KING BET Τρίτης 7 Οκτωβρίου 2014

Ωραία πράγματα είδαμε το Σ/Κ. Να κερδίζουν για πρώτη φορά στη σεζόν οι τέσσερις από τις πέντε κορυφαίες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ (Σίτι, Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Λίβερπουλ, με όποια σειρά θέλετε βέβαια, μην παρεξηγηθούμε κιόλας…), να κοκορομαχούν –με σπρωξίματα αυτή τη φορά- ο Βενγκέρ με τον Μουρίνιο, να συνεχίζει τον περίπατό της η Μπάγερν και να κρατάει το «μηδέν» στην άμυνα για 7ο σερί επίσημο ματς, το ρεκόρ του Μπράβο στην Μπαρτσελόνα (7 πρώτες αγωνιστικές χωρίς να δεχτεί γκολ), τη ματσάρα στο Τορίνο, ανάμεσα σε Γιούβε και Ρόμα, με τέσσερα γκολ, τρία πέναλτι και δύο αποβολές, το superclasico στην Αργεντινή να κάθεται στο Χ και να έχει πολύ ξύλο, μέχρι και το 8.75 που πλήρωσε το διπλό της Χάμιλτον στο «Σέλτικ Παρκ», μια από τις μεγαλύτερες αποδόσεις της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.
Τα αφήνουμε πίσω μας όλα αυτά και τα ξεχνάμε για δύο εβδομάδες. Οσο διαρκούν δηλαδή η προετοιμασία και οι αγώνες των Εθνικών ομάδων.



Ανάμεσα σ’ αυτές και η δική μας, που δοκιμάζεται στο Ελσίνκι, με ένα νέο πρόσωπο – σύμβολο στον πάγκο. Θα τα πούμε στο φύλλο της Παρασκευής, προέχει τώρα να δούμε τι έχουμε για το ερχόμενο τριήμερο. Ας το πάμε με… αλφαβητική σειρά. Κατ’ αρχάς, υπάρχει Λιγκ Τρόφι στην Αγγλία. Για να καταλάβετε πόσο «ανοιχτή» είναι τούτη η διοργάνωση, αρκεί να μάθετε ότι στον 1ο γύρο η μικρότερη απόδοση που εμφανίστηκε ήταν το 1.55 στο ματς Πρέστον – Σριούσμπερι. Τα άλλα 15 είχαν μέσο όρο πάνω από 2.20!

Συνεχίζουμε με Αμερική (δύο αγώνες), Κύπελλο Αργεντινής (δύο ζευγάρια της προημιτελικής φάσης), Κόνφερενς (10 ματς περιλαμβάνει η εμβόλιμη 15η αγωνιστική), Β’ Βραζιλίας («πόλεμος» διεξάγεται για τα τέσσερα εισιτήρια που οδηγούν στην άνοδο), Α’ Βραζιλίας (ξεχωρίζει το Κρουζέιρο – Κορίνθιανς, ενώ συνωστισμός παρατηρείται στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, με 11 τουλάχιστον ομάδες να εμπλέκονται σ’ αυτήν), Λιγκ Καπ Ιαπωνίας και τα πρώτα ματς της 2ης αγωνιστικής στην προκριματική φάση του EURO 2016. Να σταθούμε λίγο εδώ;

Μπορεί να απουσιάζει το μεγάλο ζευγάρι, αλλά τόσο το Σουηδία – Ρωσία όσο και το Σλοβακία – Ισπανία (οι φούριας ρόχας έχουν περάσει δύσκολες εκτός έδρας στιγμές με τους Σλοβάκους) έχουν κάποιο ενδιαφέρον, ενώ φεστιβάλ από γκολ προβλέπεται στο Αγγλία – Σαν Μαρίνο, άλλωστε το κοντέρ στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων γράφει 26-1 γκολ. Βάλτε και έναν αγώνα από τη Β’ Σουηδίας και έχετε το πλήρες μενού για τις τρεις επόμενες στοιχηματικές ημέρες.

Εχουμε και μπάσκετ, με Παναθηναϊκό – Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο Ελλάδας (πολλή παραφιλολογία, ανακοινώσεις, ως συνήθως βέβαια…) και με Αρη – ΑΕΚ, έχουμε και μπέιζμπολ, ιππόδρομο, κυνοδρομίες, ΠΡΟ-ΠΟ και όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και τα ξαναλέμε την Παρασκευή με Φινλανδία - Ελλάδα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις