KING BET Παρασκευής 19 Ιουλίου 2013

ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ, ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ, Μόναχο 1860, Κολωνία, Καρλσρούη, Μπίλεφελντ -οι δύο τελευταίες επανήλθαν φέτος- και πολλές ακόμα αναγνωρίσιμες δυνάμεις περιλαμβάνει το φετινό πρωτάθλημα της Β’ Γερμανίας. Σε αυτό δεν θα βρούμε την Ντούισμπουργκ, η οποία είχε ελλιπή φάκελο και, αν και 11η πέρσι, υποβιβάστηκε στην τρίτη κλίμακα του γερμανικού ποδοσφαίρου. Οδηγό για το πού αναμένεται να κινηθούν φέτος οι ομάδες θα βρείτε στις σελίδες 14-15, με τον Κώστα Φίλιο να αξιολογεί τις κινήσεις και τις δυνατότητες των αντιπάλων. Η έναρξη της Μπουντεσλίγκα θα έρθει σε τρεις εβδομάδες από τώρα, μια άλλη όμως Μπουντεσλίγκα, αυτή της Αυστρίας, ξεκινά αύριο. Το χρήμα έπεσε ξανά στη Σάλτσμπουργκ και ο σύλλογος από την 4η μεγαλύτερη πόλη της χώρας έχει τον πρώτο λόγο στην κατάκτηση του πέμπτου της πρωταθλήματός της την τελευταία οκταετία.



Για το αν υπάρχει κανείς να την κοντράρει και για άλλα ενδιαφέροντα θέματα, όπως η αγωνιστική αβεβαιότητα στη Ραπίντ Βιέννης, μελετήστε τις σελίδες 18-19.

ΑΦΕΝΤΙΚΟ έχει και το πρωτάθλημα της Δανίας, καθώς αναμένεται να συνεχιστεί η κυριαρχία της ομάδας που φέρει το όνομα της πρωτεύουσας. Τι να περιμένουμε από τους άλλους; Οι απαντήσεις στο δισέλιδο 20-21, εκεί όπου ο Γιώργος Πετρίδης παραθέτει τον προβληματισμό του για τις μεταγραφικές κινήσεις, τον ανταγωνισμό, και τις αποδόσεις στο φαβορί.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ έχουμε και στο Μεξικό. Ο Βαγγέλης Λυκάκης περιγράφει την τάξη πραγμάτων στο ενδιαφέρον και δύσκολο πρωτάθλημα της 13ης μεγαλύτερης χώρα του κόσμου, δίνοντάς μας μια αίσθηση του τι να περιμένουμε φέτος.

ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ αυτών πρωταθλημάτων που ξεκινούν αυτό  το τετραήμερο, έχουμε και μια άλλη πρεμιέρα, αυτήν της τελικής φάσης του Euro U19. Η διοργάνωση διεξάγεται στη Λιθουανία, με τη γηπεδούχο να είναι ο φτωχότερος «συγγενής» της οκτάδας. Ντεμπούτο κάνει και η έκπληξη της προκριματικής φάσης, Γεωργία, ενώ... φυσικά μία από τις 8 διεκδικήτριες είναι η -πολυνίκης του θεσμού- Ισπανία.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ εναντίον Γκενκ την Κυριακή για το Σούπερ Καπ. Η πρωταθλήτρια έχει την έδρα, δεν έχει όμως τους παίκτες, καθώς αρκετοί πρωτοστάτες της περσινής πορείας αποχώρησαν χωρίς να έχουν αντικατασταθεί ακόμα. Η εκτίμηση του Νίκου Μπέλτσου για τον πρώτο τίτλο της σεζόν στο Βέλγιο, στη σελίδα 23.

ΤΑ «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ» πρωταθλήματα, οι αγώνες σε μπάσκετ και μπέιζμπολ, ο ιππόδρομος, οι κυνοδρομίες και τα τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ, προσθέτουν περισσότερες επιλογές κέρδους στο Σαββατοκύριακό μας. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και ραντεβού την Τρίτη με τους επαναληπτικούς στον 2ο γύρο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις