KING BET Παρασκευής 20 Δεκεμβρίου

Το τελευταίο γεμάτο κουπόνι του 2013 είναι αυτό που έχουμε μπροστά μας. Τώρα που μας… τελείωσαν τα πρωταθλήματα της Λατινικής Αμερικής, «ξεμείναμε» με Ευρώπη. Οχι ότι μας πειράζει κιόλας. Ρίξτε μια γρήγορη ματιά στο πρόγραμμα του τετραημέρου και θα καταλάβετε. Από πού να ξεκινήσουμε την περιήγησή μας; Από την Αγγλία, που όταν οι άλλοι σταματούν, αυτή συνεχίζει; Ή από τις χώρες που ρίχνουν αυλαία για το πρώτο μισό της σεζόν; Πάμε ανάποδα.
Λήξη πρώτου γύρου στην ελληνική Σούπερ Λίγκα, τρίτο ματς σε μια εβδομάδα για όλες τις ομάδες μετά την εμβόλιμη αγωνιστική Τετάρτη και Πέμπτη. Εύκολες υποχρεώσεις για τους «μεγάλους», καθώς ο μεν Ολυμπιακός θα μετακινηθεί λίγα χιλιόμετρα από τη βάση του για να παίξει στη Ριζούπολη, ενώ ο ΠΑΟΚ περιμένει τον Λεβαδειακό και ο Παναθηναϊκός την Ξάνθη.



Clasico στην Ιταλία, με Ιντερ – Μίλαν το βράδυ της Κυριακής. Για την κρισιμότητα του ντέρμπι αρκεί ένα βλέμμα στη βαθμολογία και θα δείτε ότι και για τις δύο ομάδες δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Πιο άνετη η Γιουβέντους, πάει στο Μπέργκαμο, η Ρόμα φιλοξενεί την Κατάνια και η Νάπολι δοκιμάζεται εκτός έδρας με την Κάλιαρι.

Δυνατά ζευγάρια στην Ισπανία. Με Βιγιαρεάλ – Σεβίλλη αύριο το απόγευμα, με Χετάφε – Μπαρτσελόνα το απόγευμα της Κυριακής και με Βαλένθια – Ρεάλ αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας. Μόνο η Ατλέτικο φαίνεται πιο… ήσυχη, καθώς αντιμετωπίζει στη Μαδρίτη τη Λεβάντε.

Τελευταία αγωνιστική του α’ γύρου και στην Μπουντεσλίγκα. Με την Μπάγερν να λείπει από το πρόγραμμα (βρίσκεται στο Μαρόκο για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων), άρα δίνεται η ευκαιρία στη Λεβερκούζεν να πλησιάσει (παίζει εκτός με τη Βέρντερ) και την Ντόρτμουντ (υποδέχεται τη Χέρτα) να φέρει τη διαφορά από την κορυφή σε μονοψήφια νούμερα, ενώ αμφίρροπη αναμένεται η σύγκρουση ανάμεσα στην 4η και την 5η της βαθμολογίας (Γκλάντμπαχ – Βόλφσμπουργκ).
Για την Πρέμιερ Λιγκ, έτσι όπως διαμορφώνεται η μάχη στο… πάνω διάζωμα, κάθε ματς είναι κρίσιμο. Οταν μάλιστα τη Δευτέρα αναμετρώνται η πρωτοπόρος Αρσεναλ με τη 2η Τσέλσι, τότε το ενδιαφέρον εκτοξεύεται, άλλωστε όλες οι αγγλικές ομάδες μπαίνουν στο πιο βαρύ πρόγραμμα της χρονιάς, με τέσσερα ματς σε διάστημα 10 ημερών!

Αυτά, ως μια πρώτη γεύση. Θυμίζουμε ότι αυτό το Σ/Κ παίζουν μπάλα σε όλη την Ευρώπη, μετά θα ξεκουραστούν για μια εβδομάδα και θα επανέλθουν στις 5-6 Ιανουαρίου. Εξαιρούνται, βέβαια, οι Βρετανοί που θα μας κρατήσουν συντροφιά αυτές τις γιορτινές μέρες. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και τα ξαναλέμε την Τρίτη, παραμονή Χριστουγέννων.

Διαβάστε στην King Bet της Παρασκευής:
Κώστας Φίλιος: «Πυρετός» στο Ντίσελντορφ
Παναγιώτης Κοτσιμπός: Τεστ αντοχής για την Αμπερντίν
Πάνος Γαρίδης: Νέος προπονητής στη Σπέτσια
Βαγγέλης Λυκάκης: Παρελθόν από τη Βαλένθια ο Τζούκιτς
Θανάσης Κυλώνης: Συνάντηση κορυφής στο Παρίσι
Νίκος Μπέλτσος: Ξεκαθάρισμα στη Λιέγη
Νίκος Μποζιονέλος: Χωρίς Μαλουντά στο ντέρμπι



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις