KING BET Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου 2013

Παρασκευή και 13 σήμερα. «Δύσκολη» μέρα για προληπτικούς. Και στο χώρο του στοιχήματος υπάρχουν πολλοί από δαύτους. Οχι ότι τους αποτρέπει να παίξουν, αλλά να, αν «στραβώσει» το παρολί τους, έχουν έτοιμη τη… δικαιολογία. Εμείς, (και) στο σημερινό φύλλο κάναμε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να μην έχετε δικαιολογίες και να είστε σωστά ενημερωμένοι, με πλήρες ρεπορτάζ, πάμπολλα στατιστικά, πίνακες και προτάσεις για όλους. Μάλιστα, το πήγαμε λίγο… παραπέρα. Σας δίνουμε δύο έξτρα σελίδες (46-47) με τα 15λεπτα στα οποία σκοράρουν και δέχονται γκολ οι ομάδες σε 8 μεγάλα πρωταθλήματα. Διαβάστε το, αξίζει τον κόπο και δεν προσφέρεται μόνο για live, αλλά μπορεί να αποτελέσει οδηγό «συμπεριφοράς» των ομάδων. Μια που είπαμε για συμπεριφορές, ο Κοσμάς Παπαϊωάννου έχει ετοιμάσει ένα θέμα (σελ. 13) όπου μπορείτε να βρείτε μια στατιστική ανάλυση για το πώς «κινούνται» οι τιμές των φαβορί σε 6 πρωταθλήματα.


Ποιες αποδόσεις αξίζουν να παιχτούν, σε ποια περιοχή «σπάνε» οι μικροί άσοι και πού συμφέρει να κοντράρουμε.

Από αγωνιστική κίνηση τούτο το τετραήμερο, φουλ δράση. Και με καυτά ντέρμπι. Οπως, για παράδειγμα, στην Αγγλία που έχει δύο «τεράστια» ζευγάρια: Μάντσεστερ Σίτι – Αρσεναλ και Τότεναμ – Λίβερπουλ. Κοιτώντας τη βαθμολογία, καταλαβαίνει εύκολα κάποιος πόσο σημαντικά είναι αυτά τα ματς. Στο «Ετιχάντ», όλοι εύχονται ήττα της Αρσεναλ για να αποκτήσει ενδιαφέρον η Πρέμιερ Λιγκ, γιατί αν η ομάδα του Βενγκέρ περάσει νικηφόρα και από κει, δύσκολα θα ανακοπεί στη συνέχεια. Η Σίτι, με τη νίκη στο Μόναχο την Τρίτη (έστω και χωρίς… λάφυρο) προκάλεσε τον θαυμασμό όλων, δείχνοντας σε εξαιρετική κατάσταση. Αλλωστε, οι εντός έδρας επιδόσεις της (7 νίκες σε ισάριθμα ματς, 29-2 τα γκολ) τρομάζουν…

Στο ελληνικό πρωτάθλημα, οι δύο Ευρωπαίοι, λίγες μέρες μετά την πρόκρισή τους στη νοκ άουτ φάση σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, παίζουν εκτός έδρας. Ο Ολυμπιακός ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Αρη, ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει στην Αθήνα για να φιλοξενηθεί από την Καλλονή στη Νέα Σμύρνη. Πάντως, το κορυφαίο ματς του διημέρου θα διεξαχθεί στη Λεωφόρο ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο.

Κρίσιμα ματς στη Γερμανία (το Χόφενχαϊμ – Ντόρτμουντ έχει πολύ παρασκήνιο, διαβάστε το θέμα του Κώστα Φίλιου στη σελίδα 35), επικίνδυνη έξοδος για τη Ρεάλ στην Ισπανία (η Παμπλόνα παραμένει αφιλόξενος προορισμός για τους «μεγάλους»), δυνατές μάχες στην Ιταλία (Νάπολι – Ιντερ με κεντρικό πρόσωπο τον Βάλτερ Ματζάρι, γράφει σχετικά ο Πάνος Γαρίδης στη σελίδα 49, και Μίλαν – Ρόμα το βράδυ της Δευτέρας). Σημειώστε επίσης το φινάλε στην Αργεντινή με τα δύο παιχνίδια που θα κρίνουν τον τίτλο (ο Σταύρος Κολίλας, σελ.6, θυμίζει τα… τελειώματα στα προηγούμενα πρωταθλήματα της χώρας), τον τελικό των πλέι οφ στο Μεξικό και το πλήρες πρόγραμμα στο μπασκετικό κουπόνι για να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα του τετραημέρου. Τέλος, έχετε υπόψη σας τις ακραίες καιρικές συνθήκες που επικρατούν σε όλη σχεδόν την Ευρώπη. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και τα ξαναλέμε την Τρίτη με τη 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Σήμερα στην Κing Bet:
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Στήριγμα η Σίτι
Μάκης Μηνδρινός: Παίρνει φωτιά η κορυφή
Κώστας Φίλιος: Εισπράττει χρωστούμενα η Ντόρτμουντ
Παναγιώτης Κοτσιμπός: Ασταμάτητη η Νταντί Γιουνάιτεντ
Γιώργος Δήμητσας: Με Μπάρκερ συνεχίζει η Πόρτσμουθ
Πάνος Γαρίδης: Σούπερ ντέρμπι σε Νάπολι, Μιλάνο
Βαγγέλης Λυκάκης: Κρίνεται ο Σούστερ στη Μάλαγα

Θανάσης Κυλώνης: Με Κουρμπίς στον πάγκο η Μονπελιέ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις