KING BET Τρίτης 31 Δεκεμβρίου 2013

Δύσκολη η δουλειά των δημοσιογράφων σε αθλητικές εφημερίδες και site τούτες τις μέρες. Η επικαιρότητα έχει «παγώσει» και πασχίζουν να βρουν θέματα για να… γεμίσουν τις σελίδες τους. Τι να γράψουν; Πού πήγε διακοπές ο Σαβιόλα, ποιοι είναι οι μεταγραφικοί στόχοι του ΠΑΟΚ, ποιον επιθετικό κυνηγάει ο Παναθηναϊκός, το Κύπελλο της Γ’ Εθνικής, κάποιες μετακινήσεις ποδοσφαιριστών και αυτό είναι όλο. Στην Αγγλία όμως δεν έχουν τέτοιους μπελάδες. Εκεί δεν προφταίνουν να γράφουν pre-game κάθε δύο μέρες και αμέσως μετά να αναλύουν τους αγώνες. Την πρώτη μέρα του νέου χρόνου οι Αγγλοι κάνουν ποδαρικό στα γήπεδα. Αυτό «επιβάλλει» η παράδοση, έτσι γίνεται κάθε χρόνο και παρότι ακούστηκαν κάποιες (χλιαρές, είναι η αλήθεια) φωνές για τουλάχιστον ένα 10ήμερο «παύσης» των πρωταθλημάτων, τίποτα δεν άλλαξε.



Συνεχίζουν κανονικά το φορτωμένο πρόγραμμά τους, μάλιστα η αυριανή αγωνιστική είναι η 4η (!) το τελευταίο 10ήμερο. Εξουθενωτικό, πράγματι, το καλεντάρι, γι’ αυτό είδαμε αρκετές αλλαγές στις 11άδες των ομάδων στους αγώνες του Σαββατοκύριακου. Πάμε λοιπόν να δούμε τι έχουμε μπροστά μας.

Για τη μάχη της κορυφής, τα γνωρίζετε πολύ καλά. Αν κοιτάξει κάποιος τη βαθμολογία της Πρέμιερ, θα καταλάβει ότι τέτοιος συνωστισμός είχε χρόνια να εμφανιστεί. Και το εντυπωσιακό είναι ότι καμιά ομάδα δεν θέλει να λέγεται φαβορί. Η μία «πετάει» τον χαρακτηρισμό στην άλλη. Μάλλον για αποφόρτιση το κάνουν. Αύριο λοιπόν, το πρόγραμμα ξεκινάει νωρίς με το ταξίδι της Μάντσεστερ Σίτι στην Ουαλία όπου θα αντιμετωπίσει τη Σουόνσι (την προηγούμενη φορά που ταξίδεψε σ’ εκείνα τα μέρη, κόντρα στην Κάρντιφ, γνώρισε την ήττα), ενώ τη σκυτάλη παίρνουν μετά η Αρσεναλ (εντός με Κάρντιφ), η Λίβερπουλ (επιστρέφει στο «Ανφιλντ» μετά τις δύο σερί δοκιμασίες σε «Ετιχάντ» και «Στάμφορντ Μπριτζ», υποδεχόμενη τη Χαλ) και η Τσέλσι (πάει στο Σαουθάμπτον), για να κλείσει η μέρα με τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ, στο πιο ενδιαφέρον ζευγάρι της Πρωτοχρονιάς.

Φουλ δράση βρίσκουμε και στα άλλα τέσσερα αγγλικά πρωταθλήματα, σε Τσάμπιονσιπ, Λιγκ 1, Λιγκ 2 και Κόνφερενς, ενώ στη Σκωτία υπάρχει πλήρης αγωνιστική στην Πρέμιερ, τέσσερα ματς στη Λιγκ 1 και από δύο σε Τσάμπιονσιπ, Λιγκ 2. Αυτό είναι το πρώτο ποδοσφαιρικό κουπόνι της νέας χρονιάς, ενώ στο επόμενο θα έχουμε πάλι Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία. Οσο για το μπάσκετ, η έναρξη της φάσης των «16» στην Ευρωλίγκα κλέβει την παράσταση, με πολύ δυνατά και αμφίρροπα ματς.

Στο σημερινό φύλλο, πέρα από τις αναλύσεις, τις προτάσεις, τους πίνακες και τα στατιστικά όλων των αγώνων, θα βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τα μεγάλα ραντεβού του 2014 σε όλο το αθλητικό φάσμα και τη στοχηματική ανασκόπηση του 2013. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και Καλή Χρονιά σε όλους, με περισσότερα χαμόγελα, ανθρωπιά και αισιοδοξία.

Διαβάστε στην King Bet της Παρασκευής:
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Aσοι «ανάσες» στην Πρέμιερ
Φώντας Τσούνης: Κληρώνει και πληρώνει
Πάνος Παπατσώρης: Με φόρα η Τσέλσι
Αντώνης Καρπετόπουλος: Τέσσερις ονειρεύονται έναν θρόνο
Billaras: Τότεναμ με… ψυχή
Σταύρος Κολίλας: Κορυφή σήμερα, άνοδος τον Μάιο


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις