KING BET Τρίτης 23 Ιουλίου 2013

Η ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ συμμετοχή στις φετινές ευρωπαϊκές διοργανώσεις ήταν ατυχής. Η Ξάνθη έχασε από τη Λίνφιλντ 1-0 και πάει τώρα στη Βόρεια Ιρλανδία για να κάνει αυτό που δεν κατάφερε πριν από 5 μέρες: να μετατρέψει τις ευκαιρίες της σε γκολ. Ανόρθωση και Ομόνοια από την πλευρά τους έκαναν το πρώτο βήμα πρόκρισης, με τα 3-0 και 1-1 επί των Γκέφλε και Αστρα αντιστοίχως. Τα πρώτα ματς της δεύτερης προκριματικής φάσης είχαν αρκετές εκπλήξεις και έδωσαν αποδόσεις του 11.00 (Ξάνθη - Λίνφιλντ 0-1), του 10.00 (ΜΠΑΤΕ - Καραγκάντι 0-1, Ντιφερντάνζ - Ουτρέχτη 2-1), του 7.25 (Ρόζενμποργκ - Σεντ Τζόνστον 0-1), του 6.50 (Ελσίνκι - Νόμε Κάλιου 0-0), του 5.10 (Σόλιγκορσκ - Μιλσάμι 1-1), του 4.45 (Σερίφ - Σουτιέσκα 1-1), του 4.25 (Μπιρκίρκαρα - Μάριμπορ 0-0, Νέφτσι - Σκεντερμπέου 0-0) – και πάει λέγοντας.



ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ είχαμε και στην πρώτη αγωνιστική της τελικής φάσης του Euro U19. Η Σερβία επιβλήθηκε 2-1 της Τουρκίας (3.75), ενώ η Γεωργία στην πρώτη της παρουσία σε τελική φάση κράτησε στο μηδέν τη Γαλλία (4.00). Η Ολλανδία από την πλευρά της νίκησε 3-2 με γκολ στο 95’ τη γηπεδούχο και τελευταία επιλογή των μπουκ για κατάκτηση του τροπαίου, Λιθουανία, επιβεβαιώνοντας με αγωνία το 1.15 της νίκης της. Επόμενος αντίπαλος για τους γηπεδούχους είναι η Ισπανία, ενώ η Γαλλία αντιμετωπίζει την Τουρκία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ αγώνας για το Λιμπερταδόρες του 2013 και η Ολίμπια Ασουνσιόν ετοιμάζεται να σηκώσει το τέταρτο τρόπαιο – ’79, ’90, ’02 ήταν τα προηγούμενα. Εκτός και αν η Ατλέτικο Μινέιρο έχει διαφορετική άποψη και πράξει ό,τι και στην ημιτελική φάση, όταν και νίκησε με το ίδιο σκορ τη Νιούελς Ολντ Μπόις (2-0) και πήρε τη νίκη στα πέναλτι. Μια Μινέιρο που σταθερά στα παιχνίδια της στη φετινή διοργάνωση (13) βλέπουμε τουλάχιστον δύο γκολ

ΤΟ EURO ΓΥΝΑΙΚΩΝ έχει ξεκινήσει εδώ και 14 μέρες στη Σουηδία και τα δύο εκ των τριών φαβορί συγκρούονται μεταξύ τους: η διοργανώτρια Σουηδία και η πολυνίκης του θεσμού Γερμανία. Οι ημιτελικοί διεξάγονται αύριο και μεθαύριο και ο τελικός την Κυριακή.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΛΕΣ για το μπέιζμπολ, τον ιππόδρομο και τις κυνοδρομίες, στατιστικά για τα τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ και αναλύσεις για τα ΠΡΟΠΟ θα βρείτε επίσης στο τεύχος που κρατάτε, μαζί με τις εκτιμήσεις και τις επιλογές των συντακτών για τα ευρωπαϊκά ματς. Ραντεβού την Παρασκευή με πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Βελγίου και στο Τσάλεντζ Καπ Σκωτίας.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις