King Bet Παρασκευής 3 Ιανουαρίου

Καλές οι διακοπές και η ξεκούραση. Φορτίζεις τις μπαταρίες, ανανεώνεσαι, αναπροσαρμόζεις τα πλάνα σου. Ετσι ακριβώς συμβαίνει και με τις ομάδες. Η παύση των πρωταθλημάτων για 15 μέρες έδωσε την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες ώστε να μπουν με όρεξη στο δεύτερο μισό της σεζόν. Αλλωστε, τούτη η χρονιά «σημαδεύεται» από το Παγκόσμιο Κύπελλο και είναι λογικό οι παίκτες να φορτσάρουν για να είναι πανέτοιμοι στη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου.
Στοιχηματικά, το πρώτο Σαββατοκύριακο του 2014 έχει ένα άκρως ενδιαφέρον πρόγραμμα. Και μπορεί κάποια πρωταθλήματα να μην ξεκινούν ακόμα, με κύριο παράδειγμα τα γερμανικά, υπάρχουν όμως σημαντικές επιστροφές. Καταρχήν, το δικό μας πρωτάθλημα, με την έναρξη του β’ γύρου. Εν μέσω μεταγραφικών κινήσεων, οι 18 ελληνικές ομάδες ρίχνονται στη μάχη με αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια, 6 εκ των οποίων θα διεξαχθούν στην περιφέρεια.



Ξεκίνημα από τους «Ζωσιμάδες» όπου ο ΠΑΣ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης και «κλείσιμο» με το οριακό ματς για τον Αρη, που περιμένει τον Απόλλωνα στο «Βικελίδης», ενώ δύσκολο έργο έχουν τόσο ο ΠΑΟΚ (στην Ξάνθη) όσο και ο Παναθηναϊκός (στο Αγρίνιο).

Πρέμιερ Λιγκ μην ψάχνετε να βρείτε στο κουπόνι. Τέσσερις διαδοχικές αγωνιστικές μέσα σε 11 μέρες είχαν οι άνθρωποι, ας κάνουν ένα διάλειμμα. Χορτάσαμε μπάλα την περίοδο των εορτών, με συναρπαστικά ματς, σειρά τώρα έχει το Κύπελλο. Οι ομάδες της Πρέμιερ και της Τσάμπιονσιπ μπαίνουν πάντα από τον 3ο γύρο και καλό είναι να έχετε το νου σας, γιατί κάθε χρόνο τέτοια εποχή «σκάνε» απανωτές οι εκπλήξεις. Μεγάλο ζευγάρι το Αρσεναλ – Τότεναμ, ανάμεσα στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και το συγκρότημα του Τιμ Σέργουντ που έκανε το «μπαμ» την Πρωτοχρονιά νικώντας τη Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ».

Στην Ιταλία, αν υπάρχει μια ομάδα που μπορεί να ανακόψει τον ξέφρενο ρυθμό της Γιουβέντους (9 σερί νίκες, με 23-1 γκολ!), αυτή είναι η Ρόμα. Η αήττητη ομάδα του Ρούντι Γκαρσιά πάει την Κυριακή στο Τορίνο για να φρενάρει την «Κυρία» και να μπει ξανά στη διεκδίκηση του σκουντέτο. Επίσης, αμφίρροπο παιχνίδι και το δευτεριάτικο στη Ρώμη, μεταξύ της Λάτσιο (με νέο προπονητή στο τιμόνι της) και της Ιντερ.

Ενδιαφέρον πρόγραμμα σε Ισπανία (ξεχωρίζει το ντέρμπι των Βάσκων, Σοσιεδάδ – Μπιλμπάο, ενώ δοκιμασία περιμένει την Ατλέτικο Μαδρίτης στη Μάλαγα), Κύπελλο σε Γαλλία, Πορτογαλία, έναρξη του Κλαουσούρα στο Μεξικό (ο Βαγγέλης Λυκάκης καταγράφει τους στόχους και τις αλλαγές που έγιναν στις ομάδες) και για πρώτη φορά στο κουπόνι έχουμε το πρωτάθλημα της Χιλής. Ο Σταύρος Κολίλας (σελ. 6) και ο Γιώργος Χαϊκάλης (σελ. 52-53) παρουσιάζουν αναλυτικά τους 18 συλλόγους, με ιστορικά στοιχεία και προτάσεις για την 1η αγωνιστική του Κλαουσούρα.

Τι άλλο μπορείτε να διαβάσετε στο σημερινό φύλλο; Ενα θέμα του Κοσμά Παπαϊωάννου για την πρεμιέρα του β’ γύρου στη Σούπερ Λίγκα, ρεπορτάζ για τα πρωταθλήματα μπάσκετ και για όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και τα λέμε πάλι την Τρίτη.

Διαβάστε στην King Bet της Παρασκευής:
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Κυνηγώντας τους άσους και τις εκπλήξεις
Φώντας Τσούνης: Πεθύμησα Ελλάδα
Πάνος Παπατσώρης: Περνάει από τα Πηγάδια
Αντώνης Καρπετόπουλος: Με τη γαλοπούλα στο στομάχι
Billaras: Είναι το κουπόνι που... σηκώνει τρέλα
Πάνος Γαρίδης: Πανίσχυρη εντός και εκτός γηπέδων 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις