KING BET Τρίτης 30 Ιουλίου 2013

ΑΠΟ ΤΗΝ… πλατεία Αριστοτέλους ξεκινάει το φετινό ταξίδι του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί θα συναντηθούν χιλιάδες φίλοι της ομάδας για να παρακολουθήσουν από γιγαντοοθόνες την αναμέτρηση με τη Μέταλιστ, καθώς η Τούμπα θα είναι άδεια, λόγω τιμωρίας. Τι προσδοκά ο «δικέφαλος»; Ενα σκορ που θα του δίνει προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο Χάρκοβο την άλλη εβδομάδα. Κι αν κρίνουμε από τα όσα έδειξε η ομάδα του Στέφενς στα φιλικά προετοιμασίας (ειδικά στο 6-0 επί της Νις), έχουμε κάθε λόγο να αισιοδοξούμε ότι μπορεί να κάνει το πρώτο βήμα για να βρεθεί στα πλέι οφ.
ΙΔΙΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ διατηρούμε και στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Ξάνθη, μετά την πανηγυρική και ηρωική πρόκριση επί της Λίνφιλντ, καλείται να κοιτάξει στα μάτια μια πιο έμπειρη ομάδα, τη Σταντάρ Λιέγης, η οποία ωστόσο δεν μπορεί να τρομάξει τους παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου.



Στόχος των ακριτών να πετύχουν την πρώτη εντός έδρας ευρωπαϊκή νίκη, ώστε η ρεβάνς να παραμείνει… ανοιχτή. Οσο για τον Αστέρα Τρίπολης, η περσινή αξιοπρεπέστατη συμμετοχή του στην Ευρώπη (με 4 ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς!) του δίνει τη δυνατότητα να ελπίζει ότι μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ραπίντ Βιέννης, που έρχεται στην Τρίπολη με τον αέρα του 4-0 επί της Νέουσταντ στο πρωτάθλημα το περασμένο Σάββατο.

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, οι αγώνες σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ ξεχωρίζουν στο μεσοβδόμαδο κουπόνι, σε μια φάση (3ος προκριματικός γύρος) όπου βρίσκουμε σημαντικά ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (Ζενίτ, Λυών, Αϊντχόφεν, Σέλτικ, Φενέρμπαχτσε, Σεβίλλη, Ρουμπίν Καζάν, Στουτγάρδη). Με πλήρες ρεπορτάζ, στατιστικά, πολύ παρασκήνιο και προτάσεις, οι συντάκτες της KINGBET σας δίνουν όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για να συμπληρώσετε τα δελτία σας.

Κατά τα άλλα, το επόμενο τριήμερο μπορείτε να ποντάρετε σε αγώνες από το Σουνταμερικάνα, τις δύο κατηγορίες της Βραζιλίας, την Ιαπωνία, το Μεξικό, τη Β’ Νορβηγίας και τη Φινλανδία, ενώ ετοιμαστείτε για ένα καυτό Σαββατοκύριακο, με την έναρξη των πρωταθλημάτων σε Ολλανδία, Β’ Γαλλίας, Πρέμιερ Σκωτίας, Αργεντινή και στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Για όλα αυτά όμως θα τα πούμε στο φύλλο της Παρασκευής. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις