KING BET Τρίτης 16 Ιουλίου 2013

ΔΕΚΑΕΠΤΑ ΑΓΩΝΕΣ για το Τσάμπιονς Λιγκ και σαράντα για το Γιουρόπα Λιγκ περιλαμβάνει το μενού του τριημέρου, που αρχίζει και γίνεται πιο οικείο. Διότι μπορεί οι... ευκαιρίες -διαβάζοντας Σταύρο Κολίλα θα καταλάβετε τον λόγο των αποσιωπητικών- να βγαίνουν από τις Τσέλικ και Λάτσι, αλλά όσο να’ ναι νιώθουμε πιο ασφαλείς όταν έχουμε κοντά μας τις Στεάουα, Σέλτικ, ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ ή Ελφσμποργκ. Από την άλλη βέβαια, μην περιμένετε αυτή η ασφάλεια να σας φέρει και αμύθητα πλούτη, μιας και οι αποδόσεις των φαβορί είναι εκ των πραγμάτων χαμηλές - ειδικά στη διοργάνωση των πρωταθλητών. Δεν λείπουν όμως και τα αμφίρροπα ματς, όπως αυτό της Γκιόρ και της Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τη φιλοξενούμενη να ξεκινά φαβορί στο 2.30, απόδοση που πλέον όμως συνοδεύει την -για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια- πρωταθλήτρια Ουγγαρίας.



ΣΤΟΝ 2ο ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΓΥΡΟ του Γιουρόπα Λιγκ έχουμε την πρώτη ελληνική και κυπριακή παρουσία. Η Ξάνθη, η οποία πήρε τη θέση του ΠΑΣ Γιάννινα και εν συνεχεία του Παναθηναϊκού, συναντά τη βορειοϊρλανδική Λίνφιλντ, που εκτός των αγωνιστικών, την απασχολεί και ο... ελληνικός ήλιος. Κάτι ανάλογο θα απασχολεί και την αντίπαλο της Ανόρθωσης, Γκέφλε, μιας και εκεί η θερμοκρασία κινείται πάνω από τους 30 βαθμούς Κελσίου. Μια Γκέφλε η οποία συν τοις άλλοις τρέχει αρνητικό σερί στο σουηδικό πρωτάθλημα.

ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΕΧΕΙ και δύο τελικούς. Τον επαναληπτικό του Ρεκόπα Σουνταμερικάνα ανάμεσα στις συμπολίτισσες Κορίνθιανς και Σάο Πάολο (η Κορίνθιανς νίκησε στο πρώτο ματς 2-1), αλλά και την πρώτη αναμέτρηση στον τελικό του Λιμπερταδόρες. Η Ατλέτικο Μινέιρο της παρέας του Ροναλντίνιο προσφέρεται ως φαβορί στην Ασουνισόν απέναντι στην Ολίμπα, η οποία δεν έφτασε τυχαία ως τον τελικό. Και δεν το λέμε εμείς αυτό, αλλά οι μυημένοι στα λάτιν, Γιώργος Χαϊκάλης και Βαγγέλης Λυκάκης.

ΔΥΟ ΜΑΤΣ για το αμερικανικό πρωτάθλημα, ισάριθμα για τη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, και ακόμη δύο για την πρώτη αγωνιστική του ρωσικού πρωταθλήματος, προσθέτουν επιλογές στο τριήμερό μας, όπως φυσικά και το ιαπωνικό πρωτάθλημα, το οποίο «παίζει» μόνο του το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο Πάνος Κραψίτης μάς καθοδηγεί για το πού να κινηθούμε και αυτήν την αγωνιστική.

ΘΕΜΑΤΑ για τις ιπποδρομίες, εκτιμήσεις για τα ΠΡΟΠΟ, στατιστικά για τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, προτάσεις για τις κυνοδρομίες θα βρείτε επίσης στην King Bet της Τρίτης. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας, ραντεβού την Παρασκευή με τέσσερα νέα πρωταθλήματα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις