KING BET Παρασκευής 12 Ιουλίου 2013

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ να πούμε καλώς το καλοκαίρι, και ήδη κάποια πράγματα μας θυμίζουν τον χειμώνα. Ποια είναι αυτά; Τα δύο «χειμερινά» όπως λέμε πρωταθλήματα που ξεκινούν αυτό το Σαββατοκύριακο: το ελβετικό και το ρωσικό, το οποίο μέχρι πρόπερσι ξεκινούσε την άνοιξη και ολοκληρωνόταν το φθινόπωρο, όμως από πέρσι έχει και αυτό τη μορφή των κεντρο-νοτιοευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Το πόσες πιθανότητες έχει η Βασιλεία να κατακτήσει το πέμπτο διαδοχικό της πρωτάθλημα (και το 17ο συνολικά) μας το δίνει στο πιάτο ο Κώστας Φίλιος στη σελίδα 17, παραθέτοντας παράλληλα και την εναλλακτική πρόταση για φέτος. Τη στατιστική πλευρά του ελβετικού πρωταθλήματος μας τη σερβίρει ο Κοσμάς Παπαϊωάννου στο DNA, σε έναν χρήσιμο οδηγό για όλη τη σεζόν.



ΠΛΗΡΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ των «πλουσίων και των φτωχών» της ρωσικής λίγκας θα βρείτε στις σελίδες 10-11. Ο Στάυρος Κολίλας σκιαγραφεί τις μεταγραφικές κινήσεις, τους στόχους και τις οικονομικές δυνατότητες κάθε μιας από τις 16 αντιπάλους του ρωσικού πρωταθλήματος, παραβάλλοντας και την εκτίμησή του για τη θέση την οποία θα κατακτήσουν φέτος. Σημαντική λεπτομέρεια στο νέο πρωτάθλημα το κλείσιμο του «Λουζνίκι» για έργα (η Ρωσία θα διοργανώσει το Μουντιάλ του 2018) και η μεταφορά των ΤΣΣΚΑ και Σπάρτακ σε άλλα γήπεδα.

ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ μέρες μετά το πρώτο ματς της διοργάνωσης, Γαλλία-Γκάνα 3-1, ήρθε η ώρα να μάθουμε την παγκόσμια πρωταθλήτρια κάτω των 20 ετών. Η Γαλλία είναι παρούσα και στο τελευταίο ματς της διοργάνωσης που διεξάγεται στην Τουρκία, έχοντας ως αντίπαλο την ομάδα που εμπόδισε την Ισπανία να πάρει άλλο ένα τρόπαιο σε επίπεδο εθνικών, την Ουρουγουάη. Μια Ουρουγουάη που χρειάστηκε τις παρατάσεις στα δύο τελευταία παιχνίδια της (και τα πέναλτι στον ημιτελικό με το Ιράκ) και μια Γαλλία που έχει μια ήττα (από την Ισπανία), αλλά και την παραγωγικότερη επίθεση.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα πλήρεις αγωνιστικές στις ανώτατες κλίμακες της Νορβηγίας, της Σουηδίας και της Φινλανδίας, ενώ κανονικά συνεχίζεται το πρόγραμμα σε Α’, Β’ Βραζιλίας, Αμερική, Ιαπωνία και Ιρλανδία. Εκτός αυτών θα βρείτε και τις αναλύσεις του τριημέρου στο Gold Cup, όπως και προτάσεις και θέματα για το μπέιζμπολ, τις ιπποδρομίες, τις κυνοδρομίες, τα ΠΡΟ-ΠΟ, το ΚΙΝΟ, το ΛΟΤΤΟ και το Τζόκερ. Καλή επιτυχία σε αυτά που θα επιλέξετε και ραντεβού την Τρίτη με τον δεύτερο προκριματικό γύρο σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, εκεί όπου θα έχουμε και ελληνική συμμετοχή, αυτήν της Ξάνθης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις