KING BET Τρίτης 16 Δεκεμβρίου 2014

Μπήκαμε αισίως στο τελευταίο 15ήμερο της χρονιάς και για μια ακόμα φορά υπάρχει φουλ κίνηση σε μεσοβδόμαδο κουπόνι. Μη σας προξενεί εντύπωση, έχει συμπτυχθεί έτσι το πρόγραμμα, που (μας) δίνει την ευκαιρία πολλών επιλογών για το ερχόμενο τριήμερο. Πάμε γρήγορα να δούμε τι έχουμε.
Πρώτα απ’ όλα, πλήρες πρόγραμμα στη Σούπερ Λίγκα. Με σημαντικά ματς, δύσκολες εξόδους για τα φαβορί (φαίνεται και από τις αποδόσεις…), αμφίρροπες αναμετρήσεις. Ο ΠΑΟΚ δείχνει να μην πατάει πολύ καλά. Ηττα στην Ξάνθη, αποκλεισμός από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ, νίκη με πολύ ιδρώτα επί της Κέρκυρας. Και μπροστά του τώρα άλλη μία ομάδα της Δυτικής Ελλάδας. Πιο δυνατή, πιο απειλητική και, μάλιστα, εκτός έδρας. Ο ΠΑΣ αποτελεί υψηλό εμπόδιο για την ομάδα του Αναστασιάδη, άλλωστε δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες στο Κύπελλο (29 Οκτωβρίου), με τον Πετράκη να παρατάσσει τα δεύτερα και να παίρνει εύκολο Χ στην Τούμπα.



Την γκέλα του ΠΑΟΚ (παίζει Πέμπτη στους «Ζωσιμάδες») θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός, που αύριο υποδέχεται τον Πανιώνιο. Κι εδώ υπάρχει πρόσφατο… δείγμα, πάλι για το Κύπελλο, όταν οι Νεοσμυρνιώτες απέσπασαν 1-1 στο Φάληρο. Επικίνδυνη έξοδος περιμένει και τον Παναθηναϊκό.

Την Πέμπτη πάει στην Ξάνθη να αντιμετωπίσει την ανεβασμένη ομάδα του Λουτσέσκου, που μετράει 5 σερί εντός έδρας νίκες! Πριν αποφασίσετε πού θα ποντάρετε, διαβάστε το θέμα του Κοσμά Παπαϊωάννου (DNA), με τις επιδόσεις των ομάδων σε εμβόλιμες αγωνιστικές…

Αλλάζουμε χώρα, όχι όμως διοργάνωση. Οι Γερμανοί βιάζονται να κλείσουν το πρώτο μισό και έχουν ορίσει πλήρες πρόγραμμα σήμερα και αύριο σε Μπουντεσλίγκα και Τσβάιτελιγκα. Ντόρτμουντ – Βόλφσμπουργκ το πιο δυνατό ζευγάρι, ακολουθούν το Γκλάντμπαχ – Βέρντερ και το Χόφενχαϊμ – Λεβερκούζεν. Οσο για την Μπάγερν, δεν έχει… νόημα με ποια ομάδα παίζει, αλλά πόσα γκολ θα βάλει και με πόση διαφορά θα… εκτοξευτεί στην κορυφή…

Στην Αγγλία δεν έχουμε πρωτάθλημα, βρίσκουμε όμως τέσσερα ματς για το Λιγκ Καπ, με το Τότεναμ – Νιούκαστλ στην κορυφή της… λίστας. Ιδια αγωνία και για τον αγώνα της Λίβερπουλ (πάει στο Μπόρνμουθ), καθώς ο κατήφορος των «ρεντς» δεν δείχνει να έχει τέλος. Στο Νησί υπάρχουν και 6 επαναληπτικά ζευγάρια για το Κύπελλο, ώστε να ολοκληρωθεί ο πίνακας με τις ομάδες που θα μπουν στον 3ο γύρο, το πρώτο Σ/Κ της νέας χρονιάς.

Στις υπόλοιπες διοργανώσεις τώρα: Κύπελλο Ισπανίας, Βελγίου, Ολλανδίας, Τουρκίας και Πορτογαλίας, δύο ματς από το Καμπιονάτο (Ζέμαν εναντίον Γιουβέντους το πιο… ιντριγκαδόρικο), ένα από την Ολλανδία (Αϊντχόφεν – Φέγενορντ), συν Λιγκ Καπ Γαλλίας (ένας θεσμός με τεράστιες εκπλήξεις τα τελευταία χρόνια) ολοκληρώνουν το παζλ του κουπονιού. Κι αν προσθέσουμε το μπασκετικό, με την τελευταία αγωνιστική σε Ευρωλίγκα και Γιούροκαπ, έχουμε ένα πλήρες… μενού, που χρειάζεται μελέτη, γνώση (και τύχη βεβαίως) για να σας στείλει στο ταμείο. Στα δύο πρώτα θα… βοηθήσουμε εμείς. Την τύχη βάλτε τη εσείς. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και τα ξαναλέμε την Παρασκευή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις