KING BET Τρίτης 17 Δεκεμβρίου 2013

Δεν είναι κακό να γκρινιάζουμε. Το κακό είναι να γκρινιάζουμε χωρίς λόγο. Ή από συνήθεια. Ή γιατί πάντα μας αρέσει το ξένο και αυτό που έχουμε κοντά μας το έχουμε βαρεθεί. Εμάς, όμως, και μας αρέσει και το στηρίζουμε και το αγαπάμε. Το ελληνικό ποδόσφαιρο, μπορεί να μην ελκύει με το θέαμα, τους αγωνιστικούς χώρους και την οργάνωσή του (μεταξύ μας, ποιος τομέας της ελληνικής κοινωνίας προοδεύει;), αλλά παραμένει ενδιαφέρον. Μην είμαστε αχάριστοι. Μια χαρά πρωτάθλημα βλέπουμε φέτος, πολλά νέα πρόσωπα, πολλά γκολ (συγκριτικά με άλλες χρονιές), αρκετές ανατροπές (αποτελεσμάτων και συναισθημάτων). Βέβαια, πάντα θα υπάρχουν οι διαμαρτυρίες για ένα ανάποδο φάουλ, ένα πέναλτι που για τους μεν δεν έπρεπε να δοθεί, για τους δε όμως ήταν «μαρς», οι τηλεκριτικοί διαιτησίας πρέπει να δικαιολογούν την παρουσία τους και μετά από 15 ριπλέι να αποφαίνονται ότι το αράουτ δόθηκε λάθος, αλλά ελάχιστοι πια δίνουν σημασία.



Προς τι όλος αυτός ο πρόλογος (θα αναρωτηθείτε, και με το δίκιο σας); Μεσοβδόμαδα υπάρχει η εμβόλιμη (16η) αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με 9 αγώνες που ο καθένας έχει το δικό του, ξεχωριστό ενδιαφέρον. Αν θέλουμε, όμως, να αναδείξουμε το κορυφαίο ματς, δεν θα χρειαστεί πολύς κόπος. Στο Περιστέρι στρέφεται το βλέμμα μας μονομιάς. Με τον Ατρόμητο να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Τον Ατρόμητο που πέρασε με… αέρα μεγάλης ομάδας από τη Λεωφόρο το Σάββατο, που έχει (και καλά κάνει) βλέψεις ακόμα και για τη 2η θέση, και τον ΠΑΟΚ που έδωσε μια πολύ όμορφη παράσταση την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη, νικώντας εύκολα την Καλλονή.

Από τα υπόλοιπα, θα σταθούμε στον… μονόδρομο του Αρη που περιμένει τον Αστέρα Τρίπολης στη Θεσσαλονίκη με αποκλειστικό στόχο την πρώτη εντός έδρας νίκη του, τις τρεις σημαντικές αναμετρήσεις ανάμεσα σε επαρχιακές ομάδες (Ξάνθη – ΟΦΗ, Παναιτωλικός – Πλατανιάς, Πανθρακικός – Καλλονή), αλλά και τη δοκιμασία του Παναθηναϊκού στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας, απέναντι στον Λεβαδειακό των 5 σερί εντός έδρας νικών και μάλιστα χωρίς να δεχτεί γκολ!

Κατά τα άλλα, στο κουπόνι έχουμε αγώνες από τέσσερις διαφορετικές διοργανώσεις στην Αγγλία (Τσάμπιονσιπ, Κύπελλο, Λιγκ Καπ, Κόνφερενς), Κύπελλο Ισπανίας (ρεβάνς), Λιγκ Καπ Γαλλίας (Παρί – Σεντ Ετιέν το μεγάλο ζευγάρι), ένα ματς από το Κύπελλο Ιταλίας, άλλα τρία Κύπελλα (Βελγίου, Ολλανδίας, Τουρκίας), ένα εξ αναβολής παιχνίδι από την Πορτογαλία και ένα από Λιγκ 1 Σκωτίας. Για τέτοια εποχή, και πολλά είναι…

Να μην ξεχάσουμε, επίσης, την τελευταία αγωνιστική των ομίλων σε Ευρωλίγκα και Γιουροκάπ, για τις οποίες θα ενημερωθείτε αναλυτικά σε τέσσερις σελίδες, ενώ υπάρχει ένα έξτρα θέμα για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, με την υπογραφή του Σταύρου Κολίλα. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και ραντεβού την Παρασκευή με πολλή δράση από όλη την Ευρώπη.

Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Σε κακό τάιμινγκ η Τότεναμ
Φώντας Τσούνης: Πού βαδίζουμε, κύριοι;
Μπιλάρας: Ο ζόρικος προχωράει μπροστά
Αντώνης Καρπετόπουλος: Τρεις πόντοι στο μπλοκ
Γιάννης Μακρατζάκης: Φωτιά στη μάχη της επιβίωσης

Μάκης Μηνδρινός: Τέλος ο Βίλας Μπόας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις