KING BET Παρασκευής 27 Δεκεμβρίου

Με το πόδι πατημένο στο… γκάζι συνεχίζουν το ταξίδι τους οι ομάδες στην Αγγλία. Χωρίς στάσεις, χωρίς ανάσες. Επαιξαν το προηγούμενο Σ/Κ, μπήκαν στα γήπεδα τη δεύτερη μέρα Χριστουγέννων και σε μόλις δύο 24ωρα πάλι φουλ αγωνιστική. Την ώρα που οι συνάδελφοί τους απολαμβάνουν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές, όμορφες οικογενειακές στιγμές και ξεκούραση, στην Αγγλία δεν προλαβαίνουν να κάνουν ούτε προπόνηση. Οπως είχε πει κάποτε ο Φέργκιουσον «αυτές τις μέρες, μέσα από τους αγώνες κάνουμε προετοιμασία»! Μη νομίζετε όμως ότι τα… βάσανά τους τελειώνουν το γουικέντ. Συνεχίζονται και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Πλήρες πρόγραμμα λοιπόν στην εντυπωσιακή (φετινή) Πρέμιερ Λιγκ το Σάββατο και την Κυριακή. Με ένα πολύ μεγάλο ματς να δεσπόζει, μια μάχη που -δεν πρόκειται να κρίνει πάρα πολλά, ωστόσο- θα αποτελέσει «οδηγό» για τη συνέχεια του συναρπαστικού πρωταθλήματος.



Τσέλσι εναντίον Λίβερπουλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Η ουσιαστική Τσέλσι του Μουρίνιο, που κυνηγάει τους βαθμούς και όχι το θέαμα απέναντι στην πιο μεστή Λίβερπουλ των τελευταίων ετών. Και μπορεί οι φίλοι των «ρεντς» να έχουν ξαναδεί πρόσφατα την ομάδα τους πρώτη στη βαθμολογία των Χριστουγέννων (μόλις πριν από 5 χρόνια), όμως το φετινό κατόρθωμα είναι μεγαλύτερο, καθώς ο συναγωνισμός είναι πιο έντονος από ποτέ.

Εχουμε κι άλλα σημαντικά ματς. Οπως το Νιούκαστλ – Αρσεναλ, καθώς οι «κανονιέρηδες» αντιμετωπίζουν μια από τις πλέον επικίνδυνες ομάδες της κατηγορίας. Και ιδιαίτερα φιλόδοξη, κάτι που παραδέχτηκε και ο Βενγκέρ. Από τις υπόλοιπες συνδιεκδικήτριες της κορυφής, η Σίτι περιμένει στο «Ετιχάντ» την Κρίσταλ Πάλας, ενώ η Εβερτον φιλοξενεί τη Σαουθάμπτον. Σημειώστε, επίσης, το ταξίδι της Γιουνάιτεντ στο Νόργουιτς (εκεί όπου πέρσι άφησε τρεις βαθμούς) και το δύσκολο (παρότι εντός έδρας) ματς της Τότεναμ με αντίπαλο τη Στόουκ.

Πολύ ενδιαφέροντα ματς περιλαμβάνει και η αγωνιστική στην Τσάμπιονσιπ (Νότιγχαμ – Λιντς από τα… παλιά), Γουότφορντ – ΚΠΡ στο μίνι ντέρμπι της πρωτεύουσας και Γουίγκαν – Μπέρνλι, ενώ φουλ είναι το πρόγραμμα σε Λιγκ 1, Λιγκ 2 και Κόνφερενς. Πού αλλού υπάρχει δράση τούτες τις μέρες; Στη Σκωτία (και στις 5 κατηγορίες), στη Β’ Ιταλίας, στην Τουρκία, στην Ιαπωνία (με δύο αγώνες Κυπέλλου), μαζί με το αποψινό ματς στο Βέλγιο, Κόρτραϊκ – Σταντάρ Λιέγης, με το οποίο κλείνει η χρονιά στη χώρα αυτή.

Στο φύλλο της Παρασκευής θα βρείτε τα πλήρη ρεπορτάζ των αγώνων σε ΟΛΕΣ τις κατηγορίες, πώς έπαιξαν οι ομάδες, τις απουσίες (με τραυματισμούς ή τιμωρίες που προέκυψαν) και βέβαια αναλύσεις για τα ματς από την Παρασκευή μέχρι και τη Δευτέρα, μαζί με προτάσεις για όλα τα γούστα και όλες τις τσέπες. Εμείς θα τα ξαναπούμε την Τρίτη, στην τελευταία έκδοση του 2013. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε.

* Κουίζ: στο top-20 των αποδόσεων του ΟΠΑΠ μέσα στο 2013, υπάρχει ένα ματς με «ελληνική» συμμετοχή, που πλήρωσε 11.00! Λεπτομέρειες, απαντήσεις και παρουσίαση την Τρίτη…

Διαβάστε στην King Bet της Παρασκευής:
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Σύγκρουση με μπόνους
Φώντας Τσούνης: Διπλά δώρα
Πάνος Παπατσώρης: Ασος με ειδικά στοιχήματα
Αντώνης Καρπετόπουλος: Συμπεράσματα από το πρώτο μισό
Billaras: Αδεια τα κουτιά
Σταύρος Κολίλας: Τα "θύματα" των πάγκων




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις