν το καθήκον τους και έχουν κάθε λόγο να νιώθουν δικαιωμένοι από τις προσπάθειές τους. Το Μουντιάλ των Νέων συνεχίζεται το Σ/Κ στα γήπεδα της Τουρκίας με τη διεξαγωγή της προημιτελικής φάσης. Μεγάλα ζευγάρια, που υπόσχονται δυνατές συγκινήσεις και πλούσιο θέαμα, όπως άλλωστε πρόσφεραν και στους «16».


ΑΛΛΗ ΜΙΑ διοργάνωση έρχεται στα κουπόνια από Δευτέρα. Το Γκολντ Καπ ξεκινάει στα γήπεδα των Ηνωμένων Πολιτειών, με 12 ομάδες να δίνουν το «παρών». Χαρακτηριστικό, οι πολλές και σημαντικές απουσίες για όλες τις χώρες, κάτι που αναμένεται να κάνει πιο αμφίρροπες τις μάχες για πρόκριση στην επόμενη φάση. Στο σημερινό φύλλο θα βρείτε ένα 3σέλιδο αφιέρωμα στο Γκολντ Καπ, μαζί βέβαια με το πανόραμα της διοργάνωσης, ιστορικά και στατιστικά στοιχεία, τα ρόστερ και, φυσικά, τις αναλύσεις των τεσσάρων πρώτων αγώνων.

ΚΑΤΑ ΤΑ λοιπά, έχουμε τη Βραζιλία σε πλήρη δράση. Μετά τη διακοπή λόγω Κονφεντερέισονς, το Μπραζιλεϊράο επιστρέφει με τη διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής, όπου ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Σάο Πάολο – Σάντος και Μποταφόγκο – Φλουμινένσε. Ο Γιώργος Χαϊκάλης μάζεψε ό,τι σημαντικό έγινε στο διάστημα του ενός μήνα και αναλύει τις 20 ομάδες, με προτάσεις και πλήρες ρεπορτάζ, όπως άλλωστε και για τη Β’ κατηγορία. Εχουμε, επίσης, φουλ πρόγραμμα σε Α’, Β’ Νορβηγίας, Α’ Σουηδίας, Φινλανδία, Ιρλανδία, Ιαπωνία και Αμερική, τα καλοκαιρινά δηλαδή πρωταθλήματα, απ’ όπου αντλούμε τις επιλογές για το παιχνίδι μας.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ σήμερα να μάθετε τις τρεις «νέες» ομάδες που θα μας απασχολήσουν για την Κόνφερενς τη σεζόν 2013-14. Ο Σταύρος Κολίλας (σελ. 10-11) παρουσιάζει τη Γουέλινγκ, την Τσέστερ και τη Χάλιφαξ, τρεις σύλλογοι που συνδέονται με ένα στοιχείο: αναγεννήθηκαν από τις στάχτες τους. Ακόμα, θα βρείτε θέματα για Νορβηγία, Σουηδία, Αμερική, προτάσεις για μπέιζμπολ, κυνοδρομίες, ιππόδρομο, ΚΙΝΟ, ΛΟΤΤΟ, ΤΖΟΚΕΡ και ΠΡΟ-ΠΟ. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και ραντεβού την Τρίτη με τους επαναληπτικούς του 1ου προκριματικού γύρου σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις