King Bet Παρασκευής 17 Ιανουαρίου

Διανύοντας το δεύτερο μισό του Ιανουαρίου, έχουμε μπροστά μας ένα πιο γεμάτο (συγκριτικά με τα προηγούμενα) κουπόνι. Η Ολλανδία και το Βέλγιο επιστρέφουν μετά τη διακοπή. Ποιο είναι το κορυφαίο ματς του τετραημέρου; Δεν χρειάζεται πολλή σκέψη, στο Λονδίνο στρέφονται τα βλέμματα της φίλαθλης Ευρώπης το απόγευμα της Κυριακής. Αντίπαλοι δύο προπονητές που έχουν συζητηθεί πάρα πολύ φέτος. Ο ένας από αυτούς, είναι ιδιαίτερα αφιλόξενος ως γηπεδούχος. Για τον Μουρίνιο η κουβέντα, ο οποίος σε 70 εντός έδρας ματς πρωταθλήματος στον πάγκο της Τσέλσι έχει το (εξωφρενικό) ρεκόρ 55-15-0! Ο άλλος, ο Μόγιες, δεν ξέρει από πού να φυλαχτεί φέτος. Απανωτές οι αποτυχίες, αυξανόμενες οι μουρμούρες για την πορεία της Γιουνάιτεντ, πολλές οι αμφισβητήσεις για το κατά πόσον ήταν έτοιμος να αναλάβει τούτο το φορτίο. Σαν να του ‘πεσαν βαριές του Σκωτσέζου οι νέες ευθύνες.



Αλλά, μόλις πριν από τρεις μέρες βρήκε έναν απρόσμενο σύμμαχο. «Μανούλα» σε κάτι τέτοια ο Μουρίνιο, έπλεξε το εγκώμιο του Μόγιες και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του (!) στις ικανότητες του μεθαυριανού αντιπάλου του. Ξέχασε να αποκαλύψει όμως την… πελατειακή σχέση που έχει αποκτήσει με τη Μάντσεστερ. 7-7-3 ο απολογισμός του Πορτογάλου με τους «κόκκινους διαβόλους», 4-4-0 εντός έδρας. Μια χαρά δηλαδή. Αλλά τέρμα με τα νούμερα, διαβάστε τον Μάκη Μηνδρινό (σελ. 18) και θα βρείτε κι άλλα ενδιαφέροντα.

Τώρα που ασχοληθήκαμε με Αγγλους, ας δούμε κάτι εντυπωσιακό. Ξέρετε πόσα φαβορί πέρασαν (σε όλες τις κατηγορίες) το προηγούμενο Σ/Κ; Τα 25 από τα 27! Μεγάλη η ζημιά για τους μπουκ, τεράστια τα κέρδη για τους παίκτες. Τις λεπτομέρειες της βαριάς ήττας των εταιρειών καταγράφει ο Σταύρος Κολίλας (σελ. 6) με συγκεκριμένα ποσά και απίθανες ιστορίες.
Ας δούμε και άλλες χώρες, στα γρήγορα. Στην Ελλάδα, η μάχη για την παραμονή γίνεται όλο και πιο άγρια. Αρκούσε το διπλό της Βέροιας στην Κρήτη για να μπουν στο χορό κι άλλες ομάδες, γιατί πολύ απλά ανέβηκε ο πήχης της σωτηρίας.

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στην Ιταλία, με την αλλαγή προπονητή στη Μίλαν να επισκιάζει κάθε άλλο γεγονός τούτη τη βδομάδα, ενώ στην Ισπανία το ενδιαφέρον μετατοπίστηκε στα ψηλά στρώματα, καθώς η Ρεάλ πλησίασε σε απόσταση μιας νίκης την Μπάρτσα και την Ατλέτικο. Ισορροπημένη η κατάσταση στη Γαλλία (με την Παρί να… απομακρύνεται σιγά σιγά), πρεμιέρα στο 2014 σε Ολλανδία (με ντέρμπι Αγιαξ – Αϊντχόφεν) και Βέλγιο, Κύπελλο στην Τουρκία και φουλ πρόγραμμα σε Πορτογαλία, Μεξικό συνθέτουν το σκηνικό του κουπονιού. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και ραντεβού την Τρίτη.

* Στο σημερινό φύλλο μπορείτε να βρείτε δύο έξτρα θέματα. Καταρχήν, τους πίνακες με τα μεγάλα σερί σε 10 πρωταθλήματα και δεύτερον, μια πρώτη εικόνα των 18 ομάδων της Μπουντεσλίγκα, μία εβδομάδα πριν από την επανεκκίνηση.

Διαβάστε ακόμα στην King Bet της Παρασκευής:
Θανάσης Κυλώνης: «Οδηγός» το Λιγκ Καπ
Βαγγέλης Λυκάκης: Ποντάρισμα σε αουτσάιντερ
Πάνος Γαρίδης: Ντεμπούτο Ζέεντορφ στη Μίλαν
Μάκης Μηνδρινός: Μπορείς να επιστρέψεις; Απόδειξη
Νίκος Μποζιονέλος: Σοκ στη Γαλατάσαραϊ
Παναγιώτης Κοτσιμπός: Η άμυνα της Χιμπέρνιαν
Σταμάτης Δημάκης: Εποχή Κάμερον στην Μπέργουικ
Πάνος Κραψίτης: Οver στη μάχη των «αιωνίων»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις