KING BET Τρίτης 7 Ιανουαρίου 2014

Εξι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ έμειναν εκτός συνέχειας του Κυπέλλου. Και αν τουλάχιστον οι τρεις ήταν απώλειες αναπόφευκτες, καθώς Τότεναμ (από Αρσεναλ), Γουέστ Μπρομ (4.35 το διπλό της Κρίσταλ Πάλας) και Νιούκαστλ (5.00 το διπλό της Κάρντιφ) αγωνίζονταν με συλλόγους της ίδιας κατηγορίας, τις άλλες τρεις σίγουρες δεν τις είχαμε, όμως τις… υποπτευόμασταν. Η Αστον Βίλα έμεινε εκτός από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (5.00), η Γουέστ Χαμ από τη Νότιγχαμ («προσαρμοσμένοι» εδώ οι μπουκ στην τιμή της νικήτριας, 1.65) και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Σουόνσι (6.25). Βάλτε και το «Χ» της Μπλάκμπερν με τη Μάντσεστερ Σίτι (5.00) και αμέσως αμέσως έχουμε 5 μεγάλες αποδόσεις σε ένα κουπόνι που δεν είχε το πλήθος αγώνων, είχε όμως, όπως αναμέναμε, εκπλήξεις.
Το νέο πρόγραμμα έχει ακόμα πιο λίγα ματς, από τα οποία ξεχωρίζουν αυτά για το Κύπελλο.



Στην Αγγλία διεξάγονται οι ημιτελικοί του Λιγκ Καπ. Αλλά ως εκεί φτάνει η… αγωνία. Εκτός του ότι οι δύο τελευταίες στη βαθμολογία της Πρέμιερ Σάντερλαντ και Γουέστ Χαμ αντιμετωπίζουν τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι, έχουμε δηλαδή ξεκάθαρα φαβορί και αουτσάιντερ, οι πιθανότητες έκπληξης -ειδικά με τη Γιουνάιτεντ που τις έχει για πλάκα- μειώνονται αισθητά με την ύπαρξη επαναληπτικών, σε 14 μέρες.

Στην Ιταλία, η Ρόμα, που υπέστη την πρώτη της φετινή ήττα την Κυριακή (3-0 από τη Γιουβέντους), φιλοξενεί τη Σαμπντόρια, ενώ η Ιντερ αγωνίζεται στο Ούντινε. Το DNA σας παρουσιάζει τη συμπεριφορά των ομάδων στους «16» την τελευταία δεκαετία, τόσο αυτών του ιταλικού Κυπέλλου όσο και εκείνων που του ισπανικού. Εκεί όπου το σημαντικότερο ζευγάρι είναι αυτό ανάμεσα στη Βαλένθια -σκόραρε στα 23 από τα 24 τελευταία εντός- και την Ατλέτικο Μαδρίτης της μόνο μιας ήττας σε 28 παιχνίδια της την τρέχουσα σεζόν.

Ολυμπιακός και Αστέρας Τρίπολης αποτέλεσαν το ζευγάρι του περσινού τελικού  και συναντιούνται ξανά φέτος στo Κύπελλο, τρεις γύρους όμως νωρίτερα. Στο «Καυταντζόγλειο», δε, ο Ηρακλής υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, με το under να τους ακολουθεί στις 7 τελευταίες μονομαχίες τους. Eνα από τα ματς του αγγλικού Κυπέλλου που αναβλήθηκαν το Σάββατο διεξάγονται αύριο, με την Κρόουλι (Α’) να συναντά την Μπρίστολ Ρόβερς (Β’), ενώ πέρα από τα ματς για την Α’ Αγγλίας και την Κόνφερενς, έχουμε τα Σεντ Ετιέν - Εβιάν, Μπρεστ - Παρί Σεν Ζερμέν στη Γαλλία και το Αουντάξ Ιταλιάνο - Σαντιάγο στη Χιλή.

Εκτός έδρας αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα οι «αιώνιοι»: στην Ιταλία ο Ολυμπιακός (Μιλάνο), στην Ισπανία ο Παναθηναϊκός (Λαμποράλ Κούτσα). Στην έναρξη της φάσης των «32» του Eurocup, ο μοναδικός μας εκπρόσωπος, ο Πανιώνιος, υποδέχεται αύριο τη ρωσική Νίζνι.

Καλή μελέτη και καλή τύχη στις επιλογές σας και ραντεβού την Παρασκευή με επανεμφάνιση του γαλλικού και του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Διαβάστε στην King Bet της Τρίτης:
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Ευκαιρία για κόντρα
Φώντας Τσούνης: Χάλιφαξ, η καλύτερη στην Ευρώπη
Πάνος Παπατσώρης: Σκέφτεται την παραμονή η Μπέτις
Αντώνης Καρπετόπουλος: Κύπελλο με βεβαιότητες
Σταύρος Κολίλας: Πέντε ομάδες, ένας ιδιοκτήτης



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις