KING BET Τρίτης 21 Ιανουαρίου 2014

Σαν σε… καρμπόν κυλάνε τα μεσοβδόμαδα κουπόνια της νέας χρονιάς. Οι Ομοσπονδίες των χωρών έχουν «φορτώσει» το πρόγραμμα με αγώνες Κυπέλλων, ώστε όταν θα έρθει η ώρα του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ, οι… ενδιαφερόμενοι (οι 48 ομάδες δηλαδή που συνεχίζουν στην Ευρώπη) να είναι απαλλαγμένοι από εντός συνόρων υποχρεώσεις. Και τούτη τη βδομάδα λοιπόν, θα πορευτούμε με Κύπελλο σε Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Ολλανδία, Τουρκία, μαζί με Λιγκ Καπ Αγγλίας και κάποια σκόρπια ματς από το Νησί. Πριν ξεκινήσουμε την αναζήτηση των σημαντικότερων αναμετρήσεων, ας δούμε ένα εξαιρετικό θέμα στο σημερινό DNA, με την υπογραφή του Κοσμά Παπαϊωάννου, που παρουσιάζει τα μονά αποδεκτά ματς των μεσοβδόμαδων κουπονιών, με σημεία και πολλά στατιστικά.



Στη Ρώμη βρίσκουμε το κορυφαίο ζευγάρι του τριημέρου. Αντιμέτωπες οι δύο καλύτερες ομάδες φέτος στην Ιταλία, η Ρόμα και η Γιούβε, που αναμετρώνται σε νοκ άουτ ματς Κυπέλλου. Νωπές είναι ακόμα οι μνήμες από το επιβλητικό 3-0 της «Γηραιάς Κυρίας» επί των «τζιαλορόσι» στο πρωτάθλημα, στις 5 Ιανουαρίου, εξάλλου οι παίκτες του Κόντε δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο στο πέρασμά τους από τον περασμένο Οκτώβριο, φτάνοντας τις 12 σερί νίκες! Για την ομάδα του Ρούντι Γκαρσιά, έτσι όπως εξελίσσεται το Καμπιονάτο, το Κόπα Ιτάλια αποτελεί τον πιο εύκολο δρόμο για την κατάκτηση ενός τίτλου, άλλωστε αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Γιουβέντους, θα αποτελεί το αδιαμφισβήτητο φαβορί για να σηκώσει την κούπα.

Στο Κόπα Ντελ Ρέι, έχουμε φτάσει στην προημιτελική φάση και όλοι οι… καλοί, μέσα είναι. Μπάρτσα, Ρεάλ, Ατλέτικο, Μπιλμπάο, Σοσιεδάδ, μαζί με Εσπανιόλ, Λεβάντε και την έκπληξη Σανταντέρ συγκροτούν την 8άδα, με το ζευγάρι Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπιλμπάο να ξεχωρίζει. Στο Λιγκ Καπ Αγγλίας, έχουμε τους επαναληπτικούς της ημιτελικής φάσης. Κι αν από το Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι ξέρουμε ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό, στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σάντερλαντ όλα είναι ανοιχτά, καθώς το 2-1 του πρώτου αγώνα έχει αφήσει εκκρεμότητες. Στο Κύπελλο Γαλλίας, η Παρί Σ.Ζ. έχει εύκολο έργο με αντίπαλο τη Μονπελιέ, ενώ το πιο ενδιαφέρον ζευγάρωμα είναι αυτό μεταξύ της Μαρσέιγ και της Νις. Στο θέμα του Σταύρου Κολίλα μπορείτε να βρείτε κάποιες… απίθανες ομάδες που συνεχίζουν στη διοργάνωση και τον Λουντοβίκ Ζιουλί που συμπληρώνει τα τελευταία του ένσημα στη Μοντ ντ'ορ Αζέρζ Φουτ Σασλέ (αντίπαλος της Μονακό).

Αύριο και μεθαύριο ολοκληρώνεται η φάση των «16» στο Κύπελλο Ελλάδος. Ξέρουμε ήδη τις 4 ομάδες που θα βρεθούν στην 8άδα (Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, ΟΦΗ, Απόλλων) και περιμένουμε τις άλλες 4, ωστόσο ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός Βόλου έχουν τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση και απομένει ουσιαστικά να δούμε τι θα γίνει στο Πανιώνιος – Αιγινιακός μετά το 1-0 στην Πιερία. Πολύ σπουδαίο ματς, τέλος, για το Κύπελλο Ολλανδίας, με τον Αγιαξ να υποδέχεται τη Φέγενορντ αύριο το βράδυ.

Κλείνουμε με το μπασκετικό πρόγραμμα, όπου όλα τα βλέμματα στρέφονται στην Πόλη. Με την πλάτη στον τοίχο η Ούλκερ-Φενέρμπαχτσε, θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό, για την 4η αγωνιστική στο Top-16 της Ευρωλίγκας. Αντιστρόφως ανάλογη η πορεία των δύο ομάδων, 0-3 οι Τούρκοι, 3-0 το «τριφύλλι», καταλαβαίνετε λοιπόν ότι δεν υπάρχει… χώρος για φιλοφρονήσεις από τον Ζοτς... Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και τα λέμε ξανά την Παρασκευή με την επανέναρξη της Μπουντεσλίγκα.

Διαβάστε ακόμα στην King Bet της Τρίτης:  
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Δεν «καίγεται» η Σίτι
Γιώργος Δήμητσας: Χαλαρό παιχνίδι με Ντονς και over
Θανάσης Κυλώνης: Τα θέλει όλα η Παρί
Νίκος Μποζιονέλος: Δύο ματς σε τρία 24ωρα
Πάνος Κραψίτης: Εχθροί για 40 λεπτά
Μάρκος Χάννα: «Τρένο» οι Πέισερς


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις