KING BET Παρασκευής 10 Οκτωβρίου 2014

Στην παρουσίασή του την περασμένη Παρασκευή ήταν σφιγμένος. Και συγκινημένος. Δεν είχε… καταλάβει ότι ήταν το τιμώμενο πρόσωπο. Με πουκάμισο και σακάκι ο Καραγκούνης; Δεν τον έχουμε συνηθίσει, όπως δεν θα συνηθίσει εύκολα κι αυτός τον νέο ρόλο του. Θα του πάρει χρόνο να… πετάξει τη φανέλα με το εθνόσημο, να καθίσει σε μια άκρη του πάγκου και να μη δίνει οδηγίες, να μην φωνάζει, να μην χειρονομεί, να μην βουτάει (αν θέλετε). Αλλά, ένα πράγμα μπορεί να κάνει με μεγάλη ευκολία. Και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Να μεταλαμπαδεύσει στους νεότερους το πάθος και την αγάπη του για την Εθνική ομάδα. Γι’ αυτό άλλωστε προσελήφθη στο τεχνικό τιμ, πλάι στον Ρανιέρι. Γι’ αυτό τον κάλεσαν οι συμπαίκτες του. Γι’ αυτό άλλαξε (;) μονομιάς το κλίμα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που είχε βαρύνει μετά την ήττα (κυρίως όμως από την εμφάνιση) με τους Ρουμάνους στην πρεμιέρα των προκριματικών.



Είτε τον γουστάραμε είτε όχι ως ποδοσφαιριστή, όλοι μας οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τη γαλανόλευκη. Ηταν «παρών» σε όλα τα μεγάλα ραντεβού, κατέθετε την ψυχή του, ίδρωσε τις φανέλες ΟΛΩΝ των Εθνικών μας ομάδων (μέχρι και στην Ενόπλων έπαιξε), έβαλε 139 φορές το εθνόσημο στο στήθος με την Ανδρών, φτάνοντας στο απόγειο πριν από 10 χρόνια.

Από το Σάββατο στο μακρινό Ελσίνκι, ο «Τυπάρας» ανοίγει νέα σελίδα στην καριέρα του. Αλλωστε, όπως είπε και ο ίδιος «ήταν γραφτό να ξεκινήσω από την πρωτεύουσα της Φινλανδίας, εκεί που έκανε ντεμπούτο ο Ρεχάγκελ»…

Η Εθνική μας δίνει αύριο το δεύτερο ματς σ’ αυτή την προκριματική διαδικασία. Επικίνδυνο όσο και το πρώτο. Δύσκολο όπως όλα. Αλλά με την πεποίθηση ότι είναι στο χέρι της (ή μάλλον στα πόδια των παικτών) να αντιστραφεί η κατάσταση. Εξάλλου, στον όμιλό μας οι ισορροπίες είναι λεπτές. Στο τετραήμερο που έχουμε μπροστά μας υπάρχουν άλλα 33 ματς Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του EURO, στα πλαίσια της 2ης και 3ης αγωνιστικής, με το βαλκανικό ντέρμπι Βουλγαρία – Κροατία, το Κύπρος – Ισραήλ, το Τουρκία – Τσεχία και το Πολωνία – Γερμανία να ξεχωρίζουν.

Κατά τα άλλα, στο κουπόνι έχουμε… ποικιλία. Με διεθνή φιλικά (Βραζιλία – Αργεντινή και Γαλλία – Πορτογαλία), με πλέι οφ U21, με προκριματικά Κόπα Αφρικα, με όλα τα μικρά πρωταθλήματα (σε Αγγλία, Σκωτία, Ιταλία, Ισπανία) και με φουλ δράση στη Λατινική Αμερική (Αργεντινή, Βραζιλία). Επίσης, βρίσκουμε πλήρες πρόγραμμα στο μπασκετικό κουπόνι, καθώς όλα τα πρωταθλήματα είναι πλέον σε θέση… μάχης.

Να καλωσορίσουμε, τέλος, στην παρέα της KING BET τη Μαρίνα Πρωτονοταρίου, η οποία με τη στήλη της «Σε πρώτο πλάνο» θα παρουσιάζει τα νέα της στοιχηματικής αγοράς. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και τα ξαναλέμε την Τρίτη με Ελλάδα – Β. Ιρλανδία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις