King Bet Παρασκευής 24 Ιανουαρίου

Η αλήθεια είναι ότι μας έλειψε. Κουπόνι χωρίς Μπουντεσλίγκα είναι «κάπως». Από τα πλέον αγαπημένα πρωταθλήματα των παικτών του Στοιχήματος, τραβάει πολύ τζίρο και συγκεντρώνει πάνω του κάθε βδομάδα τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων. Οχι βέβαια γιατί είναι ανταγωνιστικό. Η Μπάγερν έχει… αλλάξει ταχύτητα φέτος και δεν υπάρχει ομάδα να την κοντράρει. Καμία αμφισβήτηση για την κατάληξη της κούρσας. Ο τίτλος θα πάει στο Μόναχο, άλλωστε η διαφορά επιπέδου είναι τεράστια, συν το χάντικαπ των βαθμών που έχουν να καλύψουν οι διεκδικητές (και… καλά) της κορυφής.
Με την επανέναρξη λοιπόν του γερμανικού πρωταθλήματος, έχουμε κάποια… θέματα για σας. Καταρχήν, θα διαβάσετε δύο συνεντεύξεις (σελ. 36-37), από δύο πασίγνωστα ποδοσφαιρικά πρόσωπα που έχουν τη δική τους διαδρομή στην Μπουντεσλίγκα.



Ο Φέλιξ Μάγκατ και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια αποκαλύπτουν πώς είδαν το πρώτο μισό της σεζόν, προβλέπουν για τη συνέχεια και δίνουν τις προτάσεις τους για τα ματς της 18ης αγωνιστικής. Κατόπιν, θα δείτε τις επιδόσεις των ομάδων μετά τη διακοπή. Ο Κοσμάς Παπαϊωάννου συγκέντρωσε τα αποτελέσματα των 10 τελευταίων ετών και τα παρουσιάζει (σελ. 38). Επίσης, ο Κώστας Φίλιος καταγράφει τις σημαντικότερες μεταγραφές που έγιναν στο διάστημα της… παύσης του πρωταθλήματος, αναλύει τα 9 ματς του τριημέρου και καταθέτει τις προτάσεις του (σελ. 39-41).

Πρέμιερ Λιγκ μην ψάχνετε στο κουπόνι, δεν έχει. Εχει όμως Κύπελλο Αγγλίας και θα θυμάστε προφανώς τι έγινε στον προηγούμενο γύρο με τη «σφαγή» των φαβορί. Δεκαέξι ματς περιλαμβάνει το πρόγραμμα, από Παρασκευή (με Αρσεναλ – Κόβεντρι) μέχρι την Κυριακή (Τσέλσι – Στόουκ).

Για τη δική μας Σούπερ Λίγκα, διεξάγονται αρκετά αμφίρροπα παιχνίδια. Αλλωστε, με εξαίρεση την πρώτη θέση (ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Ξάνθη, εκεί όπου ηττήθηκε για τελευταία φορά εκτός έδρας, πριν από δύο ακριβώς χρόνια), όλα τα άλλα μέτωπα είναι ανοιχτά.

Στην Ισπανία, η κορυφή έχει πάρει φωτιά. Σε απόσταση αναπνοής οι τρεις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο και αν θέλετε να μάθετε πότε έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο (αλλά και τι έγινε στο φινάλε…), διαβάστε το θέμα του Σταύρου Κολίλα (σελ. 6), με έναν ξεχωριστό πίνακα. Με Λάτσιο – Γιουβέντους συνεχίζεται το πρόγραμμα στην Ιταλία, με Μονακό – Μαρσέιγ στη Γαλλία, με Αϊντχόφεν – Αλκμααρ στην Ολλανδία, με Αντερλεχτ – Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο, ενώ, τέλος, επιστρέφει σε δράση η Τουρκία, με πολύ παρασκήνιο και αρκετές αλλαγές (γράφει σχετικά ο Νίκος Μποζιονέλος, σελ. 71).

Αυτά ως μια πρώτη γεύση για το τι έχουμε μπροστά μας, τα υπόλοιπα στις επόμενες σελίδες. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και τα λέμε πάλι την Τρίτη.

Διαβάστε επίσης στην King Bet της Παρασκευής: 
Βαγγέλης Λυκάκης: Ο χαμένος τα παίρνει όλα
Παναγιώτης Κοτσιμπός: Κάτι τρέχει με τη Γιουνάιτεντ
Θανάσης Κυλώνης: Φαλκάο τέλος για φέτος
Πάνος Γαρίδης: Η ιστορία επαναλαμβάνεται
Κώστας Φίλιος: Βγάζει μάτια το 8άρι, αλλά...
Μάκης Μηνδρινός: Για συγκεκριμένους λόγους...




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις