KING BET Τρίτης 14 Ιανουαρίου 2014

Το δεύτερο Σαββατοκύριακο της νέας χρονιάς κύλησε ιδανικά για την πλειονότητα των παικτών του Στοιχήματος. Με εξαίρεση κάποια «σπασίματα» (ειδικά η Μίλαν, θα πούμε πιο κάτω γι’ αυτήν), τα περισσότερα φαβορί πέρασαν και πλήρωσαν αυτούς που τα εμπιστεύτηκαν. Επέστρεψαν έτσι τα (στοιχηματικά) χαμόγελα, γιατί ο Γενάρης είχε μπει με άγριες διαθέσεις... Μπροστά ματς ένα κουπόνι που μοιάζει πάρα πολύ με το αντίστοιχο της περασμένης εβδομάδας. Με Κύπελλο Ελλάδος (Ατρόμητος και Καλλονή καλούνται να διαχειριστούν το προβάδισμα που έχουν πάρει από τα πρώτα ματς, κόντρα σε Παναιτωλικό και ΟΦΗ αντίστοιχα), με Κύπελλο Αγγλίας, Κύπελλο Ισπανίας (ρεβάνς με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς τα 6 από τα 8 ζευγάρια δείχνουν «ανοιχτά»), Λιγκ Καπ Γαλλίας (στο Μπορντό ταξιδεύει η Παρί Σ.Ζ.), Κύπελλο Βελγίου, Τουρκίας, Χιλή και κάποια σκόρπια ματς από την Αγγλία.



Αφήσαμε το Κύπελλο Ιταλίας, που ξαφνικά αποκτά «χρώμα», καθώς έχουν ήδη περάσει στην 8άδα η Γιουβέντους, η Ρόμα, η Φιορεντίνα και η Ουντινέζε, ενώ το ίδιο θα επιδιώξουν η Λάτσιο, η Κατάνια, η Μίλαν και η Νάπολι. Είναι δεδομένο ότι τα περισσότερα βλέμματα τραβάει (παρά το… μικρό όνομα του αντιπάλου) η αναμέτρηση της Μίλαν με τη Σπέτσια. Ο Μαξ Αλέγκρι έφυγε από το Μιλανέλο, πληρώνοντας την ήττα από τη Σασσουόλο, μια απόφαση απόλυτα αναμενόμενη λόγω της δυσφορίας που είχε συσσωρευτεί εδώ και μήνες από τους φίλους της ομάδας στο πρόσωπό του.

Εκτός όμως από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, πολύ τζίρο θα πάρει και το μπασκετικό. Τεράστιο ματς την Πέμπτη στο ΣΕΦ, με τον πληγωμένο (από την 30άρα στο Μιλάνο) Ολυμπιακό να φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα. Ο Σπανούλης και οι συμπαίκτες του περιμένουν τον παλιόφιλό τους Κώστα Παπανικολάου, έχοντας ως μοναδικό στόχο να φρενάρουν τους «μπλαουγκράνα», που μετράνε δύο νίκες στο Τοπ-16 και βαδίζουν εκ του ασφαλούς προς το φάιναλ φορ. Στο ίδιο μονοπάτι έχει μπει και ο Παναθηναϊκός, που την Παρασκευή υποδέχεται την Εφές στο ΟΑΚΑ.

Τι άλλο μπορείτε να βρείτε στο φύλλο της Παρασκευής; Αναλύσεις, προτάσεις, πίνακες και στατιστικά για όλα τα ματς, την πρώτη ανάγνωση των αγώνων του Σ/Κ σε Ελλάδα, Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία, ειδήσεις και επιλογές για ιππόδρομο και κυνοδρομίες, τις κληρώσεις σε ΛΟΤΤΟ, ΤΖΟΚΕΡ και ΚΙΝΟ, δύο σελίδες ΠΡΟ-ΠΟ και θέματα για τους πράκτορες. Καλή επιτυχία και τα λέμε πάλι την Παρασκευή.

Διαβάστε στην King Bet της Τρίτης: 
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Πτήση σε υψηλές αποδόσεις
Αντώνης Καρπετόπουλος: Οπως Αγγλία...
Γιάννης Καρατζαφέρης: Νίκη για την ψυχολογία
Billaras: Η... ρουφιάνα η φανέλα
Σταύρος Κολίλας: Ανάμεσα στο χρήμα και τη δόξα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις