KING BET Παρασκευής 24 Οκτωβρίου 2014

Τι ποδοσφαιρική πανδαισία ήταν αυτή στο διήμερο του Τσάμπιονς Λιγκ; Καιρό (χρόνια, ίσως) είχαμε να δούμε τέτοιο θέαμα, τόσα γκολ, τόσες πολλές φάσεις, τόσους πολλούς (αναμενόμενους ή μη) πρωταγωνιστές. Ακόμα και στοιχηματικά, η 3η αγωνιστική πλήρωσε πολύ καλά. Μια ματιά στα προγνωστικά της KING BET ή στα ειδικά στοιχήματα, θα σας πείσει. Τέλος πάντων, αυτά πέρασαν, πάμε στα καινούργια. Μια από τα ίδια έχουμε μπροστά μας. Τα λέγαμε και στο φύλλο της Τρίτης. Μετά το ευρωπαϊκό πάρτι, έρχονται τρία τεράστια ντέρμπι το Σ/Κ. Με διαφορετικές ιστορίες το καθένα. Ας τα βάλουμε σε μια σειρά…
Ξεκινάμε από το δικό μας clasico. Υπάρχει μια θεωρία που λέει ότι «σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκονται οι δύο ομάδες, ένα ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός είναι πάντα ανοιχτό». Πιθανότατα, όσοι το υποστηρίζουν αυτό, έχουν δίκιο. Γιατί έχουν δει πολλά τα μάτια τους.



Να σας θυμίσουμε τι απόδοση είχε ο άσος στο αντίστοιχο περσινό ματς; 1.35! Το τελικό αποτέλεσμα δεν χρειάζεται να σας το θυμίσουμε. Θέλετε κι ένα στατιστικό; Στα 16 τελευταία παιχνίδια των δύο «αιωνίων», ανεξαρτήτου έδρας, έχουν εμφανιστεί μόλις τέσσερις άσοι. Ποσοστό 25%! Οσο για το αγωνιστικό σκέλος, δεν μπορούμε να εκφέρουμε άποψη, διότι υπάρχει… κενό. Τον Ολυμπιακό τον είδαμε την Τετάρτη στο ματς με τη Γιούβε. Τον Παναθηναϊκό, όμως, δεν… προλάβαμε να τον δούμε χτες στο «Φίλιπς Στάντιον». Γιατί αν είχαμε προλάβει, δεν θα κρατούσατε τώρα την εφημερίδα στα χέρια σας…

Πάμε στο original clasico. Ρεάλ – Μπάρτσα. Δεν χρειάζονται πολλά, έχετε διαβάσει άπειρες φορές σε όλα τα έντυπα τι σημαίνει μια τέτοια σύγκρουση. Σίγουρα, πολλά παραπάνω από ένα ποδοσφαιρικό 90λεπτο. Και επειδή οι αριθμοί είναι μέρος του στοιχήματος, να και το στατιστικό: στα 16 τελευταία ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, έχουν εμφανιστεί 16 goal/goal!

Το τρίτο ντέρμπι της παρέας το βρίσκουμε στην Πρέμιερ Λιγκ. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι. Φαν Χάαλ εναντίον Μουρίνιο. Συνεργάτες κάποτε, φίλοι εσαεί, αντίπαλοι αρκετές φορές. Στη σημαντικότερη συνεύρεσή τους, ο Πορτογάλος δεν… δίστασε να νικήσει τον δάσκαλό του, τον Μάιο του 2010, στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ Ιντερ – Μπάγερν. Την Κυριακή δίνεται η ευκαιρία στον Ολλανδό να σπάσει το αήττητο της Τσέλσι και να πλησιάσει (κάπως…) την κορυφή. Αν δεν τα καταφέρει, η ψαλίδα θα ανοίξει και πολύ δύσκολα θα κλείσει μέχρι το φινάλε.

Εκτός από τις τρεις μεγάλες μάχες σε Ελλάδα, Ισπανία και Αγγλία, υπάρχουν σπουδαία ζευγάρια και σε άλλα πρωταθλήματα. Τα καταγράφει όλα ο Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA, σελ. 6), μαζί με τις αποδόσεις που συνοδεύουν αυτά τα παιχνίδια τα τελευταία χρόνια και τι σημεία βγάζουν. Α, να μην το ξεχάσουμε.

Την Κυριακή τα χαράματα αλλάζει η ώρα και την ερχόμενη εβδομάδα αλλάζει ΕΚΤΑΚΤΩΣ η μέρα έκδοσης της KING BET. Λόγω της αργίας της 28ης Οκτωβρίου, η εφημερίδα θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα 27 του μήνα, με αναλύσεις, προτάσεις, στατιστικά για όλα (και είναι… πολλά) τα ματς από Δευτέρα μέχρι και Πέμπτη. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις