KING BET Δευτέρας 27 Οκτωβρίου 2014

Κατ’ αρχάς, να ξεκαθαρίσουμε γιατί θα έχετε στα χέρια σας την εφημερίδα τη Δευτέρα (και όχι την Τρίτη). Η KING BET, όπως και όλα τα στοιχηματικά έντυπα, κυκλοφορεί μια μέρα νωρίτερα λόγω της αργίας της 28ης Οκτωβρίου. Σας δίνεται έτσι η ευκαιρία να μελετήσετε με την άνεσή σας για τους αγώνες από σήμερα μέχρι και την Πέμπτη. Εξάλλου, το πρόγραμμα είναι φουλ, με αναμετρήσεις από όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου. Πάμε να δούμε τι έχουμε;
Θα ξεκινήσουμε με Κύπελλο Ελλάδος και τα 16 ματς της 2ης αγωνιστικής στη φάση των ομίλων. Θα θυμάστε, πιθανώς, τις εκπλήξεις που έγιναν στην πρεμιέρα, με απανωτά «μπαμ» και υψηλά κέρδη για όσους πόνταραν με τόλμη. Αν δεν θυμάστε, ο Γιάννης Μακρατζάκης ανατρέχει σε εκείνους τους αγώνες, παρουσιάζει την τωρινή κατάσταση των αντιπάλων και βγάζει σημεία σε 4 σελίδες (12-15). Συνεχίζουμε με Λιγκ Καπ Αγγλίας.



Εδώ κι αν είχαμε εκπλήξεις στους προηγούμενους γύρους. Οπως λέει κι ο Billaras (σελ. 5) «ο θεσμός που στα τέλη Αυγούστου έδωσε γερό χαρτζιλίκι στους παίκτες, τότε που έσκασαν μαζεμένα 5άρια και 7άρια και 10άρια σε αποδόσεις». Πιο ισορροπημένα τα πράγματα σε τούτη τη φάση (των «16»), πιο… ψυλλιασμένοι οι μπουκ.

Και στη Γερμανία έχουμε Κύπελλο. Με την παρουσία ομάδων που τις έχουμε συναντήσει τα προηγούμενα χρόνια σε πιο μεγάλες κατηγορίες και τώρα βολοδέρνουν σε Γ’ και Δ’, αλλά και με την παρουσία των «ονομάτων», όπως της Μπάγερν, της Ντόρτμουντ, της Βόλφσμπουργκ, της Γκλάντμπαχ. Ο Γεράσιμος Μανωλίδης… ρίχνει τα δίχτυα του σε 4 σελίδες (20-23) και περιμένει γερή… ψαριά. Ξεπερνάμε στα γρήγορα κάτι Λιγκ Καπ Σκωτίας και εξ αναβολής ματς από Λιγκ 1 και Λιγκ 2, φτάνουμε στην Ιταλία, που θα περάσουν το διήμερο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Πλήρες πρόγραμμα σε Α’ και Β’ κατηγορία, με τη Γιουβέντους να φιλοξενείται στη Γένοβα από την Τζένοα, τη Ρόμα να έχει πιο εύκολο έργο με αντίπαλο την Τσεζένα και τη Μίλαν να ταξιδεύει στη Σαρδηνία για το ματς με την Κάλιαρι του Ζέμαν. Ο Πάνος Γαρίδης έχει όλο το ρεπορτάζ και πολλές προτάσεις για κάθε τσέπη (σελ. 30-33), ενώ ο Κοσμάς Παπαϊωάννου (σελ. 6) καταγράφει τις επιδόσεις των ομάδων στις εμβόλιμες αγωνιστικές. Πολύ ενδιαφέρον θέμα.

Λιγκ Καπ στη Γαλλία (με Ρεν – Μαρσέιγ), Κύπελλο σε Ολλανδία, Αυστρία, Ελβετία, Ρωσία, Βραζιλία, φουλ αγωνιστική στο Βέλγιο (επικίνδυνες έξοδοι για Αντερλεχτ και Κλαμπ Μπριζ), συνθέτουν ένα εξαιρετικό –από πλευράς ενδιαφέροντος- κουπόνι, με αγώνες για όλα τα γούστα. Να μην παραλείψουμε, τέλος, και το μπασκετικό πρόγραμμα, με Ευρωλίγκα και Γιούροκαπ (ο Πάνος Κραψίτης αναδεικνύει τα καλύτερα σημεία του τριημέρου). Αυτά προς το παρόν, καλή επιτυχία στις επιλογές σας και τα ξαναλέμε την Παρασκευή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις