KING BET Τρίτης 24 Δεκεμβρίου 2013

Αν πιστεύατε ότι την περίοδο των Χριστουγέννων δεν υπάρχει αγωνιστική κίνηση, ή είστε νέος παίκτης του Στοιχήματος ή δεν ασχολείστε με αγγλικό ποδόσφαιρο. Οταν οι άλλοι σταματούν, στην Αγγλία… γκαζώνουν. Θέλετε να πάρετε μια γεύση; Αγωνιστική την Boxing Day (26/12), αγωνιστική το Σάββατο 28 του μήνα, αγωνιστική και την Πρωτοχρονιά. Ο τέλειος συνδυασμός δηλαδή: γιορτές και μπάλα.
Ετσι το έχουν καθιερώσει στο Νησί και –καθώς είναι πιστοί στις παραδόσεις- δεν το αλλάζουν ποτέ. Τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων βγαίνουν για ψώνια, τα μαγαζιά και οι δρόμοι γεμίζουν από κόσμο, στις παμπ δεν βρίσκεις τραπέζι ούτε για ακουμπήσεις το ποτό σου, αλλά κατά το μεσημέρι (στις 3 μ.μ. γι’ αυτούς) κινούνται μόνο όσοι πάνε στο γήπεδο. Οι υπόλοιποι κάθονται σπίτια τους. Αξίζει κάποιος να βρεθεί τέτοιες μέρες σε μια βρετανική πόλη.



Φουλ δράση λοιπόν στα γήπεδα της Αγγλίας. Και μάλιστα φέτος, που η Πρέμιερ Λιγκ δείχνει πιο αμφίρροπη από κάθε άλλη σεζόν την τελευταία 20ετία, το ενδιαφέρον κορυφώνεται. Ρίξτε μια ματιά στη βαθμολογία και θα πειστείτε. Τουλάχιστον 7 ομάδες έχουν κάθε λόγο να ονειρεύονται ότι θα κόψουν πρώτες το νήμα, κάτι που δεν έχουμε ξαναζήσει στο πρόσφατο παρελθόν. Αν μάλιστα συνυπολογίσετε ότι τις ερχόμενες ημέρες έρχονται σπουδαία ματς μεταξύ τους, καταλαβαίνετε ότι μόλις μπει ο νέος χρόνος το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου θα πάρει φωτιά.

Το κουπόνι που έχουμε στα χέρια μας είναι εβδομαδιαίο. Ετσι προγραμματίζει κάθε χρόνο ο ΟΠΑΠ, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να ποντάρουν σε αγώνες από την Πέμπτη μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα, προσαρμόζοντας τις αποδόσεις μετά τα ματς της Boxing Day. Στο σημερινό φύλλο λοιπόν θα βρείτε πλήρη ρεπορτάζ για όλα τα παιχνίδια της Πέμπτης, με πολλά στατιστικά στοιχεία, πίνακες, προτάσεις και δύο έξτρα θέματα: ένα από τον Κοσμά Παπαϊωάννου (DNA, σελ. 6) για τις επιδόσεις των ομάδων της Πρέμιερ τη συγκεκριμένη μέρα (π.χ., 10 στα 10 μετράει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!) και ένα από τον Σάββα Σπανούδη (σελ. 13), που παρουσιάζει τα καλύτερα στατιστικά και τις συμπτώσεις που ακολουθούν τις εορταστικές μέρες στη Βρετανία.

Κατά τα άλλα, εκτός των πέντε επαγγελματικών κατηγοριών της Αγγλίας (με το ντέρμπι Σίτι – Λίβερπουλ να ξεχωρίζει), υπάρχει αγωνιστική κίνηση σε Σκωτία, Β’ Ιταλίας και Βέλγιο, για τα οποία θα ενημερωθείτε στο παρόν φύλλο. Το επόμενο ραντεβού μαζί σας είναι την Παρασκευή, όπου θα μάθετε τι έχει γίνει στα ματς της Boxing Day, με αναλυτική περιγραφή των αγώνων, προτάσεις για τους αγώνες του Σαββατοκύριακου και όλες τις πιθανές αλλαγές που θα έχουν προκύψει στις αποδόσεις.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους. Δείξτε αγάπη και συμπόνια σε όσους έχουν πραγματική ανάγκη και χαρίστε το καλύτερο χαμόγελό σας σε όλους.

Διαβάστε την King Bet της Τρίτης:
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Σύγκρουση με μπόνους
Σταύρος Κολίλας: Τα θύματα των πάγκων
Πάνος Παπατσώρης: Ασος με ειδικά στοιχήματα
Αντώνης Καρπετόπουλος: Συμπεράσματα από το πρώτο μισό
Βillaras: Αδεια τα... κουτιά
Φώντας Τσούνης: Διπλά δώρα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις