KING BET Τρίτης 9 Ιουλίου 2013

ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ, λίγο έως πολύ, δικά μας παιδιά. Ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους στα δικά μας γήπεδα, δεν δημιούργησαν ποτέ πρόβλημα, αγαπήθηκαν πάρα πολύ από τους οπαδούς της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού. Ο Νάτσο Σκόκο και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θα μονομαχήσουν άλλη μια φορά τα ξημερώματα της Πέμπτης, με έπαθλο μια θέση στον τελικό του Λιμπερταδόρες. Στην πρώτη τους συνάντηση, ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ νίκησε 2-0 (μάλιστα, σημείωσε το δεύτερο γκολ της Νιούελς) και τώρα αναμένεται η απάντηση του πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, που θα επιδιώξει (μαζί με τους συμπαίκτες του στην Ατλέτικο Μινέιρο) να ανατρέψει αυτό το σκορ και να βρεθεί στο κορυφαίο ραντεβού της χρονιάς στη Λατινική Αμερική. Κατά σύμπτωση, και στο άλλο ζευγάρι υπάρχουν ίδιες… εκκρεμότητες. Η Ολίμπια Ασουνσιόν πάει στην Κολομβία για να υπερασπιστεί το 2-0 του πρώτου αγώνα, αλλά η Σάντα Φε έχει τις αντιρρήσεις της…



ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ τους δύο ημιτελικούς στο Λιμπερταδόρες, βλέπουμε και άλλους δύο ημιτελικούς στο κουπόνι. Σε άλλη διοργάνωση και σε… άλλες ηλικίες. Το Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων που διεξάγεται στην Τουρκία έφτασε ένα βήμα πριν από τον τελικό, που θα αναδείξει την καλύτερη ομάδα στην υφήλιο σε παίκτες κάτω των 20 ετών. Και αν πάρουμε ως βάση όσα έγιναν το Σαββατοκύριακο στα προημιτελικά (18 γκολ σε 4 αγώνες!), τότε περιμένουμε να δούμε δύο πολύ αμφίρροπα ματς, με έντονες συγκινήσεις. Μάλιστα, και οι τέσσερις εθνικές ομάδες προέρχονται από τέσσερες διαφορετικές ηπείρους: Ευρώπη εναντίον Αφρικής (Γαλλία – Γκάνα) και Ασία εναντίον Λατινικής Αμερικής (Ιράκ – Ουρουγουάη).

ΤΙ ΑΛΛΟ έχουμε μπροστά μας; Τους επαναληπτικούς στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Την περασμένη εβδομάδα ήρθαν πολλά… ανάποδα αποτελέσματα και οι κυνηγοί των εκπλήξεων πληρώθηκαν γερά, ωστόσο τώρα αναμένεται να γίνει… διόρθωση και τα φαβορί να δικαιώσουν το όνομά τους. Οπως άλλωστε γράφει και ο Σταύρος Κολίλας, το νέο κουπόνι προσφέρει τη μεγάλη ευκαιρία να ξαναδοκιμάσουν την τύχη τους οι φανατικοί «οπαδοί» του ΠΡΟ-ΠΟ. Στη… γύρα για στάνταρ έχει βγει και ο Φώντας, που επέλεξε να παίξει ένα σύστημα 3-5-2.

ΤΕΛΟΣ, στο φύλλο της Τρίτης θα βρείτε στήλες και θέματα για μπέιζμπολ, ιππόδρομο, κυνοδρομίες, ΠΡΟ-ΠΟ και όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και τα λέμε πάλι την Παρασκευή, με το πρώτο πρωτάθλημα της σεζόν 2013-14, το ελβετικό. Ο Κώστας Φίλιος ετοιμάζει ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στις 10 ομάδες, «οδηγό» για όσα θα δείτε όλο το χειμώνα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις