KING BET Παρασκευής 19 Δεκεμβρίου 2014

Το νέο κουπόνι είναι το τελευταίο μεγάλο του 2014. Λογικό, καθώς την άλλη εβδομάδα διακόπτονται τα πρωταθλήματα για να ξεκουραστούν οι παίκτες, οι φίλαθλοι, όσοι τέλος πάντων ασχολούνται με το σπορ. ΟΚ, δεν διακόπτονται όλα, οι Βρετανοί συνεχίζουν όπως σ’ εκείνη τη διαφήμιση με τις μπαταρίες, που «όταν οι άλλοι σταματούν, αυτοί προχωράνε». Ας μείνουμε στο σήμερα, να δούμε τι έχουμε για το ερχόμενο τετραήμερο.
Ξεκινάμε από Σούπερ Λίγκα. Μια ματιά στις δηλώσεις των προπονητών θα σας πείσει για την ανάγκη που έχει προκύψει σε όλες τις ομάδες. «Ξεκούραση». Μαγική λέξη. Και ανασύνταξη, λέμε εμείς. Αρκετά… τράβηξαν τον τελευταίο μήνα, καιρός να πάρουν ανάσες και να ανασυγκροτηθούν ενόψει 2015. Ωραία ζευγαρώματα περιλαμβάνει η αγωνιστική. Από Κομοτηνή μέχρι Ηράκλειο και από Λέσβο μέχρι Τρίπολη, οι 18 ομάδες θα επιδιώξουν να κλείσουν με χαμόγελο τη χρονιά.



Ο Γιάννης Μακρατζάκης όμως δεν μπορεί να χαμογελάσει. Ξενύχτησε την Τετάρτη για να καλύψει τα ρεπορτάζ των 9 αγώνων και παρουσιάζει όλα τα δεδομένα σε δύο σελίδες (12-13).

Στην Πρέμιερ Λιγκ, υπάρχει ένα δυνατό ζευγάρι, ορισμένες εντυπωσιακές παραδόσεις και πολλά… επικίνδυνα ματς. Τα καταγράφει όλα ο Μάκης Μηνδρινός (σελ. 17-19), ενώ στη σελίδα 38 θα βρείτε ένα εντυπωσιακό στατιστικό για το Λίβερπουλ – Αρσεναλ.

Κάπως… βαριά του ‘πεσε του Γεράσιμου Μανωλίδη η εμβόλιμη αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα, καθώς από την Κυριακή δεν σταμάτησε να γράφει. Την Πέμπτη το απόγευμα έστειλε τα τελευταία (έτσι νομίζει…) κείμενά του για τη χρονιά που φεύγει, έκλεισε το pc και μας έδωσε ραντεβού για τις 30 του Γενάρη, όταν οι Γερμανοί ξαναμπούν στα γήπεδα. Ενα μεγάλο ματς περιλαμβάνει η αυλαία του α’ γύρου, με τη Βέρντερ να υποδέχεται την Ντόρτμουντ. Ο 18ος της κατάταξης κόντρα στον 16ο! Δείχνει απίστευτο, αλλά είναι πραγματικότητα…

Στην Ιταλία, η 16η στροφή άνοιξε την Πέμπτη με τους αγώνες Κάλιαρι – Γιούβε, Νάπολι – Πάρμα και συνεχίζεται το Σ/Κ, με Ρόμα – Μίλαν, στο πιο σπουδαίο ματς. Ωστόσο, υπάρχει και Σούπερ Καπ τη Δευτέρα, στην Ντόχα του Κατάρ, όπου η Γιουβέντους και η Νάπολι θα μονομαχήσουν για τον άτυπο τίτλο της υπερπρωταθλήτριας. Το μόνο… σίγουρο είναι ότι θα πέσει πολύ ξύλο. Το συνηθίζουν οι δυο τους…

Από την Πριμέρα Ντιβιζιόν μην ψάχνετε να βρείτε τη Ρεάλ. Εχει… πεταχτεί μέχρι το Μαρόκο όπου την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τη Σαν Λορέντζο στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων. Στόχος του Αντσελότι και των παικτών του; Η 22η σερί νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, διευρύνοντας το σχετικό ρεκόρ. Οσο για το πρωτάθλημα, ξεχωρίζει η αναμέτρηση Μπιλμπάο – Ατλέτικο, ενώ η Μπαρτσελόνα αναμένεται να πλησιάσει τη «βασίλισσα» στον πόντο, έχοντας όμως ένα ματς παραπάνω.

Φουλ πρόγραμμα σε Γαλλία (Παρί – Μονπελιέ, Μαρσέιγ – Λιλ, Μπορντό – Λυών), Ολλανδία, Σκωτία, Πορτογαλία, Τουρκία, Βέλγιο, με πολλά αμφίρροπα παιχνίδια, κάτι που εύκολα διαπιστώνει κάποιος από τις αποδόσεις. Διαβάστε με προσοχή τα ρεπορτάζ και τις προτάσεις των συναδέλφων, μελετήστε τους στατιστικούς πίνακες, βάλτε τη δική σας γνώση – έμπνευση και καλή επιτυχία. Εμείς θα τα ξαναπούμε την Τρίτη στις 23 του μήνα, ενώ το μεθεπόμενο φύλλο θα κυκλοφορήσει το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, αμέσως μετά την Boxing Day.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις